Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Mattika içimden bir ses senin bebeğin sağlıklı diyor. İnşallah öyle olacak canım... Duayı araştırdın mı?

Mattika içimden bir ses senin bebeğin sağlıklı diyor. İnşallah öyle olacak canım... Duayı araştırdın mı?

inş canım.
araştırmadım daha, çıktısını da almadım fırsat olmadı.

ben de amniyo yaptırmam diyodum şimdi fikrim değişiyo gibi. hayırlısı.

Elif Şafak'ın İskender'ini okuyorum. Naze diye bir kahraman var. 8 tane kızı var. Hiç oğlu yok işin ilginci eşi de dert etmiyor aslında ama kadın takmış. Son olarak 49 yaşında yeniden hamile kalıyor ebeler doğuma yakın bebek iri ve ters diyor dr ye git. Kadın nasıl diğerlerini evde doğurduysam bunu da evde doğuracağım diyor. Oğlum olacak diyor. Ebe doğum zamanı bebeği çevirmeye çalışıyor o an ya annenin hayatı ya bebeğinki. Ebe anneyi seçiyor ama Naze hayır oğlumu kurtar diyor kes beni... Ebe anneyi feda ediyor bebeği kurtarıyor ama bebek doğunca yaşamıyor hem de kız bebek yine...

Hala var ille de erkek olsun diyen zihniyet... Sinir oldum okuyunca...

Üsküp'ten herkese selamlar :) Nasılsınız kızlar?
mattika canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Geri kalan haftalar da böyle geçecek inşaallah
gelinciğim bol bol dinlen
chnb ve laveque pgt konusunda bayağı bir bilgi vermişsini, öğrenmediklerimi de öğrenmiş oldum lavequem o tek embriyo bizim için bir umut ışığı oldu. Hadi hayırlısı :)
zeybek sağol canım. İnşaallah hepimiz muradımıza ereriz hayırlısıyla.
hitucim hepimizin güzin ablası gibi oldu Allah senden razı olsun tatlım.
Akasya senin testlerden haber var mı?
merve kuzum nerelerdesin?
Unuttuğum kimse yoktur umarım :26:

ben amniyo yaptırmıştım 3 sene önce üstelik eşimle kan uyuşmazlığımız olduğu için iğne vurulmam lazımdı eczanelerede 1 hafta önceden haber vermek gerekliymiş kış günüydü havalar erken karardı biz bütün gece eczane eczane dolaştık yetmedi özel hastahanelere gittik iğneyi bulabilmek için hiçbirşey olmadı öyle korkulacak birşey değil yani çok kolay oluyor hemen ayağa kalkıyorsun gerçi benim amniyo sonucum kötü çıkmıştı ama inşallah amniyo sentez olacak herkese Rabbim sağlıklı sonuçlar nasip etsin...

Yok canım benim bildiğim bir şey yok ben sordum Lave cevapladı... Üsküple ilgili Yahya Kemal'in bir şiiri geldi aklıma:
Üsküp ki Yıldırım Beyazıd Han diyarıdır

Evlad-ı Fatihana onun yadigârıdır

Üsküp ki Şar Dağında devamıydı Bursa’nın

Bir lale bahçesiydi dökülmüş temiz kanın

Kalbimde bir hayali kalıp kaybolan şehir

Ayrılmanın bıraktığı hicran derindedir

Çok sürse ayrılık, aradan geçse çok sene

Biz sende olmasak bile sen bizdesin gene

(Yahya Kemal Beyatlı)

Canım nasıl anlat bize?

Geçmiş olsun neyi vardı bebeğin? Genetik sorun mu vardı sizde?

Çok güzelmiş şiir :) Bugün pek kendimde değilim :) Başım uğulduyor resmen, yolculuktan herhalde. Türk çarşısının içinde minik bir hotelde kalıyoruz. Türkçe konuşan birini gördüm mü dikkat kesiliyorum :) Çarşıda gezdik biraz, sonra babamların aile dostu olan bir abi ve ailesini ziyarete gittik. Az önce geldik hotele. Yarın ve hafta sonu gezeriz inşaallah. Pazartesi dönüş nasipse. Hava çok güzel şansımıza. Umarım bozmaz.

Yahya Kemal Üsküp doğumlu:)) Elveda Rumeli en sevdiğim dizilerdendi. Gez bol bol inşallah hava bozulmaz...

Yahya Kemal Üsküp doğumlu:)) Elveda Rumeli en sevdiğim dizilerdendi. Gez bol bol inşallah hava bozulmaz...

Elveda Rumeli'deki konuşma tarzına bayılıyordum. Ramiz'in eşi tıpkı babaannem gibi konuşuyordu. Çok hoşuma gidiyordu o yüzden.

merhabalar
ben 26 yaşındayım eşim 29 yaşında . yapılan tahliller sonucu eşimde herhangi bir problem yok benim sol tüpüm tıkalı(rahim filmi çekildim) doktora göre % 90 açıktır kasılma sonucu olmuştur diyor 2 yıl içinde gebe kalmana engel olmazdı diyor tek tüplede normal yoldan kalına biliyor. ben bu yola ilk klomenle başladım 12 ay denedikten sonra eşim askere gidecekti biraz acele ettim planlarım gereği.
2 kere klomen ve çatlatma iğnesi sonuç negatif.
ardından üniversite hastanesinde 2 aşılama zaten yumurtlama da sorun yoktu az miktarda gonal f ile yapıldı sonuç negatif.
1 tüp bebek yaptım sonucun pozitif olmasındansa neden gebe kalamadığımı öğrenmek istiyordum sonuç negatif doktorla yaptığımız görüşmemizde embriyolarımızın kalitesiz olduğunu öğrendik bölünmelerinde sıkıntı var şimdi genetikten randevu aldık . akıbetimiz ne olacak çok merak ediyorum. embriyo neden kalitesiz olsun ki tüm tahlillerimiz çok iyi bana yardımcı olabilir misiniz.

9 yumurtam oldu 5 i döllendi bunlardan biri 1pn 4 ü 2pn idi 2pn olanların biri çok hızlı biri çok yavaş bölünmüş
bana transfer edilen 3. gün 7 hücreli 2 . kalite embriyo

benim yumurtlamamda eşimin spermin de hiç sorun yok neden embriyolarımız kalitesiz bu araştırılacak galiba

Son düzenleme:
bir sonraki denememi haziranda yapıcam
doktorum sana daha yüksek dozda ilaç verip daha fazla yumurta elde ederiz dedi
embriyo kalitesini nasıl arttırabilirim

Canım hiç bir bilgim yok bitkisel şeyler vardır yumurta kalitesini arttırıcı bal çörek otu tarçın karışımı mesela...

Canım hiç bir bilgim yok bitkisel şeyler vardır yumurta kalitesini arttırıcı bal çörek otu tarçın karışımı mesela...

yanıtladığın için sağol bende şimdi incir kürü yapıyorum
papatya çayı içiyorum
araştırıyorum iyi bir aktar bulup o macunlardanda alıcam
inş. fayda eder imkanları kullanmak gerektiğini düşünüyorum
umudum çok olcağına inanıyorum allahın izniyle

Doç. Dr. Arda Lembet - Habertürk - HT Sağlık 1 (18.02.2012) - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…