- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #6.661
Mattika içimden bir ses senin bebeğin sağlıklı diyor. İnşallah öyle olacak canım... Duayı araştırdın mı?
Üsküp'ten herkese selamlar :) Nasılsınız kızlar?
mattika canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Geri kalan haftalar da böyle geçecek inşaallah
gelinciğim bol bol dinlen
chnb ve laveque pgt konusunda bayağı bir bilgi vermişsini, öğrenmediklerimi de öğrenmiş oldumlavequem o tek embriyo bizim için bir umut ışığı oldu. Hadi hayırlısı :)
zeybek sağol canım. İnşaallah hepimiz muradımıza ereriz hayırlısıyla.
hitucim hepimizin güzin ablası gibi olduAllah senden razı olsun tatlım.
Akasya senin testlerden haber var mı?
merve kuzum nerelerdesin?
Unuttuğum kimse yoktur umarım :26:
ben amniyo yaptırmıştım 3 sene önce üstelik eşimle kan uyuşmazlığımız olduğu için iğne vurulmam lazımdı eczanelerede 1 hafta önceden haber vermek gerekliymiş kış günüydü havalar erken karardı biz bütün gece eczane eczane dolaştık yetmedi özel hastahanelere gittik iğneyi bulabilmek için hiçbirşey olmadı öyle korkulacak birşey değil yani çok kolay oluyor hemen ayağa kalkıyorsun gerçi benim amniyo sonucum kötü çıkmıştı ama inşallah amniyo sentez olacak herkese Rabbim sağlıklı sonuçlar nasip etsin...
Yok canım benim bildiğim bir şey yok ben sordum Lave cevapladı... Üsküple ilgili Yahya Kemal'in bir şiiri geldi aklıma:
Üsküp ki Yıldırım Beyazıd Han diyarıdır
Evlad-ı Fatihana onun yadigârıdır
Üsküp ki Şar Dağında devamıydı Bursanın
Bir lale bahçesiydi dökülmüş temiz kanın
Kalbimde bir hayali kalıp kaybolan şehir
Ayrılmanın bıraktığı hicran derindedir
Çok sürse ayrılık, aradan geçse çok sene
Biz sende olmasak bile sen bizdesin gene
(Yahya Kemal Beyatlı)
Canım nasıl anlat bize?
Çok güzelmiş şiir :) Bugün pek kendimde değilim :) Başım uğulduyor resmen, yolculuktan herhalde. Türk çarşısının içinde minik bir hotelde kalıyoruz. Türkçe konuşan birini gördüm mü dikkat kesiliyorum :) Çarşıda gezdik biraz, sonra babamların aile dostu olan bir abi ve ailesini ziyarete gittik. Az önce geldik hotele. Yarın ve hafta sonu gezeriz inşaallah. Pazartesi dönüş nasipse. Hava çok güzel şansımıza. Umarım bozmaz.
Yahya Kemal Üsküp doğumlu:)) Elveda Rumeli en sevdiğim dizilerdendi. Gez bol bol inşallah hava bozulmaz...
Elveda Rumeli'deki konuşma tarzına bayılıyordum. Ramiz'in eşi tıpkı babaannem gibi konuşuyordu. Çok hoşuma gidiyordu o yüzden.
9 yumurtam oldu 5 i döllendi bunlardan biri 1pn 4 ü 2pn idi 2pn olanların biri çok hızlı biri çok yavaş bölünmüş
bana transfer edilen 3. gün 7 hücreli 2 . kalite embriyo
benim yumurtlamamda eşimin spermin de hiç sorun yok neden embriyolarımız kalitesiz bu araştırılacak galiba
Canım hiç bir bilgim yok bitkisel şeyler vardır yumurta kalitesini arttırıcı bal çörek otu tarçın karışımı mesela...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?