Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Arkadaşlar size bir şey soracağım: Benim geçen ay 8 yumurtam toplandı ya. Bu ay korunmuyoruz ve ben bu ay yumurtlamadığımı düşünüyorum. Çünkü kasık ağrım olmadı gibi, akıntım yok ve ovulasyon testi yaptım 2. çizgi yumurtlamayı gösterir aynı koyulukta olması gerekir. Ama 2. çizgi kontrol çizgisinin yarı koyuluğunda oldu. Sanırım yumurtlamadım. 8 yumurta toplandı geçen ay diye bünyem yorulmuş olabilir mi?

Kızlar geçen ay benim 8 yumurtam toplandı ya. Bu ay yumurtlamamış olabilir miyim? Hiç kasık ağrım olmadı, akıntım olur bu dönemde belli belirsiz oldu. oVULASYON TESTİDE YAPTIM AMA 2.ÇİZGİ İLKİ İLE AYNI KOYULUKTA OLMADI. dAHA DOĞRUSU YARISI GİBİ KOYU OLDU. yUMURTLAMAMIŞ OLABİLİR MİYİM?Bünyem yorulduğu için?

Son düzenleme:

Ailelerinizin burada olması ve gezmeye gelmeniz burada yaşamaktan daha güzel emin ol :) Ailem (özellikle babam) bu şehirde yaşamasa göçer giderim, o derece yoruldum... Eşim de alışamadı buraya, o da çok yoruluyor

Sanmıyorum canım ama bünyeden bünyeden değişir mi bilemem. Nur Hanım bana adet sonrası vücudun eski haline döneceğini ve yumurtalar toplandı diye korunmayı bırakmamamı söylemişti.

Anladım canım.İnşallah alışır eşin de...

Sanmıyorum canım ama bünyeden bünyeden değişir mi bilemem. Nur Hanım bana adet sonrası vücudun eski haline döneceğini ve yumurtalar toplandı diye korunmayı bırakmamamı söylemişti.

İyi oldu bunu öğrenmem. Ben herhalde birkaç eski halime gelemem diye düşündüm...

bünyeye göre değişir belki. normalde de bazı aylar yumurtlamadan geçebilirmişiz.
benim 13 yumurta toplanmıştı ama tedaviden hemen sonraki ay hamile kalmışım.

Canim merhaba, ve bu mesajla butun kizlar hepiize merhaba ,

Bu sefer polar olur mu bilemiyorum. Asil amac embryolari 5. Gune kadar getirebilmek ve micro arrayle yapmak pgtyi. Eger olmadi o zaman 3. Gun fishle bakmak. O da olmadi polar body sanirim. Bu sefer cok detayli konusmadik Cumhur Bey ile bu konuyu, ben sormadim yani. Ama dedigim gibi amacimiz 5. Gun .gecen sefer polar bakildi cunku sayi azdi ve 5. Gune bekletemeyecekti. O yuzden polar bakti .ben evet polar body ucreti verdim canim gecen sefer ama o hepsinden pahali idi. 700 usd bir polar ucreti cunku hem polar 1 hem polar 2 baktilar. Polar basi. 350 usd imis.

Bugun sabah gittim yine, ayni prosedur devam. Yarin sabah yine gidecegim. Ptesi veya sali toplama olur dedi dr.

Merhaba canım. Çok heyecanlıyım senin adına Kaçıncı gün toplanmış olacak?

Merhaba canım. Çok heyecanlıyım senin adına Kaçıncı gün toplanmış olacak?

Sagol tatlim, biliyorum biliyorum benimle paylastigini / paylastiginizi her anini...

Ptesi olursa eger adetin 13. Gunu toplanmis olacak.

Ben boyle kukla gibiyim... Gidiyorum geliyorum, oyle anlamsiz, cok dusunmeden... Efsunlanmis gibi.
Yorgunum ama onu hissediyorum.

Az kaldı canım az daha sabır sonrası güzel olacak Allah'ın izniyle... Yorgunluk hissetmen çok normal. Hiç kolay değil yaşadıkların. Emeklerinin karşılığını alırsın inşaallah...

allah kolaylık versin canım, bu defa sonu güzel olsun inş.

Belli olmaz canım, belki bebeğin seninledir :)

:))

Of ya.. Fiyatlar çokmuş. Yani polar body bakılınca anladığım pgt ye gerek yok. Canım bizim erkekte olduğu için polar body olmuyormuş bana bu gittiğimde demişti. O zaman polar body olursda embriyolardan hücre alınmayacak embriyo zarargörmeyecek. Anladığım yanlışsa düzelt polar body olursa micro arraya gerek yok. Polar body de sağlıklı olan yumurtayla spermler döllenip yerleştirilecek. Böyleyse bence imkanın da varsa yaptır bunu canım. Hiç 5. gün riskini ve embriyoya zarar verme riskini göze alma. Benim 3. gün olsaydı transfer belki de sağlıklı embriyolarımın gelişimi durmayacaktı. Kısmet ne diyeyim...

Inci canim merhaba ,

Biraz once Chnb ye yazdigim mesajda detaylari verdim.
Merak ettigin icin sagol

CHNB canim her ay yumurtlamayabiliriz, bunun tedavi ile bir ilgisi yok.

Anladım canım sağ olasın...

Benim de 13. gün toplanmıştı. Bu sefer inşallah süpriz olup fazladan yumurtan da çıkar inşallah. 10 tane mesela süper olur...

s.a hayirli cumalar sizleri takip ediyor dua ediyorum bende sizin gibiyim bir kizim var bildigim 10 yakin düsügüm

A.s. canım. Allah kızına sağlıklı uzun ömürler versin inşaallah. Rabbim yardımcın olsun, zor günler geçirmişsin. Düşüklerinin neden olduğu belirlendi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…