Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

günaydın herkese hayırlı sabahlar....
değerli hamişlerimize de birşey söylemek istiyorum.
habersiz çekip gitmeyin lütfen merak ediyoruz...
angel anladınmı canım

Son düzenleme:
arkadaşlar tekrar tüp bebeğe başlamak istiyorum ama çok kaarsızım.nerde kimle başlayacağımı bilmiyorum.eşimde 13-14 kromozom translakasyonu var.2 denemem ilki kimyasal gebelik ikincisi 9 haftalık kürtaj .yönlendirmelerinizi bekliyorum.

merhaba
benim eşimdede aynı sorun var.ben ankara anatolia tüp bebek merkezinde tedavi oldum.toplam pgtli 4 denemem oldu.hepside anatoliada oldu.4.denememde hamile kaldım.şimdi 1,5 yaşında iki kızım var.darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah.sevgiler...

Benim eşimde mozaiklik var. Ataşehir Memorialde genetikçi Volkan Baltacı ile ilk denememizi yaptık. 5 embriyo pgt ye gitti 4 ü incelebilmiş. 2 si sağlıklı 2 si sağlıklı çıktı ama 5. günü sağlıklıların gelişimi durdu transfer yapılmadı...

Başarılar dilerim...

Sağ olun kızlar aslında eşimde varikosel de var ama şimdiye dek sorun yaratmamıştı şimdi ara ara ağrısı var. Belki hızı bu da etkiliyordur...

Kesinlikle o çok etkiliyor canım.
Bence ilerlemeden eşin bi doktora gözüksün

Sağ olun kızlar aslında eşimde varikosel de var ama şimdiye dek sorun yaratmamıştı şimdi ara ara ağrısı var. Belki hızı bu da etkiliyordur...

canım bi dra görünün derim ben.belki küçük bir operasyon gereklidir.kesinlikle etkiler spermlerin morfolojisini.

Kesinlikle o çok etkiliyor canım.
Bence ilerlemeden eşin bi doktora gözüksün

canım bi dra görünün derim ben.belki küçük bir operasyon gereklidir.kesinlikle etkiler spermlerin morfolojisini.

Eşim buradagitmez canım yaza İstanbul'da diyor... Ne yapayım yaza kadar tutmazsa belki yine deneriz tüp bebek...İkna ederim belki...

Hituci nasılsın? Kimse uğramıyor bugün sanki.. Ben de yazılı sorusu hazırlıyorum...

iyiyim canım hamdolsun.evet bu ara kimse uğramıyo.bende geliyorum bakıyorum kimse yok geri gidiyorum.

Evet,İnci Üsküp'te, Lave nerede? Merve çalışmalarda :)) Ben evdeyim. Diğer yeni arkadaşlarda bir görünüp bir kayboldu.

Ben de kuruyorum kafamda acaba tüplerime kürtajdabir şey mi oldu, eşimin sperm hızı mı, şu varikosel bekarkenden varmış ondan mı hamile kalmadım yoksa rezervim kaliytesiz yumurta mı üretti diyorum 3 korunmasız ay oldu ve ben hep kolay hamile kalırdım...

Uff ya beklemek ne kötü...
Ne yapacağımı şaşırdım artık
Benim kasıklarım felan ağrıyor
Karnım ağrıyor
Bunların hepsi psikolojik eminim
Kafayı sıyırmazsam iyi bu ay

Uff ya beklemek ne kötü...
Ne yapacağımı şaşırdım artık
Benim kasıklarım felan ağrıyor
Karnım ağrıyor
Bunların hepsi psikolojik eminim
Kafayı sıyırmazsam iyi bu ay

Allah sağlıkla nasip etsin canım.Beklemek zor...

Ayy Nesrin abla sen öğretmen misin yoksa ne güzel maşallah

Evet canım soru hazırladım ama bir sınıf ancak hazırladım...İş çok. Beklenmeyen gün ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…