Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Evet Angel hiç uğramıyor. En son hastaydı öksürüyordu. İyidir umarım. Bir daha yazarsa telefonunu al bence:))

Ben de koryosentezi okumuştum bir yerde az da olsa bebeğin kollarında kısalık filan yapabilir gibi tuhaf şeyler yazıyordu. İşte canım ben bu safhaları yaşamak istemediğim için pgt olsun istedim kendi adıma. Olsaydı kesin amniyo yaptırmayacaktım. Korkuyorum ben ya...( Kendim için(

herkese merhaba...
Laveque canım buralardayım nefesimi tuttum senin sonucu bekliyorum.inş.hakkında hayırlısı olur.çok öpüyorum canım....

Hayırlısıyla biz de bekliyoruz. Ümitlerimiz yok oluyor pgt ile ilgili. Artık güzel haberler bekliyoruz. Angel, Mattika, Lave, İnci ben hiçbirimiz transfer aşamasına bile gelemedik. İnşallah bu talihsizliği Lave yıkacak:))

Canım az kaldı şükürler olsun. Güzel haberlerle gel. Dualarımdasın...

pgt ile ikizlerine hamile olup amniyo yaptıran bi arkadaş vardı o da uğramıyo bayadır, seçkin miydi ??
gelişimi normal giderse yaptırmam gibi geliyo bana da. hele koryon analizi daha riskliymiş.
amniyo daha yaygın yaptırırsam onu yaptırırım gibi.

karışık düşüncelerim bu konuda. ilk gün dr.a hiç bi test istemiyorum dedim.
allahın izniyle sağlıklıdır da boşuna kafa yoruyorumdur inş.

Evet Seçgin'di canım.Seçginin biri sağlıklı biri taşıyıcı idi pgt olmasına rağmen zaten taşıyıcılar belli olmuyormuş ya... İnşallah sağlıklıdır senin bebişin de.... İnsan kafa yormadan edemiyor. Volkan Bey bana telefonda doğal hamile kalırsan mutlaka amniyo yaptır dedi. Ama ben de pek düşünmüyorum. Down için 2 li tarama yapılıyor. Ayrıca ayrıntılı ultrasonda az çok belli olur zaten.

İyiyim canım şükür. Topik genelde birinin sonucunu beklerken çok sessiz oluyor :) Havalar daha iyi, güneş var ama ayaz da var. Sen nasılsın?

sEVİNDİM İYİ OLMANA. bEN DE iyiyim. Yemek yapıyorum. Burada da güneş var ama soğuk mu bilmiyorum. Nefesimizi tuttuk Laveyi bekliyoruz. İnşallah en az 8 yumurta olur ve sağlıklı çıkıp 5. güne gider ve transfer sonrası 12. gün güzel haberleri alıp 9 ay sonra sağlıkla bebişleri (3 olsun inşallah) kucağına alır. Amin...

Merhaba canim Chnb'cim,

Agzindan bal damliyor :))) insallah dedigin gibi olsun hee sey.

Bugun biraz nahos olsdu duygularim. Sabah gittim hastaneye. Mugun aynur hanim yoktu , Mustafa BEy bakti. Dunden beri buyumemis yumurtalrim neredeyse. Ama bugun mecbur catlatma ignesi verdi. Bugun de gonal f yapsam ne olur dedim. Olmaz dedi. Progesteron degerleri yuksekmis ve bir gun daha gonal f e musade etmez dedi. Rahim zari inceligiyle alakali bir seymis. Gecen sefer ve butun gecmis tedavilerimde hep mm leri sayarken duyardim. , 20 19 18 diye. Bu sefer hic 20. 19 yok. En buyugu 18.50 en kucugu 115.50. Baktiginda sayi olarak 10 tane falan var ama sanirim 15 lerden pek umutlu degiller. YaniMustafa Bey dedi ki, bu 15 lerden de kesin olgun cikmaz diyemeyiz , % 60 olgun cikabilir dedi. Ben de biraz buyumemis dedim o da evet biraz zorlamali buyume dedi. O yuzden nahos oldum biraz. Pgt yaptiracagimiz icin bu mm ler cok onemli ve benim durumum oyle cok super degil. Senkronize degil. Buyuk var kucuk var. Gerci dusunuyorum gecen sefer hepsi senkronize idi ve buyuktu ama nasil bir aksilik yasadim . Belli olmaz tabi bu isler ama oyle icim ferah aydinlik degil. Esim de diyor bak o 15 likten olacak bir tane diyor Oyle kendimizi avutuyoruz.
Laveque yarın için kesinleşti mi çatlatma iğnesi canım?

evet canim , bu aksam 20:30 da yapiyorum ignemi . 20:30 da batirmis ve enjekte etmis olmam gerek di mi?

Bu arada Mustafa bey dedi ki, bu catlatmayi yaptiktan sonraki gun kan veriyoruz ya , beta hcg ye de bakacakmis. Gecen seferki olati o da anlayamadi ve bu sefer beta hcgye bakalim dedi. 40 in uzerinde cikarsa tamam derlermis igne duzgun yapilmis. Igneyi duzgun yaptin mi dedi gecen sefer, disari falan akmadi di mi dedi. Hayir dedim.

Toplamama sanirim Mustecep Bey girecek.

Durum yukarida da yazdigim gibi guzelim. Hani boyle bazi tedavilerde hersey cok guzel gider ve sen cok umutlu olursun ya...
Ben bu sefer pek oyle degilim. Cunku pgt icin yumurtalarin buyuk olmasi gerekliymis ama benimki aksine oldu.
Yine hep bir agizdan diyelim ki BIZE BIR TANE LAZIM kalmak icin ve moralimizi duzeltelim ...

Kizlar neeedesiniz????
Hakli olarak Pazar gunu eslerinizlesinizdir.
Ben yine bakarim bir ara.
Konusalim biraz, moralleselim.
Ihtiyacim var sanirim.

Laveciğim inşallah yarına kadar diğerleri de yetişir canım. Bu konular çok değişik. Yalnızca nasip de varsa olacak diyebiliyoruz. İnşallah olacak canım dualarımız seninle. Eşin gelmiş sanırım. Ne güzel sana destek olan bir eşin var. Ben kaygılarımla başbaşayım bir de sizler varsınız...

İnşallah çok güzel olacak bu sefer her şey... Ben böyle hissediyorum, hissetmek istiyorum...

Canim ,

Bugun artik catlatma ignesimolacagim. Gonal f bitti. En son gonal f dun aksam yaptim. Sanirim artik buyume olmaz gibime geliyor. Oyle degil mi?

Nasip... Dogru diyorsun...

Esim geldi canim dun aksam. Evet seni anliyorum, bu konuda sen kendini yalniz hissediyorsun, cunku esin istemiyor tup bebek denemeyi. Bizler variz senin yaninda canim ve yine nasip diyecegim. Varsa eger yazginda olacak. Bir tane saglikli oglun var sukretmek icin senin de. Ne guzel saglikli da cikti test sonuclari.

Hissetmek sitedigin veya hissettigin umuyorum gercektir, gerceklesir ... Yorulduk be guzelim bu yolda. Allah sabrini , gucunu de veriyor elbet ama bizler de artik hayirla saglikla evlatlarimiza kavusalim istiyorum .

lavegue inşallah bu kez bebeğine kavuşursun canım tedavinin sonuna gelmişin bundan sonrasında da Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah...

Sağ olasın Laveciğim. Büyür mü iğneden sonra bilmiyorum ama akşama kadar kastetmiştim sanırım büyümesin de çatlamasın diye vurduruluyor o iğne. İnşallah güzel olacak. Hava da güzeldi bugn dolaşsaydınız. Geçenkinde çok ağırlık var külçe gibi diyordun yine öyle mi?
Gelincik sen nasılsın gittin mi dr ye hiç?

Canım çat kapı misafir geldi, cevap yazamadan çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakma :26: Amin amin :) 2 olsun 3 olsun süper olur :)

lavequecim misafirim vardı, gelemedim. Aklım hep sende. İğneni yapmışsındır çoktan. İnşaallah hayırlı olur. Arkadaşların da dediği gibi nasipte varsa o küçük yumurtalardan dahi olsa olacak. Eşin ne güzel söylemiş :) Dualarım seninle...

lavegue inşallah bu kez bebeğine kavuşursun canım tedavinin sonuna gelmişin bundan sonrasında da Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah...
Gelincik cok tesekkur ederim canim.
baskilama yapmadim canim bugun. Aksam sadece catlatma ignesi yaptim. Aksam hituci ile konustuk. O dedi ki daha dun yaptigim gonal f daha etkisini gosterirmis. Belki biraz daha buyurmus kucukler.
Sabak kahvalti yaptik karakoyde. Hava guzeldi, gunesliydi ama yine soguktu be guzelim.

canim yaptim tabi... Bir saga bir sola 2 igne. Yarin sabah yine kan ve ultrason yapacaklarmis.
Insallah guzelim ya ben de cok istiyorum gercekten cok istiyorum artik hayirlisiyla saglikla bir cocugumuzun olmasini.
Allahim duyuyordur beni herhalde. Hepimizi duysun ya rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…