- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #5.821
amin canım inşallahhh....canım memorialdeki doktorlarda embriyolaglarda sonrada gittiğim diğer merkezlerde pgt yi çok fazla önermedi dediğin gibi çok ciddi bir sorun olmadığı için gebelik olursada diğer gebeliklerdeki risk neyse o imiş bizdeki .. sanırım sizde 2 çeşit hem 47 hem 48 sorunu var bizde sadece 47 xxy var... eşimde uzun boylu aynı tarif ettiğin gibi... inşallah bu sefer yüzüm güler Rabbim tamımına erdirir...
incim çok sağol canım Rabbim inşallah sizlerede nasip etsin kan değerime yarın baktıracağım 2 gün sonra 2 kat artması gerekiyormuş...Rabbim hangisi hayırlısı ise onu nasip etsin..tek ikiz üçüz farketmez :)
Yarın oğlumun sonucu için Cumhur Bey'i arayacağım. Bakalım ne çıkacak?
Hituci canim gecmis olsun bebislerine. En yakin zamanda iyi olurlar umuyorum.
Inci ve chnbcim su an donuyorum istanbuldan. Havaalaninda ucak saatini bekliyoruz.
Evet chnb yeni tedavi insallah :))
Kan verdim , usg bakildi. Kan degerlerim icin arayacaklar, aramadilar daha...
Ilaclarimi aldim. Basliyorum bugun insallah.
Amin canım amin inşaallah. Bir şey soracağım. Bu aralar takmış durumdayım :) Mahsuru yoksa boy ve kilonu ve kaç doz ilaç aldığını söyleyebilir misin?
Güzel haberinizi bekliyorum :)
Chnb merhaba ,Leave çok sevindim canım. İnşallah bu sefer güzel olacak. Sen elinden geleni yapıyorsun. Allah yardımcınız olsun canım benim. İstanbul'u yine özledim:))
Gelincik canim gercekten cok guzel anlatmissin . Cok sevindim canim cok. Allah tamamina erdirsin insallah. Mutlu bir haber aldik sonunda. Sen bizim nazar boncugumuz oldunAh canım benim çok mutlu oldum inşallah bu sefer bebeğin seninle olacak. Sana kim önermedi canım? Niye sordum benim de 2 düşüğüm var eşim de yüzde 48 47 xyy yani eşininkine benzer.Bize önerdiler gerçi sonuç ortada. Cumhur Bey de beni doğala daha bir yüreklendirdi. Doğrudan doğal dene demedi ama sorunun yaşamla bağdaşmayan bir sorun olmadığını söyledi. Eşin uzun boylu mu? Kolları uzun mu? Bizimkinde uzun boy dkkat çekermiş eşim uzun boylu...
Çok güzel anlatmışsın ben de çok duygulandım. İnşallah sağlıklı ikiz olurlar...
Yarın oğlumun sonucu için Cumhur Bey'i arayacağım. Bakalım ne çıkacak?
Hadi hayırlı olsun canım. Aramışlardır. Kaç dozla başladın?
Chnb merhaba ,
Tesekkur ederim , insallah guzelim insallah. Istanbulu ozledin ha? Bana da zor geliyor gitmek( bu sefer kendimi yorgun hissediyorum. Bu bir gunluk duygudur insallah. Hastaneden iceri girdim... Guleyim mi aglayayim mi bilemedim..
Gelincik canim gercekten cok guzel anlatmissin . Cok sevindim canim cok. Allah tamamina erdirsin insallah. Mutlu bir haber aldik sonunda. Sen bizim nazar boncugumuz oldun
Canim insallah guzel cikar sonuclar .
Sagol canim. Aradilar evet. Bu sefer gonal f kullaniyorum. 250 dediler ama sonra hemsireyle gorusurken 250 nin olmadigini soylediler aynur hanima o zaman 262.50 da karar kildik.
Puregon 225 oluyordu. Simdi doz biraz artti. Bu beni biraz endiselendirdi aslinda ...
Hituci nerede????
hituci kendiside bilmiyor canım nerede olduğunu
kızlar ateşlendi yine nöbetteyim.
Annemi özledim yaaa ben.
Allahım kızlarım iyileşsin noolur eriyorum onlar hasta olunca.
Kızlar dua edin nolur hayırlısıyla iyileşsinler.
chnbcim haberini bekliyorum :)
Canım aradım bugün sonuçlandıracaklarmış. Bugün olmazsa yarın sonuçlanır dediler...
Hituci canım onlar uyurken sen de uyu çok yorucu olur senin iççin...
hituci kendiside bilmiyor canım nerede olduğunu
kızlar ateşlendi yine nöbetteyim.
Annemi özledim yaaa ben.
Allahım kızlarım iyileşsin noolur eriyorum onlar hasta olunca.
Kızlar dua edin nolur hayırlısıyla iyileşsinler.
hituciNasıl oldu kuzular?
hala hastalar canım ya.ateş ve öksürük var.balgam var atamıyorlar öksürüp duruyorlar(
soran herkese teşekkürler.hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?