Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Allah yardımcın olsun arkadaşım. İnşaallah bu kez bebeğine kavuşursun.

Allah yardımcın olsun arkadaşım. İnşaallah bu kez bebeğine kavuşursun.

amin..
yapacaklarım bayağ fazla allah hepimize güç versin.

Kod:
Merhaba zeybek,

Haklisin , yasadiklarinin yaninda bu ne diyorsun... Haklisin ...
Benim yasim 37 guzelim.
Ben Izmir sayfasini pek acamayacagim sanirim cunku bildigim kadariyla IMSI teknigi yok burada hic bir merkezde.

Bu arada sanirom ya sen ya da Petunya demis, bizimki fishle bakilacak sanirim cunku 3. Gun yapiliyor diye.
Orayi ben duzelteyim. 3. Gun yapilacak olmasi esittir fishle bakilacak anlamina gelmiyor. Eger volkan be mocro array ile de bakiyorsa 3. Gun de tum kromozomlara bakabilir. Benim bu tedavimde 3. Gun bakildi ama fish teknogiyle degil micro array ile butun kromozomlara bakildi. Ama asil hedeflenen 5. Gun micro array ile bakmak imis cunku 5. Gun embryo cok fazla hucreli oldugundan dolayi bakilan hucrede cikan sonucun dogruluk payi daha yuksekmis.
hitucim ben de onu dusunuyorum bir kac gundur desem Herhalde dondurmuslardir diye dusunuyorum ben de.
Pazar gunu yine stres oconde kpnustugumuz ocon bu konuyu bu detayi atladim. Kalanini dondurduklarini biliyorum da, aldiklari biyopsiyi ne yaptilar onu bilmiyorum?
Hatta sunu bile dusundum , simdi ben bu sonuc vermeyen embryo icin de para odeyecegim degil mi?

sağol... malesef eşim ve ben kistik fibrozis taşıyıcısıymışız( sizin neydi probleminiz?

selam petunya

Ben smyrna da değil irenbe de yaptıracağım.doktorum orada çünkü.evet haklısın insanın aklı karışıyor ama ben Volkan Hoca ya çok güveniyorum. Hangi teknik gerekliyse onu uygulayabilecek kapasitede bir doktor.eğer micro gerekiyorsa micro uygulamamız gerekiyor der ve uygular.Bahsettiğimiz kişi Türkiye deki bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az olan üstatlardan biri.
Bir de nacizane fikrim, doktorunu çok iyi seç ve ona güven.Sonrasına da karışma sorgulama.Çünkü zaten hangisinin daha iyi yada uygulanabilir olduğunu bilebilsek doktor oluruz onun dışında uykularını kaçırmaktan başka birşeye yaramaz...Ama tabiki doktorunu çok iyi seç..
Bizde de tarnslokasyon var ve bildiğim kadarıyla fish tekniği ile inceleniyor.

merhaba chnbcim naber? ev taşıdım internet bağlantısı yok evde giremedim...35.haftadayım plesenta da çürümeler var dedi dr.erken doğabilir dedi,ciğer geliştirici yaptı...birde kordon dolanmış sezeryan olucak büyük bir ihtimal...şuan 2 hafta bekleyelim dedi hayırlısı...

iyi olmana sevindim canım, inş zamanını bekler oğlun sağlıkla.
çok merak ettik seni..

ben irenbe ye hiç gitmedim bir ara düşündüm ama izmirde genelde 2 doktor öne çıkıyor smyrna funda hn kent israel bey. fatih şendağ ve dilek hn ı duymuştum ama pek araştırmadım doğrusu ne kadar araştırırsan kafan o kadar çok karışıyor bnm önceden tecrübem de olmadığı için sadece görsel karar vermek zorunda kalıyorum. senin doktorun kim? daha önce de mi onunla başlamıştın tedaviye? cevaplamak sorun olmayacaksa tabi

Benim doktorum Aral Bey...Benim bir oğlum vardı..Hasta doğdu sonra 11 aylıkken öldü...Genetik rahatsızlık onunla öğrenildi...Tüp bebek için yumurta izleme ve ilaç takibini AraL bey yaptı..Pgt toplama ve transfer ankara da oldu...

Ah canım iyi olmana sevindik. Hayırlı olsun evin. Bebeğin ve eşinle güzel bir ömür geçiresin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…