Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar oğlumun sonucu çıktı. Toplantı vardı okul toplantısı. 17.15 gibi bitti aradım 10 dakika sonra mail atacağız dediler. Ben beklemedim arkadaşlarla çarşıya gitmek zorundaydım. NT ye gittim alacağım şeyler vardı aldım ve orada ricaettim bilgisayardan baktım. Kalbim güm güm. Hemen bir sadaka adadım. Hemen açılmadı. Bayılacaktım neredeyse... Ve sonuç: 46 xy normal. Çok mutlu oldum. Bana yaptırma dedi çok kişi dr lerde dahil. Ama ben bu belirsizlikle hep huzursuz yaşayacaktım. Eşimi aradım sonra dr mi aradım. Çok mutlu oldum bu cuma hürmetine yüzüm güldü...

Canim cok cok sevindim.
Bosver sen baskalarini. Senin icin rahat etsin , huzurlu ol. Herseyden muhim.
Gozun aydin tatlim.

Son düzenleme:
chnb gözün aydın canım sonucun iyi çıkmasına çok sevindim en iyisini yapmışın rahat bi nefes almışınız şükür...

hitucu çok geçmiş olsun canım Rabbim kızlarına şifa versin tez zamanda iyileşsinler inşallah...

incim boy ve kilomu sormuşun canım benim için bi sakıncası yok boyum 1.60 kilom 62,5 tu tedaviye başladığımda tabi şimdiki kilom ise 63-64 tedaviden önce vermeye çalıştım ama başarılı olamadım... ilaç dozumda 225 gonalf le başladım 10 gün kadar kullandım...

bugün tekrardan kan tahlili için gittik çok şükür değerim 2 ye katlamış rahat bi nefes daha aldık...

Canim cok cok sevindim.
Bosver sen baskalarini. Senin icin rahat etsin , huzurlu ol. Herseyden muhim.
Gozun aydin tatlim.

Sağ olun kızlar üzerimden bir yük kalktı:))

Gozun aydin guzelim. Ne guzel. Her sey boyle yolunda gitsin insallah Allah'in izniyle.

Çooookkkk sevindim :) Gözün aydın canım. İyi ki yaptırdın, sonucu biliyorsun artık. Akşam aramışsın ama sonradan gördüm. Az önce geldim söz merasiminden :) Dönemedim kusuruma bakma tatlım. Yarın konuşalım inşaallah.

Canım çok sevindim. İnşaallah hep böyle devam eder.
Benim de kilo almam lazım ama nasıl yapacağım bilmiyorum Senden tam 100 doz eksik kullanmışım. O kadar doza da ancak 3 yumurta büyüdü.

Canım,çok ama çok mutlu oldum İnşallah bundan sonra hep böyle olumlu haberler alırsın..Seni arıycaktım geç olduğunu fark ettim:26::26:..Müsait olduğun zaman telefonlaşırız Kocaman öpüyorum

İnciciğim sağ ol. İnşallah senin de sağlıklı bebelerin olur...

Regreteciğim canım benim öpüyorum seni. Sağ olasın...

Kızlar selamlar ;

Nasılsınız ? Ben dün kar nedeniyle işe gidemedim. Bugün de evdeyim. çok sıkıldım desem İnsan evde boş boş oturunca daha da vesveseli oluyormuş. Çalışmak bana iyi geliyor. Bunu anladım. Chnb oğlunun sonucuna çok sevindim canım. En azından için rahatlamış. Laveque tedavin hayırlı olsun tatlım. Umarım bu sefer herşey güzel olacak. Duacınım

Kızlar ben de cumartesi günü kan verdim. Bu hafta İngiltere'ye gidecek. Sonuç 1.5 ayda belli olurmuş. Tek dileğim mutasyonun bulunması. Cumhur Bey ile konuştum. Dedi ki ; mutasyonun bulunacağından umutluyum Karamsar olmayın. Öte yandan üstü kapalı olarak dedi ki ; Bazı testlerin güvenilirliğine inanmıyorum. Hastada tek mutasyon bulunurken sonuçlar da 40-50 bozukluk oluyor. Bu nasıl olur diyorum. Ve testi tekrarlatıyorum dedi. Yani laboratuvar seçimi çok önemliymiş. Ben bunu anladım.

Bir de aklıma birşey takıldı. Sizce sağlıklı embiryo bulmaları çok mu zor Başarısız denemeleri görünce şüpheye kapıldım. İşim çok zor galiba Sağlıklı embiryo bulma şansını arttırmak için yapılabilecek birşey yok mu ?

Bu arada önümüzdeki hafta dava için avukat arkadaşla toplantı yapacağız. Önümüzdeki günlerde davayı açarız. Chnb canım demişsin ki ; Daha önce sağlıklı çocuğu olanlar yararlanabilecek mi ? Evet. Davayı kazanırsam kalıtsal hastalığı olan herkes yararlanacak. Çünkü : Benim açacağım dava normal tüp bebek tedavi ücretleri ile ilgili değil. kalıtsal hastalığı olanlarla ilgili... Gelişmeleri yazarım. Öptüm hepinizi.. Sevgiler...

Son düzenleme:
Akasyacım inşaallah bulunur mutasyon inşaallah. Ne kadar zor bir iş değil mi... Embriyo sayısı ne kadar fazla olursa sağlıklı çıkma ihtimali o kadar yüksek olur. Benim de ileride İngiltere ile işim olacak nasip olursa. Maddiyat üzerimizde bir yük gibi, yapmak istediklerimizi de ertelemek zorunda kalıyoruz. Allah beterinden korusun. Dava işine gelince gelişmeleri takipte olacağım. İnşaallah olumlu sonuçlanır. Peki olumlu karar verilirse kalıtsal hastalığı olanların tüp bebek masrafları da karşılanacak mı Akasya yoksa sadece pgt mi karşılanacak?

Canım burada sağlıklı yumurta bulunup şu an bebeklerine kavuşanlar var karamsar olmamak lazım. Ne dersek diyelim ben yumurta sayısının önemli olduğuna inanıyorum. Benim 5 embriyom işleme girdi biri anükleer yazıyor yani işlem yapılamamış. 4 taneden 2 tane sağlıksız 2 tane sağlıklı çıktı. Ama sağlıklıların transfer günü gelişimi durdu biliyorsun. Embriyo çok olsaydı eminim daha fazla sağlıklı çıkacaktı transfer günü gelişimi duranlar olsa da bazıları devam edecekti bence. Senin yaşın kaç? Bence bu arada amh değerine fsh a baktır. Sayı fazla gibi değilse ona göre ilaç dozu kullanırsın? Benim 35 ama değerlerim kötü gelmişti...

Canım dava için de sevindim. Gerçekten bu yolda herkese çok büyük yardımı olacak. Ücretleri belimizi büküyor. Keşke ilk deneme başarısız olanlara devlet destek olsaydı bari. Ama en güzeli sizin dava sonucu olacak inşallah.

Doğal bitkilerle sağlıklı embriyo artırma yolu var mı bilmiyorum.

Canım her ikisinin de karşılanması gerekiyor. Aynı hasta çocuğu olup da bu çocuğa uygun donör kardeş için tüp bebek yapanlar da karşılandığı gibi. Bizim davamızda da aynı düzenlemenin kalıtsal hastalar için de olması gerektiğini savunacağız. Ve talebimiz bu yönde olacak.

İnşaallah bizler için olumlu yönde karar çıkar. Maddiyat gerçekten bir zaman sonra belini büküyor insanın.

Canım ben 1978 doğumluyum. Yaşım 33. Daha önce normal bir jinekologa muayene olduğumda herşey normal, gebe kalırsın demişti. Ama dediğin değerleri hiç ölçtürmedim.İncinin de yaşı genç bildiğim kadarıyla. Ama onun da az yumurta toplanmıştı. O nedenle yaşla da ilgili değil gibi bir düşünceye kapıldım. :26: Bakalım Memorial'da muayene olunca bir yorum yaparlar herhalde.

Canım bende az yumurta toplanmasının nedeni kullandığım ilaç dozu. Zayıf olduğum için doktor düşük doz ilaç kullanmamı istedi. Yumurtam bol ama o kadar ilaca ancak üçü büyüyebildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…