- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #6.041
KIzlar merhaba ,
Bugun sabah da gittim.
Catlatma muhtemelen pazarolacakmis. Pgt yapilacagi icin dedi biraz daha buyumesi gerekiyormus, yoksa cumartesi de yapabiliriz catlatma dedi. Toplama da sali olacak sanirim. Bugun 14 15 mm civarlarindaydi yumurtalar.
Bugun hava baya soguk burada. Sabah hastaneden sonra disarida bir kahvalti yapip direkt eve geldik. Aksam cikariz belki bir seyler yemeye.
Sizler nasilsiniz? Dualariniza ihtiyacim var biliyorsunuz.
GELINCIK nasil gidiyor hersey ?
MATTIKA seninde hersey yolunda insallah .
INCI , CHNB , HITUCI , CARMENN sizler nasilsiniz?
s.a hayirli cumalar sizleri takip ediyor dua ediyorum bende sizin gibiyim bir kizim var bildigim 10 yakin düsügüm
Canim merhaba ,
Polar body konusunda sorduklarina cevap vermeye calisayim.
Erkek spermine yapilamiyor , unu daha once ben de soylemistim , cunku spermde polar body yok.
Sadece yukurtanin var. Gecen sefer bana polar body yapildi amampolar body yapilip sonra polar bodysi duzgun olan yumurtalar dolenmedi. Polar bodyleri alindi birnkenara konuldu. Yapilmaya da bilirdi . Ihtiyac duyulmasi halinde alindi ki birnkenarda dursun gerekirse yapilsin diye. Gerekme nasil oluyor?simdi fish teknigiyle 3. Gun embryosundan hucre alip bakmak birincil tercih ettigi sey degil Cumhur Bey'in. O yuzden asil hedef 5. Gune bekletip micro arraynile bakmak yani butun kromozomlara bakmak. Ama gecen sefer az embryom oldugu icin 5. Gune bekletme riskini almadilar. 3. Gunu de beklemediler. Alip polar bodyleri incelediler. Kromozomlari duzgun cikmadi. Ama zaten dollenme olmustu coktan. Sonra bir de 3. Gun baktilar polara ek olarak.
Bu sefer nasil yapacaklar ben de bilemiyorum ama yine polarlari alirlar , bir kenara koyarlar. Benim hedefim 3. Gun baktirmak ve eger duzgun cikarsa belki teyit ettirmek icin bir de 5. Gun bakmak olabilir. Bu benim nacizane fikrim tabi.
KIzlar merhaba ,
Bugun sabah da gittim.
Catlatma muhtemelen pazarolacakmis. Pgt yapilacagi icin dedi biraz daha buyumesi gerekiyormus, yoksa cumartesi de yapabiliriz catlatma dedi. Toplama da sali olacak sanirim. Bugun 14 15 mm civarlarindaydi yumurtalar.
Bugun hava baya soguk burada. Sabah hastaneden sonra disarida bir kahvalti yapip direkt eve geldik. Aksam cikariz belki bir seyler yemeye.
Sizler nasilsiniz? Dualariniza ihtiyacim var biliyorsunuz.
GELINCIK nasil gidiyor hersey ?
MATTIKA seninde hersey yolunda insallah .
INCI , CHNB , HITUCI , CARMENN sizler nasilsiniz?
bende sizlergibiyim yani sorun olarak kromozomlarda yer degisikligi ilkidüsük ikincisi kizm gerisi yine düsük kizimdan sonraki iki düsükten sonra genetik tahlilde sonucu ögrendim
normal yolla denedim hep hüsran gecensene de guatri ögrendim oda sebeb oluyomus simdi hormon lar iyi bidaha normal deneyim diyom zaten hic korunmadimki
levaque hep aklımdasın, dualarımdasın canım.. inş bu defa güzel haber gelicek senden.. topiğimizin buna ihtiyacı var.
ben iyiyim yolunda çok şükür herşey, şimdi amniyo mu yoksa koryon analizi mi yoksa yaptırmasak mı vs. böyle sorular var kafamızda.
tabi o haftalara varırsak inş.
angel da hiç gelmiyo, profilinden baktım bayadır girmemiş hiç. iyidir inş.
Mattikacim eksik olma , cok tesekkur ederim.
Iyimolduguna da sevindim. Koryon dediin ne onu bilmiyorum ben .
Varacaksin insallah o haftalara canim. Gecmis zamandayasadigin o riskli donemi atlattin mi simdi?
Evet anngel bayadir yok , ben de farkindayim.
amniyosentezin bi değişiği canım.
öncekilere göre 2 hafta ilerledik. sağlıklı inş..
Mattikacim eksik olma , cok tesekkur ederim.
Iyimolduguna da sevindim. Koryon dediin ne onu bilmiyorum ben .
Varacaksin insallah o haftalara canim. Gecmis zamandayasadigin o riskli donemi atlattin mi simdi?
Evet anngel bayadir yok , ben de farkindayim.
Selam kızlar ;
Selamlarınızı okuyorum ama işyerinde cevap yazamıyorum maalesef.. Herkes iyi mi ? laveque çok sevindim canımGözün aydın. inşallah güzel haberlerini alacağız. İçimde güzel hisler var İnciciğim tatlım eşin destek olacak sanırım. çok sevindim. Ben bu hafta avukat arkadaş ile görüşeceğim. O görüşmeden sonra dava açınca mı basına aksettirelim yoksa şimdiden mi karar vereceğiz. Dava açmadan basına aksettirelim dersek ayrıntıları konuşuruz. Çok sağol tatlım..
Bu arada mail attığım hiç kimse ( milletvekili-gazeteci ) dönüş yapmadı. Ben anlamadım. Bu konuya cıssssss bulaşma şeklinde yaklaşıyorlar. Sebebini anlayan beri gelsin:26:Herhalde kendilerini ilgilendiren bir durum değil, haber değeri de yok sanırım. Neyse sinirlerim bozuk zaten daha fazla gerilmeyeyim.
Bu arada kanım Amerika'da bir üniversiteye gitmiş. İngiltere değilmiş. Hastane ile yazıştık. Taramaya başladılar.Umarım mutasyon bulunur. Gelişmeleri yazarım...
Sevgiler....
CHNBCIM canim heyecanimi paylastigin icin tesekkur ederim. Insallah guzel haberler vermek istiyorum bu sefer.
INCICIM evet cok soguk buralar. Aksam bir yemek yemeye ciktik geldik hemen geri.
Kan vermekten kollarim morardi artik. Gobegim bildiginiz delik desik oldu. Allahim insallah hayirlisiyla nasip eder bu sefer.
AKASYACIM insallah icine dogan o guzel hisler gercege donusur hayirlisiyla insallah. Girisimlerinde de sana basarilar diliyorum ve tabii ki en onemlisi Amerika'ya giden kaninda mutasyonun insallah bulunmasini diliyorum. Sonuc ne zaman gelecekmis?
Gelincik ve Mattika da iyiler mi? Haber var mi onlardan ?
Hitucinin de sesi pek cikmiyor sanirim . Iyidir insallah .
levaque hep aklımdasın, dualarımdasın canım.. inş bu defa güzel haber gelicek senden.. topiğimizin buna ihtiyacı var.
ben iyiyim yolunda çok şükür herşey, şimdi amniyo mu yoksa koryon analizi mi yoksa yaptırmasak mı vs. böyle sorular var kafamızda.
tabi o haftalara varırsak inş.
angel da hiç gelmiyo, profilinden baktım bayadır girmemiş hiç. iyidir inş.
bende sizlergibiyim yani sorun olarak kromozomlarda yer degisikligi ilkidüsük ikincisi kizm gerisi yine düsük kizimdan sonraki iki düsükten sonra genetik tahlilde sonucu ögrendim
normal yolla denedim hep hüsran gecensene de guatri ögrendim oda sebeb oluyomus simdi hormon lar iyi bidaha normal deneyim diyom zaten hic korunmadimki
Selam kızlar ;
Selamlarınızı okuyorum ama işyerinde cevap yazamıyorum maalesef.. Herkes iyi mi ? laveque çok sevindim canımGözün aydın. inşallah güzel haberlerini alacağız. İçimde güzel hisler var İnciciğim tatlım eşin destek olacak sanırım. çok sevindim. Ben bu hafta avukat arkadaş ile görüşeceğim. O görüşmeden sonra dava açınca mı basına aksettirelim yoksa şimdiden mi karar vereceğiz. Dava açmadan basına aksettirelim dersek ayrıntıları konuşuruz. Çok sağol tatlım..
Bu arada mail attığım hiç kimse ( milletvekili-gazeteci ) dönüş yapmadı. Ben anlamadım. Bu konuya cıssssss bulaşma şeklinde yaklaşıyorlar. Sebebini anlayan beri gelsin:26:Herhalde kendilerini ilgilendiren bir durum değil, haber değeri de yok sanırım. Neyse sinirlerim bozuk zaten daha fazla gerilmeyeyim.
Bu arada kanım Amerika'da bir üniversiteye gitmiş. İngiltere değilmiş. Hastane ile yazıştık. Taramaya başladılar.Umarım mutasyon bulunur. Gelişmeleri yazarım...
Sevgiler....
pek bulantısı olan bi tip değilim canım. aksine iştahım açık.Benimde aklımdaydın sen inşallah herhangi bir sorun yoktur
Arada bir bakıyorum.İnşallah bir şey olmaz her şey yolında gider
Ya bu arada senin sağlığın nasıl.Bulantın felan yok mu?
evet amniyoya göre daha riskliymiş ama daha erken sonuç veriyo. amniyo sonuçlanasıya 18 hafta fln oluyo.Canım koryosentez 12. haftada mı yapılıyordu? Her yerde yapılmıyordur sanırım...
koryon vilus asıl adı.koryosentezi ilk kez duydum :26:
Hadi insallah guzelim . Bence de saglikli bu sefer.amniyosentezin bi değişiği canım.
öncekilere göre 2 hafta ilerledik. sağlıklı inş..
idare ediyorum canim . Iyi aslinda moralim ama bir an aklima geliyor ya bu kadar emek yine bosa giderse diye , o zaman bir anda icimi kara bulutlar kapliyor ve moralim cokuyor.Laveque canım nasılsın moralin yerindedir inşallah
İstanbuldasın değil mi şuan banada buyur gel
Hangi hastanede tedavi görüyorsun canım
Hitucicimmmmmmmmm neredesin sen....herkese merhaba...
Laveque canım buralardayım nefesimi tuttum senin sonucu bekliyorum.inş.hakkında hayırlısı olur.çok öpüyorum canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?