- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #6.001
Bundan sonra ben de mi öyle yapsam :) Hamur işini çok severim, dur deneyeyim ay başına kadar :)
Dene şekerim dene
İşte ne yaparsın her şey Anne olmak için
Sanırım opu da sorun olmamıştır. Olsa dediğin gibi sinyal verirdi belki de Mattika. Kaderde ne varsa o yaşanır tabii...
Şimdi ovulasyon dönemlerim ya ondan işte korkularım arttı...
Sanırım opu da sorun olmamıştır. Olsa dediğin gibi sinyal verirdi belki de Mattika. Kaderde ne varsa o yaşanır tabii...
Nasip olur da bir evladım olursa ondan sonra da kilo vermeye çalışırım
Nasip olur da bir evladım olursa ondan sonra da kilo vermeye çalışırım
canım opuda sorun olursa o anda oluyo. hiç takılma buna.
allah hayırlısını versin canım gönlüne göre
Bu kadar korkma güzelim ya.
Ay Nesrin ablacığım sende evhamlısın galiba biraz
Takma bu kadar kafana.Dünyanın sonu değil ya elbet
Sorma ben de çok kilo aldım ama takmıyorum:))
Amin...
Ben oğlak burcuyum. Takıntılıyımdır evet ve detaycı, ayrıca kötümser...
Burç deyince aklıma babam geldi, doğum günleriniz aynı ya :) Senin aksine iyimser yaşadıklarına rağmen, hastalığına rağmen. Benden fazla hayat dolu, deli bir babam var :)
Ya ne güzel. Ben genelde kendimle ilgili şeylerde genelde olumsuzu düşünürüm. Ben de baban gibi olabilseydim:))
Ütü yapıyorum, Hürrem'i seyrediyorum, hava da çok yağmurlu? Oralarda nasıl?
Bir konuşsan kendisiyle çok kızarsın kendine eminim :) Tanıdığım en şen şakrak insanlardan biri :)
Burada da yağmur vardı bugün karla karışık. Cuma kar geliyormuş yine. Bu sene doyduk kara :)
Maşallah babana. Yine kar var demek. Olsun ya İstanbul'da olmayı isterdim her şeye rağmen... Buraya 18 şubatta 2 yıl olacak geleli. Daha alışamadım...
Sen oraya gitmeden önce Edirne'deydin yanlış hatırlamıyorsam? İstanbul'da doğup sonradan mı Edirne'ye gittin? Ben doğma büyüme buralıyım ama bu şehir artık beni yormaya başladı. Çocukluğumda, lise çağlarımda bambaşka bir şehirdi şimdi bambaşka bir şehir. Çok kalabalık, çok pahalı, mesafeler çok uzak. Ama büyülü bir şehir. İstanbul gezmek için güzel bence yaşamak için güzel olmaktan çıktı.
Canım inşallah kalp atışlarını duyup rahatlarsın. Progestan filan verdi mi sana? Coraspin tedbiren kullanıyor musun?
Canım oğlum mucize gibi oldu. Şükür genetik sorun çıkmadı. İnşallah bir mucize daha olur dediğin gibi. Doğal olması şans mı şanssızlık mı bilemedim. Dün dedim ki doğal olmasaydı mecbur yeniden tüp bebek olurdu o zaman yine pgt denerdim. Ama şimdi eşimi pgt yönünde ikna edemiyorum. Allah korusun yeniden hamile kalırsam düşerse genetik sorun nedeniyle belki o zaman der pgt yapalım diye. Allah korusun... Belki de o zaman tamamen vaz geçer bu sevdamızdan. Bilmiyorum konuşamıyorum çünkü, kızıyor...
gelincik güzel haberlerini almak nasip olur inşaallah canım.
laveque merak ediyorum seni :26:
inşallah canım asıl o zaman çok rahatlayacam.. şuanda progestan olarak jel kullanıyorum gebelik testinden sonra iğneyi bıraktırdılar jele döndük...coraspin ve claxen kan sulandırıcı alıyorum bende pıhtılaşma sorunu var çünkü.. sende kan sulandırıcı kullanıyordun sanırım gebeliklerinde yanlış hatırlamıyorsam ne kadar süre ile kullandın...
inşallah incim inşallah....
Offf, ne zor süreçler. Allah yardımcın olsun. İnşallah dr nin dediği gibi tesadüftür. Siz preferik kanda kromozom analizi yaptırdınız mı eşli olarak. Burada Angel adında arkadaşta da turner sendromu mozaikti sanırım. Pgt de 2 embriyosu da turner çıktı transferi olmadı. Şu an doğal hamile inşallah sağlıkla tamamlayacak. Sizde var mı kromozom problemi. Preferik kanda kromozom analizi yapılmadıysa yaptırın ama 100 hücrede baktırın. Bazen 20 hücrede olanda sorun anlaşılamayabiliyormuş mozaik olgularda...
Selam kizlar,
Nasilsiniz? Ben bavulumu hazirladim, yarin yolcuyum kismetse...
Lutfen benim icin dua edin , olur mu?
Hitucim evet bakip cikinca kiziyorumTesekkur ederim benim icin iki kelam ettigin icin. Kizlarinin iyinolmasina coook sevindim.
Chnb canim , sen de temizligini yapmissin ne guzel, mis gibi kokmustur mutfak simdi perdeler yikaninca.
Carmenncim demek dogru hatirlamisim. Donmuslarini sakin hafife alma. Ben omru hayatimda ilk defa donmus embryolarimla betahcgyi 250 gordum.
Ucagim sabah 10 da kizlar. Nasipse inip otele gidecegiz, oradan da bavullari birakip direkt hastaneye hemen. Annecigim benimle olacak bu sefer. Ugur getirir belki bana , dualari olmasa zaten :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?