- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #6.061
pek bulantısı olan bi tip değilim canım. aksine iştahım açık.
ilerki haftalarda belli olcak bakalım.
evet amniyoya göre daha riskliymiş ama daha erken sonuç veriyo. amniyo sonuçlanasıya 18 hafta fln oluyo.
bu 13-14te belli oluyomuş, bu yönden önerdi dr. ama yaptırır mıyız bilmiyorum.
o haftalara bi gelelim de..
koryon vilus asıl adı.
amniyo gibi iğneyle göbekten girip bebeğin plesantasından parça alınıyo ve inceleniyo.
amniyoya göre daha riskliymiş ama daha kesin sonuçmuş.
angel gelse ona sorucam, aynı şehirdeyiz onunla.. tlfnu fln da yok. yaptırmadı ama yine de araştırmıştı dr ismi vs.
herkese merhaba...
Laveque canım buralardayım nefesimi tuttum senin sonucu bekliyorum.inş.hakkında hayırlısı olur.çok öpüyorum canım....
Hadi insallah guzelim . Bence de saglikli bu sefer.
idare ediyorum canim . Iyi aslinda moralim ama bir an aklima geliyor ya bu kadar emek yine bosa giderse diye , o zaman bir anda icimi kara bulutlar kapliyor ve moralim cokuyor.
Nazik davetin icin tesekkur ediyorum caim ama annemleyim ben . Onu yalniz birakamam.
Memorialda tedavi goruyorum . Hatta su anda sizlere oradan sesleniyorum . Sira bekliyorum
Hitucicimmmmmmmmm neredesin sen....
Evet Angel hiç uğramıyor. En son hastaydı öksürüyordu. İyidir umarım. Bir daha yazarsa telefonunu al bence:))
Ben de koryosentezi okumuştum bir yerde az da olsa bebeğin kollarında kısalık filan yapabilir gibi tuhaf şeyler yazıyordu. İşte canım ben bu safhaları yaşamak istemediğim için pgt olsun istedim kendi adıma. Olsaydı kesin amniyo yaptırmayacaktım. Korkuyorum ben ya...( Kendim için (
pgt ile ikizlerine hamile olup amniyo yaptıran bi arkadaş vardı o da uğramıyo bayadır, seçkin miydi ??
gelişimi normal giderse yaptırmam gibi geliyo bana da. hele koryon analizi daha riskliymiş.
amniyo daha yaygın yaptırırsam onu yaptırırım gibi.
karışık düşüncelerim bu konuda. ilk gün dr.a hiç bi test istemiyorum dedim.
allahın izniyle sağlıklıdır da boşuna kafa yoruyorumdur inş.
Herkese güzel pazarlar
Sana da tatlım topik boş bu günlerde. Nasılsın? Hava soğuk mu hala?
İyiyim canım şükür. Topik genelde birinin sonucunu beklerken çok sessiz oluyor :) Havalar daha iyi, güneş var ama ayaz da var. Sen nasılsın?
Merhaba canim Chnb'cim,sEVİNDİM İYİ OLMANA. bEN DE iyiyim. Yemek yapıyorum. Burada da güneş var ama soğuk mu bilmiyorum. Nefesimizi tuttuk Laveyi bekliyoruz. İnşallah en az 8 yumurta olur ve sağlıklı çıkıp 5. güne gider ve transfer sonrası 12. gün güzel haberleri alıp 9 ay sonra sağlıkla bebişleri (3 olsun inşallah) kucağına alır. Amin...
Laveque yarın için kesinleşti mi çatlatma iğnesi canım?
Laveciğim inşallah yarına kadar diğerleri de yetişir canım. Bu konular çok değişik. Yalnızca nasip de varsa olacak diyebiliyoruz. İnşallah olacak canım dualarımız seninle. Eşin gelmiş sanırım. Ne güzel sana destek olan bir eşin var. Ben kaygılarımla başbaşayım bir de sizler varsınız...
İnşallah çok güzel olacak bu sefer her şey... Ben böyle hissediyorum, hissetmek istiyorum...
Canim ,
Bugun artik catlatma ignesimolacagim. Gonal f bitti. En son gonal f dun aksam yaptim. Sanirim artik buyume olmaz gibime geliyor. Oyle degil mi?
Nasip... Dogru diyorsun...
Esim geldi canim dun aksam. Evet seni anliyorum, bu konuda sen kendini yalniz hissediyorsun, cunku esin istemiyor tup bebek denemeyi. Bizler variz senin yaninda canim ve yine nasip diyecegim. Varsa eger yazginda olacak. Bir tane saglikli oglun var sukretmek icin senin de. Ne guzel saglikli da cikti test sonuclari.
Hissetmek sitedigin veya hissettigin umuyorum gercektir, gerceklesir ... Yorulduk be guzelim bu yolda. Allah sabrini , gucunu de veriyor elbet ama bizler de artik hayirla saglikla evlatlarimiza kavusalim istiyorum .
sEVİNDİM İYİ OLMANA. bEN DE iyiyim. Yemek yapıyorum. Burada da güneş var ama soğuk mu bilmiyorum. Nefesimizi tuttuk Laveyi bekliyoruz. İnşallah en az 8 yumurta olur ve sağlıklı çıkıp 5. güne gider ve transfer sonrası 12. gün güzel haberleri alıp 9 ay sonra sağlıkla bebişleri (3 olsun inşallah) kucağına alır. Amin...
Gelincik cok tesekkur ederim canim.lavegue inşallah bu kez bebeğine kavuşursun canım tedavinin sonuna gelmişin bundan sonrasında da Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah...
baskilama yapmadim canim bugun. Aksam sadece catlatma ignesi yaptim. Aksam hituci ile konustuk. O dedi ki daha dun yaptigim gonal f daha etkisini gosterirmis. Belki biraz daha buyurmus kucukler.Sağ olasın Laveciğim. Büyür mü iğneden sonra bilmiyorum ama akşama kadar kastetmiştim sanırım büyümesin de çatlamasın diye vurduruluyor o iğne. İnşallah güzel olacak. Hava da güzeldi bugn dolaşsaydınız. Geçenkinde çok ağırlık var külçe gibi diyordun yine öyle mi?
Gelincik sen nasılsın gittin mi dr ye hiç?
lavequecim misafirim vardı, gelemedim. Aklım hep sende. İğneni yapmışsındır çoktan. İnşaallah hayırlı olur. Arkadaşların da dediği gibi nasipte varsa o küçük yumurtalardan dahi olsa olacak. Eşin ne güzel söylemiş :) Dualarım seninle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?