- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #6.781
Maşallah canım sevindim senin adına Hoşgeldin o zamanGeldim güzelim. Güzel geçti çok şükür. Gezdim tozdum enerji depoladım geldim :)
Hoşbulduk canım. Ben de büyük ihtimalle nisanda yapacağım denememi. Allah yardımcımız olsun...
Maşallah canım sevindim senin adına Hoşgeldin o zaman
Ohh Bahar geliyor zaten tazelendin desene:)
Bende tedaviye başlamak istiyorum ama cesaret edemiyorum(
hıtucım geldım kacmak zorundayım ama :):)
kızma dıye yazıyorum...
kızlar, bıraz sakın sanırım bu ara sayfamız.
Incı bence sevin ,
neden ? cunku yasın genc ve 3-4 ayla bır sey kaybetmezsın.
iş de onemlı bır sey ınsanın hayatında ve her zaman fırsatlar gelmıyor.
geldı mı degerlendırmek gerek bence.
Kızlar selam. Bugün bir iş durumu çıktı. Bir kaç gün içinde belli olacak. İşe başlarsam tedaviyi birkaç ay ertelemek durumunda kalacağız, belki yaz sonuna kalacak. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :26:
chnb hu hu
Canım hayırlısı ise olsun dediğin gibi. Ben okuldan gelince uyuyorum biraz oğlanla. Uyuyamadım da bir kapı çaldı bir telefon sersem oldummmm...
Şimdi de yemek yapacağım...
Topik sakin evet... Dağıldık biraz galiba... Bahar gelince daha dadağılırız dışarıya çıkarız...
Merve belki hamilesindir o zaman heyecanlanırız...:))Şafak kaç?
Kolay gelsin tatlım. Ben de temizliğe başlayacağım. Silip süpürüp bir toz alayım.
Evet bu aralar toparlanamadık bir türlü
Merve senden umutluyuz canım
Kızlar selam. Bugün bir iş durumu çıktı. Bir kaç gün içinde belli olacak. İşe başlarsam tedaviyi birkaç ay ertelemek durumunda kalacağız, belki yaz sonuna kalacak. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :26:
Sağ olasın sana dakolay gelsin. Çamaşır da attım makinaya.3 kişiyiz sanarsın ordu yaşayor evde:))Bir de ütü cabası:))
Fazla yorma kendini...
Zaten hep üst üste gelir:)
hayırlısı olsun...
Bizde de öyle canım. 2 kişiyiz ama haftada 2-3 kez makina çalışır.
Canım hafta içi 3 hafta sonu da 3 makina...( Ütüsü bir de ... 5 kiloluk makinam hemen doluveriyor...
28 martta annemler geliyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?