Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sanırım opu da sorun olmamıştır. Olsa dediğin gibi sinyal verirdi belki de Mattika. Kaderde ne varsa o yaşanır tabii...

Şimdi ovulasyon dönemlerim ya ondan işte korkularım arttı...

Sanırım opu da sorun olmamıştır. Olsa dediğin gibi sinyal verirdi belki de Mattika. Kaderde ne varsa o yaşanır tabii...

canım opuda sorun olursa o anda oluyo. hiç takılma buna.
allah hayırlısını versin canım gönlüne göre

Ay Nesrin ablacığım sende evhamlısın galiba biraz
Takma bu kadar kafana.Dünyanın sonu değil ya elbet

Nasip olur da bir evladım olursa ondan sonra da kilo vermeye çalışırım

Sorma ben de çok kilo aldım ama takmıyorum:))

canım opuda sorun olursa o anda oluyo. hiç takılma buna.
allah hayırlısını versin canım gönlüne göre

Amin...

Bu kadar korkma güzelim ya.

Ay Nesrin ablacığım sende evhamlısın galiba biraz
Takma bu kadar kafana.Dünyanın sonu değil ya elbet

Ben oğlak burcuyum. Takıntılıyımdır evet ve detaycı, ayrıca kötümser...

Sorma ben de çok kilo aldım ama takmıyorum:))

Amin...

Ben oğlak burcuyum. Takıntılıyımdır evet ve detaycı, ayrıca kötümser...

Burç deyince aklıma babam geldi, doğum günleriniz aynı ya :) Senin aksine iyimser yaşadıklarına rağmen, hastalığına rağmen. Benden fazla hayat dolu, deli bir babam var :)

Burç deyince aklıma babam geldi, doğum günleriniz aynı ya :) Senin aksine iyimser yaşadıklarına rağmen, hastalığına rağmen. Benden fazla hayat dolu, deli bir babam var :)

Ya ne güzel. Ben genelde kendimle ilgili şeylerde genelde olumsuzu düşünürüm. Ben de baban gibi olabilseydim:))

Ütü yapıyorum, Hürrem'i seyrediyorum, hava da çok yağmurlu? Oralarda nasıl?

Ya ne güzel. Ben genelde kendimle ilgili şeylerde genelde olumsuzu düşünürüm. Ben de baban gibi olabilseydim:))

Ütü yapıyorum, Hürrem'i seyrediyorum, hava da çok yağmurlu? Oralarda nasıl?

Bir konuşsan kendisiyle çok kızarsın kendine eminim :) Tanıdığım en şen şakrak insanlardan biri :)
Burada da yağmur vardı bugün karla karışık. Cuma kar geliyormuş yine. Bu sene doyduk kara :)

Bir konuşsan kendisiyle çok kızarsın kendine eminim :) Tanıdığım en şen şakrak insanlardan biri :)
Burada da yağmur vardı bugün karla karışık. Cuma kar geliyormuş yine. Bu sene doyduk kara :)

Maşallah babana. Yine kar var demek. Olsun ya İstanbul'da olmayı isterdim her şeye rağmen... Buraya 18 şubatta 2 yıl olacak geleli. Daha alışamadım...

Maşallah babana. Yine kar var demek. Olsun ya İstanbul'da olmayı isterdim her şeye rağmen... Buraya 18 şubatta 2 yıl olacak geleli. Daha alışamadım...

Sen oraya gitmeden önce Edirne'deydin yanlış hatırlamıyorsam? İstanbul'da doğup sonradan mı Edirne'ye gittin? Ben doğma büyüme buralıyım ama bu şehir artık beni yormaya başladı. Çocukluğumda, lise çağlarımda bambaşka bir şehirdi şimdi bambaşka bir şehir. Çok kalabalık, çok pahalı, mesafeler çok uzak. Ama büyülü bir şehir. İstanbul gezmek için güzel bence yaşamak için güzel olmaktan çıktı.

Akasyacım eşimle konuştum. Eşimin alanı sağlık değil ama arkadaşları var, elimden geleni yaparım dedi. İnşaallah bizim lehimize sonuçlanır dava.

Canım günaydın:))

Ben de İstanbul'da doğdum büyüdüm. Üniversiteyi Edirne'de okudum. bİTİNCE iSTANBUL'DA 1 YIL ÖĞRETMENLİK YAPTIM. Evlenip Edirne'ye gittim. 2000'de. 10 sene öğretmenlikten sonra eşimin işi nedeniyle Hatay'a geldik. 10+ 4 sene üniversite 14 senem geçti en güzel 14 senem orada... İstanbul'u çok sevdiğimi farketmemiştim. Yaza doğru Ahmet Ümit'in İstanbul Hatırası romanını okudum ve İstanbul'u ne kadar sevdiğimi farkettim. Şu an hayranlıkla izliyorum gittiğimde. Evet ben de yaşarken sevdiğimi farkedememiştim zorluklarından. Böyle arada gitmek güzel oluyor. Ailelerimiz de orada olunca tamamen kopamadık Allah'tan.

inşallah canım asıl o zaman çok rahatlayacam.. şuanda progestan olarak jel kullanıyorum gebelik testinden sonra iğneyi bıraktırdılar jele döndük...coraspin ve claxen kan sulandırıcı alıyorum bende pıhtılaşma sorunu var çünkü.. sende kan sulandırıcı kullanıyordun sanırım gebeliklerinde yanlış hatırlamıyorsam ne kadar süre ile kullandın...

gelincik güzel haberlerini almak nasip olur inşaallah canım.

laveque merak ediyorum seni :26:

inşallah incim inşallah....

Canım ben de crinone jel kullandım, progestan da... Evet pıhtılaşmam var. Ama erken doğumdan sonra öğrendim. İki ileri hafta gebeliğimde kullanmadım bilmediğim için. Son düşüğümde bir ay iğne kullandım ama yine düştü sanırım farklı nedenden düştü...

not aldım dr.a söyleyecm çok teşekkür ederim

cnm istanbuldaymışsın yumurtalarda gayet iyi bence sonu da güzel olur allahın izniyle inşallah..kendine dikkat et orda soğuklarda üsüşütp hasta olma transfer öncesi

Lave nasılsın? Çok güzel olsun her şey. Bu topiğin buna ihtiyacı var. Gerçekten bu uğurda mücadele edip pgt ile güzel haberler alan arkadaşlara çok ihtiyaç var. Art arda gelen olumsuz haberler bizi çok üzdü. 2. denemelerden güzel haberler çıksın artık... Amin...

Laveciğim çok sevindim her şeyin iyi olmasına.İnşallah bu sefer 8 i de toplanıp döllenecek. Amin.Bir de polar body olacak mı yine? Onun da ayrıca ücreti embriyo başına mı? Polar body de sağlıklı çıkanlara pgt mi olacak? Diğer sağlıksızlara olmayacak değil mi o zaman pgt? Sen diğerinde pgt ücreti değil de polar body e mi ücret verdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…