- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #6.741
gelincik evet canım ikiz hamilelik nekadar güzelse bir okadar zor...
ben 37+1 de doğum yaptım çok şükür.epidural anestezi ile yani uyumadım bebeklerimi ilk ben gördüm ağladım o an çok güzeldi.inşallah sende yaşarsın bu güzellikleri.darısı isteyen herkese inşallah hayırlısıyla sağlıkla zamanında.
bol bol dinlen canım.hep yat demiyorum ama bol bol dinlen uzun süre ayakta kalma.
kalsiyum,protein,vitamin ve suyu bol ve dengeli al.
daha bol bol yazışırız senle canım inşallah.kafana takılan bişey olursa yaz.
lave kafama ne takıldı biliyormusun.senin kalan o tek embriyoyu bir ara tarayacaklarya.ondan aldıkları hücreyide mi dondurdular.
yani onlar bir ara bakana kadar o hücre donmadan bekleyemez herhalde ne dersin???
merhaba arkadaşlar nasılsınız.. herkes iyidir inşallah bi kaç gündür yoktum bende topikte sakin gibi...
hitucu maşallah canım 37 hafta çok güzel inşallah bende senin gibi o günlerde yaparım doğumu senden öğreneceğim çok şey var...şimdilik bol bol dinleniyorum ama hep yatmıyorum kendimi yormayacak şekilde ev işlerimi yapıyorum.. sen kontrole hangi sıklıkla gittin 2 hafta damı aylıkmı? sanırım bizde ikili test üçlü test olmuyor...epidurel anestezi olması iyi ilk sen görüyorsun bebişlerini ama ben korkarım gibi geliyo şimdilik genel anesteziye daha sıcak bakıyorum açıkcası bu konuda fazla bilgim yokta zamanla değişebilir fikrim...aklıma takılan şeylerle seni yoracam hakkını helal et...
günaydın herkese hayırlı sabahlar...
İnci hoşgeldin canım...
iyiyiz canım hamdolsun.biraz önce sağlık ocağından geldik.aşımız vardı.biraz ağladı bıdıklar.bende üzüldüm ama onların iyiliği için katlanmak zorundayız.
Bizden böyle sizler de iyisinizdir inşallah.
Tolganın filmine kimisi iyi diyor kimisi kötü.ama beğenmeyenler çoğunlukta galiba.
Fetihe gideyim bende bari kalkmadan.
Kızlar selam ;
Güzel haberlerle geldim. Test sonucum Amerika'dan gelmiş. Mutasyonu buldular. Hem de daha önce yaptırdığım testte taranmayıp atlanan bölgelerde buldular. Yani büyük tehlike atlattım. İyi ki Cumhur Bey'e sormuşum. Yoksa bu teste güvenseydim başıma neler gelirdi Allah bilir.. İşlemlere başlamak için hazırım. Bakalım. Herhalde yıllık iznim olan Temmuzu bekleyeceğim. Çünkü iş saatlerinde hergün izin almam sanırım biraz zor. Bir de dava için bu haftasonu toplantı yapacağız. Davayı da açıyorum. Gelişmeleri yazarım. Sevgiler hepinize...
Kızlar selam ;
Güzel haberlerle geldim. Test sonucum Amerika'dan gelmiş. Mutasyonu buldular. Hem de daha önce yaptırdığım testte taranmayıp atlanan bölgelerde buldular. Yani büyük tehlike atlattım. İyi ki Cumhur Bey'e sormuşum. Yoksa bu teste güvenseydim başıma neler gelirdi Allah bilir.. İşlemlere başlamak için hazırım. Bakalım. Herhalde yıllık iznim olan Temmuzu bekleyeceğim. Çünkü iş saatlerinde hergün izin almam sanırım biraz zor. Bir de dava için bu haftasonu toplantı yapacağız. Davayı da açıyorum. Gelişmeleri yazarım. Sevgiler hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?