Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kızlar merhaba ,

2 gundur giremedım dogru duzgun.
cuma aksamı dısarıdaydık.
ctesı ben adet oncesı depresyonu sebebı ıle evden dısarı adımımı atmadım .
dun adet oldum :)

okudum yazdıklarınızı.
bır sakınledı forumumuz. sanıyorum yenı bır heyecan , bır tedavı gerek

hıtucım dogru dıyorsun , ama o kadar uykum vardı ki ellerimde mecal yoktu yazacak .
valla aklıma da gelmedi değil ...
seni gördüm . Çıkarken de Hitucim kesin bir seyler yazar dedim

Incıcım , bugun donuyorsun .
Isallah guzel gecmiştir.

chnb canım benım de nasıl bır tatıle ıhtıyacım var , bilemezsin .
sureklı hayalımde bır yerlere gıdıyorum . beyın yorulmus baya .
oksıjen ıstıyorum .

yenı arkadaslar dedıgın gıbı bır var bır yok seklındeler.
onlar da ugramamıs.

Mattıka , gelıncık ve Anngel ıyılerdır ınsallah .

levaque canım iyiyim ben de, öyle gün sayıyorum işte.
sen kayboldun ortadan bikaç gün ama çok normal, insanın kafa dinlemeye ihtiyacı oluyo.

birileri tatil mi dedi.bende istiyoruuuuuummm.
Kızlar ya patlamaya hazır bomba gibi hissediyorum kendimi.
Adet öncesi gerginli belkide.of yaa...
Haftasonu tolga çeviğin filmine gidecektim onada gidemedim.
Kızlar giden varmı acaba film nasıl?ayda yılda bir gidiyorum iyi bişey olsun.belki psikolojime iyi gelir.

Hituci canim ,

ben de Ctesi ondan cikmadim disari.
kisim kisim dayanamadim agladim .
hormonlar zaten tavan yapiyor adet öncesi , bir de bu ilaçlar ikiye katliyor .

tolga Cevik'in filmine benim bir arkadasım gitmiş, beğenmemiş tatlım .
haberin ola.

tatil istiyorum ben , kesinlikle bunu biliyorum .

ve acil kilo vermem gerek.
ilk denemeden bu yana tam 3 kilo almısım .

merhaba arkadaşlar nasılsınız.. herkes iyidir inşallah bi kaç gündür yoktum bende topikte sakin gibi...

hitucu maşallah canım 37 hafta çok güzel inşallah bende senin gibi o günlerde yaparım doğumu senden öğreneceğim çok şey var...şimdilik bol bol dinleniyorum ama hep yatmıyorum kendimi yormayacak şekilde ev işlerimi yapıyorum.. sen kontrole hangi sıklıkla gittin 2 hafta damı aylıkmı? sanırım bizde ikili test üçlü test olmuyor...epidurel anestezi olması iyi ilk sen görüyorsun bebişlerini ama ben korkarım gibi geliyo şimdilik genel anesteziye daha sıcak bakıyorum açıkcası bu konuda fazla bilgim yokta zamanla değişebilir fikrim...aklıma takılan şeylerle seni yoracam hakkını helal et...

canım ben aylık gittim kontrollere.son haftalarda iki haftaya düştü.birde doğumdan 1 hafta önce olmuştu son kontrolüm.ikili tarama yaptılar.üçlü yapmadılar.
inşallah sende 37 leri görürsün hayırlısıyla sağlıkla.ben hiç ev süpürmedim.temizlik yapmadım.evde kafama göre takıldım.yedim içtim gezdim dolaştım yattım.kafana takılan bişey olursa çekinme.sevgiler...

Sanırım topikçek tatile ihtiyacımız var:))

Lave anlıyorum seni canım başarısız geçen tedavi sonrası ilk adet çok sinir bozucu şimdi bu adeti görmemem gerekiyordu düşüncesi insanı çok yıpratıyor.

Hituci maşallah gerçekten 37. hafta çok iyiymiş benim oğlum 38'e zor dayanmıştı. Ben çok seviniyorum ikizde bu haftaları görenlere...

Gelincik bence de Hituci gibi iş yapma dediğim gibi bol su ve rahim ağzu uzunluğunu ölçtür özellikle 12 ve sonrası haftalar. İkiz gebelik riskli gebelik kabul ediliyor mümkünse bol su iç enfeksiyona dikkat et...

Mattika nasıl gidiyor hamilelik bulantın sanırım yoğun değil...

İnci uçaktadır şimdi...

Merve canım sık ilişki olunca ve beklendiği için hemen duş alınmadığı için enfeksiyon olma ihtimai yükseliyor bol su iç... Üşütme de olabilir tabi...

birileri tatil mi dedi.bende istiyoruuuuuummm.
Kızlar ya patlamaya hazır bomba gibi hissediyorum kendimi.
Adet öncesi gerginli belkide.of yaa...
Haftasonu tolga çeviğin filmine gidecektim onada gidemedim.
Kızlar giden varmı acaba film nasıl?ayda yılda bir gidiyorum iyi bişey olsun.belki psikolojime iyi gelir.

Hitucu canım nasılsın senin bizlere böle canla başla destek olman bizlerin o kadar çok duasını alıosun ki allah senin yüzünü herzaman güldürsün.
Bu arada Sen kimsine kesinlikleeee ama kesinlikleeee gitmee felaket ötesi bişeyy berbattt 2 saatim boşuna gitti (

iyiyiz canım hamdolsun.biraz önce sağlık ocağından geldik.aşımız vardı.biraz ağladı bıdıklar.bende üzüldüm ama onların iyiliği için katlanmak zorundayız.
Bizden böyle sizler de iyisinizdir inşallah.

Tolganın filmine kimisi iyi diyor kimisi kötü.ama beğenmeyenler çoğunlukta galiba.
Fetihe gideyim bende bari kalkmadan.

Kıyamam yavrulara Bu aşı merasimleri pek bir acıklı geçiyor ama dediğin gibi onların iyiliği için. Ben de Fetih'e gidemedim henüz. Çok istiyorum gitmek. Tolga'nınkine gideceğimi sanmıyorum.

Kızlar selam ;

Güzel haberlerle geldim. Test sonucum Amerika'dan gelmiş. Mutasyonu buldular. Hem de daha önce yaptırdığım testte taranmayıp atlanan bölgelerde buldular. Yani büyük tehlike atlattım. İyi ki Cumhur Bey'e sormuşum. Yoksa bu teste güvenseydim başıma neler gelirdi Allah bilir.. İşlemlere başlamak için hazırım. Bakalım. Herhalde yıllık iznim olan Temmuzu bekleyeceğim. Çünkü iş saatlerinde hergün izin almam sanırım biraz zor. Bir de dava için bu haftasonu toplantı yapacağız. Davayı da açıyorum. Gelişmeleri yazarım. Sevgiler hepinize...

Çok sevindim canım. Çok şükür... Güzel haberlerini bekliyoruz...

cok cok sevindim guzelim .
ne guzel bir haberle geldin böyle.
süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…