- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #6.021
Canım günaydın:))
Ben de İstanbul'da doğdum büyüdüm. Üniversiteyi Edirne'de okudum. bİTİNCE iSTANBUL'DA 1 YIL ÖĞRETMENLİK YAPTIM. Evlenip Edirne'ye gittim. 2000'de. 10 sene öğretmenlikten sonra eşimin işi nedeniyle Hatay'a geldik. 10+ 4 sene üniversite 14 senem geçti en güzel 14 senem orada... İstanbul'u çok sevdiğimi farketmemiştim. Yaza doğru Ahmet Ümit'in İstanbul Hatırası romanını okudum ve İstanbul'u ne kadar sevdiğimi farkettim. Şu an hayranlıkla izliyorum gittiğimde. Evet ben de yaşarken sevdiğimi farkedememiştim zorluklarından. Böyle arada gitmek güzel oluyor. Ailelerimiz de orada olunca tamamen kopamadık Allah'tan.
Arkadaşlar size bir şey soracağım: Benim geçen ay 8 yumurtam toplandı ya. Bu ay korunmuyoruz ve ben bu ay yumurtlamadığımı düşünüyorum. Çünkü kasık ağrım olmadı gibi, akıntım yok ve ovulasyon testi yaptım 2. çizgi yumurtlamayı gösterir aynı koyulukta olması gerekir. Ama 2. çizgi kontrol çizgisinin yarı koyuluğunda oldu. Sanırım yumurtlamadım. 8 yumurta toplandı geçen ay diye bünyem yorulmuş olabilir mi?
Ailelerinizin burada olması ve gezmeye gelmeniz burada yaşamaktan daha güzel emin ol :) Ailem (özellikle babam) bu şehirde yaşamasa göçer giderim, o derece yoruldum... Eşim de alışamadı buraya, o da çok yoruluyor
Sanmıyorum canım ama bünyeden bünyeden değişir mi bilemem. Nur Hanım bana adet sonrası vücudun eski haline döneceğini ve yumurtalar toplandı diye korunmayı bırakmamamı söylemişti.
Arkadaşlar size bir şey soracağım: Benim geçen ay 8 yumurtam toplandı ya. Bu ay korunmuyoruz ve ben bu ay yumurtlamadığımı düşünüyorum. Çünkü kasık ağrım olmadı gibi, akıntım yok ve ovulasyon testi yaptım 2. çizgi yumurtlamayı gösterir aynı koyulukta olması gerekir. Ama 2. çizgi kontrol çizgisinin yarı koyuluğunda oldu. Sanırım yumurtlamadım. 8 yumurta toplandı geçen ay diye bünyem yorulmuş olabilir mi?
bünyeye göre değişir belki. normalde de bazı aylar yumurtlamadan geçebilirmişiz.
benim 13 yumurta toplanmıştı ama tedaviden hemen sonraki ay hamile kalmışım.
Sağolasın. Sanırım bu ay pas geçtim:))
Laveciğim çok sevindim her şeyin iyi olmasına.İnşallah bu sefer 8 i de toplanıp döllenecek. Amin.Bir de polar body olacak mı yine? Onun da ayrıca ücreti embriyo başına mı? Polar body de sağlıklı çıkanlara pgt mi olacak? Diğer sağlıksızlara olmayacak değil mi o zaman pgt? Sen diğerinde pgt ücreti değil de polar body e mi ücret verdin?
Canim merhaba, ve bu mesajla butun kizlar hepiize merhaba ,
Bu sefer polar olur mu bilemiyorum. Asil amac embryolari 5. Gune kadar getirebilmek ve micro arrayle yapmak pgtyi. Eger olmadi o zaman 3. Gun fishle bakmak. O da olmadi polar body sanirim. Bu sefer cok detayli konusmadik Cumhur Bey ile bu konuyu, ben sormadim yani. Ama dedigim gibi amacimiz 5. Gun .gecen sefer polar bakildi cunku sayi azdi ve 5. Gune bekletemeyecekti. O yuzden polar bakti .ben evet polar body ucreti verdim canim gecen sefer ama o hepsinden pahali idi. 700 usd bir polar ucreti cunku hem polar 1 hem polar 2 baktilar. Polar basi. 350 usd imis.
Bugun sabah gittim yine, ayni prosedur devam. Yarin sabah yine gidecegim. Ptesi veya sali toplama olur dedi dr.
laveque
Merhaba canım. Çok heyecanlıyım senin adınaKaçıncı gün toplanmış olacak?
Sagol tatlim, biliyorum biliyorum benimle paylastigini / paylastiginizi her anini...
Ptesi olursa eger adetin 13. Gunu toplanmis olacak.
Ben boyle kukla gibiyim... Gidiyorum geliyorum, oyle anlamsiz, cok dusunmeden... Efsunlanmis gibi.
Yorgunum ama onu hissediyorum.
Sagol tatlim, biliyorum biliyorum benimle paylastigini / paylastiginizi her anini...
Ben boyle kukla gibiyim... Gidiyorum geliyorum, oyle anlamsiz, cok dusunmeden... Efsunlanmis gibi.
Belli olmaz canım, belki bebeğin seninledir :)
Canim merhaba, ve bu mesajla butun kizlar hepiize merhaba ,
Bu sefer polar olur mu bilemiyorum. Asil amac embryolari 5. Gune kadar getirebilmek ve micro arrayle yapmak pgtyi. Eger olmadi o zaman 3. Gun fishle bakmak. O da olmadi polar body sanirim. Bu sefer cok detayli konusmadik Cumhur Bey ile bu konuyu, ben sormadim yani. Ama dedigim gibi amacimiz 5. Gun .gecen sefer polar bakildi cunku sayi azdi ve 5. Gune bekletemeyecekti. O yuzden polar bakti .ben evet polar body ucreti verdim canim gecen sefer ama o hepsinden pahali idi. 700 usd bir polar ucreti cunku hem polar 1 hem polar 2 baktilar. Polar basi. 350 usd imis.
Bugun sabah gittim yine, ayni prosedur devam. Yarin sabah yine gidecegim. Ptesi veya sali toplama olur dedi dr.
Inci canim merhaba ,
Biraz once Chnb ye yazdigim mesajda detaylari verdim.
Merak ettigin icin sagol
CHNB canim her ay yumurtlamayabiliriz, bunun tedavi ile bir ilgisi yok.
s.a hayirli cumalar sizleri takip ediyor dua ediyorum bende sizin gibiyim bir kizim var bildigim 10 yakin düsügüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?