Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

eVET CANIM YÜZDE 2 ORANINDA 48 XYY VAR AYRICA. bİR DE marker denilen bir kromozom var. Ne olduğu belirsiz...

Amin canım amin inşaallah. Bir şey soracağım. Bu aralar takmış durumdayım :) Mahsuru yoksa boy ve kilonu ve kaç doz ilaç aldığını söyleyebilir misin?

Hadi hayırlı olsun canım. Aramışlardır. Kaç dozla başladın?

Leave çok sevindim canım. İnşallah bu sefer güzel olacak. Sen elinden geleni yapıyorsun. Allah yardımcınız olsun canım benim. İstanbul'u yine özledim:))
Chnb merhaba ,

Tesekkur ederim , insallah guzelim insallah. Istanbulu ozledin ha? Bana da zor geliyor gitmek ( bu sefer kendimi yorgun hissediyorum. Bu bir gunluk duygudur insallah. Hastaneden iceri girdim... Guleyim mi aglayayim mi bilemedim..
Gelincik canim gercekten cok guzel anlatmissin . Cok sevindim canim cok. Allah tamamina erdirsin insallah. Mutlu bir haber aldik sonunda. Sen bizim nazar boncugumuz oldun
Yarın oğlumun sonucu için Cumhur Bey'i arayacağım. Bakalım ne çıkacak?

Canim insallah guzel cikar sonuclar .

Hadi hayırlı olsun canım. Aramışlardır. Kaç dozla başladın?

Sagol canim. Aradilar evet. Bu sefer gonal f kullaniyorum. 250 dediler ama sonra hemsireyle gorusurken 250 nin olmadigini soylediler aynur hanima o zaman 262.50 da karar kildik.
Puregon 225 oluyordu. Simdi doz biraz artti. Bu beni biraz endiselendirdi aslinda ...

İnşallh canım benim. İnşallah bu sefer güzel olur...

Yumurta sayısı artabilir bu durumda. Vücudun uygun olmasaydı bu dozu vermezlerdi canım, endişelenme. Aynur Hanım'a mı gidiyorsun?

Kızlar puregon ve gonal f arasında ne fark var?

Oyyy kıyamam. İyileşme belirtisi yok mu henüz? Çocukların hasta olmasına hiç dayanamam. Allah'ım acil şifalar versin inşaallah.

hala hastalar canım ya.ateş ve öksürük var.balgam var atamıyorlar öksürüp duruyorlar (
soran herkese teşekkürler.hepinizi öpüyorum

Selam canim coook gecmis olsun doktora gorturdunuzmu acaba dislerimi cikiyor azilar coook zorluyor cocuklari Rabbim sifa versin ins ihlamur icir icine bal koyup cocuklar hasta olunca inanin anne daha coook oluyor hasta benim pasamda azilarini cikariyor yavrum damaklari yara Mevlam tum hasta kullarina sifa versin AMINNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…