- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #6.701
arkadaşlar tekrar tüp bebeğe başlamak istiyorum ama çok kaarsızım.nerde kimle başlayacağımı bilmiyorum.eşimde 13-14 kromozom translakasyonu var.2 denemem ilki kimyasal gebelik ikincisi 9 haftalık kürtaj .yönlendirmelerinizi bekliyorum.
arkadaşlar tekrar tüp bebeğe başlamak istiyorum ama çok kaarsızım.nerde kimle başlayacağımı bilmiyorum.eşimde 13-14 kromozom translakasyonu var.2 denemem ilki kimyasal gebelik ikincisi 9 haftalık kürtaj .yönlendirmelerinizi bekliyorum.
Hayırlısı olsun.....Ben de 2 gün gecikmeli adetimi oldum....
hayırlısı olsun canım.Ben de 2 gün gecikmeli adetimi oldum....
hayırlısı olsun canım.Ben de 2 gün gecikmeli adetimi oldum....
hayırlısı olsun canım.
Hayırlısı olsun.....
Sağ olun kızlar aslında eşimde varikosel de var ama şimdiye dek sorun yaratmamıştı şimdi ara ara ağrısı var. Belki hızı bu da etkiliyordur...
Sağ olun kızlar aslında eşimde varikosel de var ama şimdiye dek sorun yaratmamıştı şimdi ara ara ağrısı var. Belki hızı bu da etkiliyordur...
Kesinlikle o çok etkiliyor canım.
Bence ilerlemeden eşin bi doktora gözüksün
canım bi dra görünün derim ben.belki küçük bir operasyon gereklidir.kesinlikle etkiler spermlerin morfolojisini.
Hituci nasılsın? Kimse uğramıyor bugün sanki.. Ben de yazılı sorusu hazırlıyorum...
iyiyim canım hamdolsun.evet bu ara kimse uğramıyo.bende geliyorum bakıyorum kimse yok geri gidiyorum.
Hituci nasılsın? Kimse uğramıyor bugün sanki.. Ben de yazılı sorusu hazırlıyorum...
Uff ya beklemek ne kötü...
Ne yapacağımı şaşırdım artık
Benim kasıklarım felan ağrıyor
Karnım ağrıyor
Bunların hepsi psikolojik eminim
Kafayı sıyırmazsam iyi bu ay
Ayy Nesrin abla sen öğretmen misin yoksa ne güzel maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?