Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

günaydın herkese hayırlı sabahlar...
Maiumut pgt yapılıp hamile kalanlardanım canım ben.
1,5 yaşında iki kızım var.darısı sizlere ve isteyen herkese inşallah.
Sormak istediğin bişey olursa yaz lütfen.sevgiler...

Kızlar selam. Bugün bir iş durumu çıktı. Bir kaç gün içinde belli olacak. İşe başlarsam tedaviyi birkaç ay ertelemek durumunda kalacağız, belki yaz sonuna kalacak. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :26:

hıtucım geldım kacmak zorundayım ama :):)
kızma dıye yazıyorum...

kızlar, bıraz sakın sanırım bu ara sayfamız.
Incı bence sevin ,
neden ? cunku yasın genc ve 3-4 ayla bır sey kaybetmezsın.
iş de onemlı bır sey ınsanın hayatında ve her zaman fırsatlar gelmıyor.
geldı mı degerlendırmek gerek bence.

Nereye kaçıyorsun Bir yandan seviniyorum bir yandan düşünüyorum :) Hakkımda hayırlı ise olsun değilse olmasın diyorum.

Canım hayırlısı ise olsun dediğin gibi. Ben okuldan gelince uyuyorum biraz oğlanla. Uyuyamadım da bir kapı çaldı bir telefon sersem oldummmm...

Şimdi de yemek yapacağım...

Topik sakin evet... Dağıldık biraz galiba... Bahar gelince daha dadağılırız dışarıya çıkarız...

Merve belki hamilesindir o zaman heyecanlanırız...:))Şafak kaç?

Canım hayırlısı ise olsun dediğin gibi. Ben okuldan gelince uyuyorum biraz oğlanla. Uyuyamadım da bir kapı çaldı bir telefon sersem oldummmm...

Şimdi de yemek yapacağım...

Kolay gelsin tatlım. Ben de temizliğe başlayacağım. Silip süpürüp bir toz alayım.

Topik sakin evet... Dağıldık biraz galiba... Bahar gelince daha dadağılırız dışarıya çıkarız...

Merve belki hamilesindir o zaman heyecanlanırız...:))Şafak kaç?

Evet bu aralar toparlanamadık bir türlü
Merve senden umutluyuz canım

Canım hafta içi 3 hafta sonu da 3 makina...( Ütüsü bir de ... 5 kiloluk makinam hemen doluveriyor...

28 martta annemler geliyor:))

:) Çocuk olunca normaldir. 5 kiloluk makina küçük canım ya. Benimki de öyle, hele kışın kalın giysiler hemen dolduruyor. Gözünaydın :) Kalacaklar mı biraz?

Diğer topikten arkadaş var 10+3 haftalık hamile. Bebekte down riski çıkmış ölçümlerde. Daha önceden de kayıpları var üzüldüm inşallah çıkmaz bir şey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…