Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Desteğiniz ve güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim kızlar... Hepimiz daha da güzel haberlerle gelelim Topiğimiz şenlensin.

Aşı merasimleri gerçekten acıklı oluyor. Kıyamıyor insan.

Ben Fetih'e gittim. Beğendim çok çok değil ama iyiydi. Edirneyi görmek azıcık da olsa iyi geldi bana...

Canım gözümüz aydın çok sevindim. Bundan sonra güzel olacak inşallah her şey...

Güzel haberlerle topik şenlensin kanadı kırık kuşa döndü topik... İyileştirmek lazım...

Arkadaşlar merhaba

Birkaç gündür uzak kaldım.yazamadım..umarım herkes çok iyidir !!!

Nisan ayı yaklaştı...2. tüp ve pgt denenecek o yüzden yoğun günler yine başladı..
Diyabetim olduğu için yine rejim:)
İlaçlar insülinler ve saati saatine uyulan 7 öğünlük yemek düzeni:)
Sigarayı bırakalı da 5 gün oldu:)
Nazi askerleri bile bu kadar ağır disipline girmemiştir herhalde:)

İlk tüp bebek denemesinden sonraki adet tarihim 6 şubat...sizce bu ayınkini kaçında beklemeliyim bildiğim kadarıyla tarihlerde dengesizlik olabiliyormuş...

Bu arada , Inci hoşgeldin:)

Benim transfer olmadı adetin 26.günü oldum sonrakini 30. günü...

Ahmet Ümit'i çok severim Aşk Köpekliktir hikaye kitabına başladım, her hikaye ürkütücü... Tuhaf oldum ya sağlıklı aşık olan yok galiba hikayede. Her kahraman manyak...

Hoşbulduk canım. Ben de büyük ihtimalle nisanda yapacağım denememi. Allah yardımcımız olsun...

Son düzenleme:
merhaba konu başlığı ilgimi çekti.geriye doğru okumadın daha.bende üç kez dendim tüp bebek olmadı.dr bu kez pgt yapalım dedi.aranıda pgt yapıp hamile kalan oldumu.konun başlığı bu zaten.ama okumadığım için soruyorum.şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, size ve eşinize preferik kanda kromozom analizi yapıldı mı? Bence bu testi yaptırın. Tekrarlayan düşüklerde ve başarısız tüp bebek denemelerinde pgt öneriliyor. Size genetikçimi dedi kim dei bunu? Burada pgt ile bebek sahibi olanlarda oldu. Buraya yazanların büyük kısmı kendilerinde ya da eşlerinde genetik sorun olanlar. Bu yüzden kayıp yaşayıp öğrenenlerde var. Benim gibi.Benim eşimde sorun var. Pgt denedim ama olmadı.

canım benim başka bir sorunum var,o yüzden daha işlemlere başlamadan dr um kendi istedi kromozom analizi.kromozom yapımda mozaik varmış.dr başta bu senin kan hücrende var yumurta hücresinde olması mutlak değil dedi.bizde tedaviye başladık.üç kez tutmayınca.dr değiştirdim yeni dr um pgt yapalım dedi.bunun için iki kez yumurta toplayıp yapabiliriz dedi.bakalım inşaAllah her şey yolunda gider.kırk yaşımı doldurdum kırkbirde gün almaya başladım buda yumurta sayısını etkileyebilir.siz pgt den sonra bir kez mi dendiniz.

İnci anlat bakalım nerelere gittin? Neler yedin içtin?

4 gün boyunca gezdik de gezdik. Ayaklarıma kara sular indi ama değdi. Üsküp, atalarımın toprakları... Canım gibi sevdiğim babaannemin, dedemin mahallesini, yaşadıkları sokağı gördüm. Bu benim için bambaşka bir deneyimdi. Hiç görmediğim ama kan bağım olan insanlarla tanıştım. Çok tuhaftı, sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi :) Göremediklerim de oldu, bir dahaki sefere inşaallah onları da görürüm. Bol bol börek yedim Güvenip de başka bir şey yiyemedik doğru düzgün. Türk dizileri izlenme rekorları kırıyor :) Haftada 20 tane dizi yayınlanıyormuş Akşam 18.00'den sonra sokakta tek tük insan kalıyor. Ülke ekonomik sıkıntı çektiği için insanlar gezmiyor, zorunlu ihtiyaçlar dışında alışveriş yapmıyor. Ama bir düğün olmaya görsün, kadınlar bavullarla düğüne gidiyorlar Tek para harcadıkları konu diyebilirim :) Türkler, Arnavutlar, Makedonlar bir arada yaşıyor. Üsküp dışında Tetova ve Gostivar şehirlerini de gördük. Çok güzeldi çok... Elveda Rumeli'nin çekildiği şehre de gitmek istedik ama hava dolayısıyla gidemedik, oranın çok soğuk olduğunu söylediler. Eşim de çok sevdi, gideriz artık hatun diyor

Allah yardımcınız olsun...

Bence de pgt mantıklı sizin için. Benim de eşimde mozaiklik var. Kanda bakıldı yalnızca. Ben bir kez denedim doğal hamile kalıyordum normalde. 2 düşüğüm var. Bir oğlum var 7.5 yaşında bir de 25 haftalık erken doğumum. Sen nerede yaptrıracaksın? Yaştan dolayı 2 tur bence mantıklı... Ben de 35 yaşındayım ve amh değerim 0.3 menopoz sınır...

İnci kilo aldın mı:)) Ah canım benim ne güzel benim de arkadaş vardı düğünlerinizi bilirim. Bir baVUL GİYSİ Bir de her seferinde değişip el öperlerdi küçük büyük herkesin. Ama çok güzel ve iyi insanlar. Benim en yakın arkadaşım can dostum oralı. Çocukluk arkadaşım...

Aldığımı hissediyorum. Bol gelen pantolonlarım tam oturmaya başladı. Tartılmadım ama umarım almışımdır :) Çok süslüyüz Ama ben hiç çekmemişim o tarafa bu konuda Konuşmalarına bayılıyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…