- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #6.801
:) Çocuk olunca normaldir. 5 kiloluk makina küçük canım ya. Benimki de öyle, hele kışın kalın giysiler hemen dolduruyor. Gözünaydın :) Kalacaklar mı biraz?
Diğer topikten arkadaş var 10+3 haftalık hamile. Bebekte down riski çıkmış ölçümlerde. Daha önceden de kayıpları var üzüldüm inşallah çıkmaz bir şey...
Sağ ol canım kalırlar iyi oldu ben de yürüyüşe başlarım çok kilo aldım. Oğlan geliyor hemen diye spor yapamıyordum. Sen yakındın di mi ailene?
Eşim askere gittiğinde eşim doktoraya gittiğinde benimle kaldılar oğlumu da onlar büyüttüler gerçi babam arada söylendi ama...
Allah yardımcısı olsun. İnşaallah yanılma olmuştur.
Değişiklik olur senin için de. Kalsınlar tabi gönderme hemen :)
Biz aynı apartmandayız canım
Babalar pek sıkıntıya gelemiyor galiba.
İnşallah yanılma olmuştur zaten ikiz başladı birinin kese gelişmemiş kendi kendini eritecekmiş diğerinde de sorun çıkmış doğal olarak sorun olursa ne yapacağım diye düşünüyor...
Aynı apartman ne güzel sorun olmadı mı eşin için aynı apartmanda olmak?
Evet benim babam çok söylenir.O yüzden de eşim şimdi de gelip söylenmesin diyor(
Çok zor gerçekten. Allah yardımcısı olsun...
Yok canım, eşim benden daha çok istedi burada oturmayıBen de en çok babam için istedim, yanında olalım istedim. Aile apartmanı zaten. Bir katta dayımlar bir katta anneannemler var. Bir de bizler varız.
Ne güzel vefalı evlat... Hatay Edirne'ye göre farklı. Edirnede takıldığı kahveler vardı buradayok. Bir de babam sigara içiyor eşim içmiyor ve kokusundan rahatsız oluyor sürekli balkona çıkıyor o da bunaltıyor.
Lave'nin embriyosundan haber yok daha sanırım...
Anladım canım. Evde sıkılıyordur adam. Torunuyla vakit geçirir :)
Bu hafta bakılır mı acaba, ben de bilmiyorum.
Doğru canım... İnşallah iyi bir haber gelir...
Kızlar selam. Bugün bir iş durumu çıktı. Bir kaç gün içinde belli olacak. İşe başlarsam tedaviyi birkaç ay ertelemek durumunda kalacağız, belki yaz sonuna kalacak. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :26:
chnb selamm canımGözün aydın annenler geliyormuş. Bu arada senin Edirne ile bir bağlantın var galiba. Laf aaramızda ben de oralıyım Ama İstanbul'da yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?