Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

:) Çocuk olunca normaldir. 5 kiloluk makina küçük canım ya. Benimki de öyle, hele kışın kalın giysiler hemen dolduruyor. Gözünaydın :) Kalacaklar mı biraz?

Sağ ol canım kalırlar iyi oldu ben de yürüyüşe başlarım çok kilo aldım. Oğlan geliyor hemen diye spor yapamıyordum. Sen yakındın di mi ailene?

Eşim askere gittiğinde eşim doktoraya gittiğinde benimle kaldılar oğlumu da onlar büyüttüler gerçi babam arada söylendi ama...

Diğer topikten arkadaş var 10+3 haftalık hamile. Bebekte down riski çıkmış ölçümlerde. Daha önceden de kayıpları var üzüldüm inşallah çıkmaz bir şey...

Allah yardımcısı olsun. İnşaallah yanılma olmuştur.

Sağ ol canım kalırlar iyi oldu ben de yürüyüşe başlarım çok kilo aldım. Oğlan geliyor hemen diye spor yapamıyordum. Sen yakındın di mi ailene?

Değişiklik olur senin için de. Kalsınlar tabi gönderme hemen :)
Biz aynı apartmandayız canım

Allah yardımcısı olsun. İnşaallah yanılma olmuştur.

Değişiklik olur senin için de. Kalsınlar tabi gönderme hemen :)
Biz aynı apartmandayız canım

İnşallah yanılma olmuştur zaten ikiz başladı birinin kese gelişmemiş kendi kendini eritecekmiş diğerinde de sorun çıkmış doğal olarak sorun olursa ne yapacağım diye düşünüyor...

Aynı apartman ne güzel sorun olmadı mı eşin için aynı apartmanda olmak?

Çok zor gerçekten. Allah yardımcısı olsun...

Yok canım, eşim benden daha çok istedi burada oturmayı Ben de en çok babam için istedim, yanında olalım istedim. Aile apartmanı zaten. Bir katta dayımlar bir katta anneannemler var. Bir de bizler varız.

Ne güzel vefalı evlat... Hatay Edirne'ye göre farklı. Edirnede takıldığı kahveler vardı buradayok. Bir de babam sigara içiyor eşim içmiyor ve kokusundan rahatsız oluyor sürekli balkona çıkıyor o da bunaltıyor.

Anladım canım. Evde sıkılıyordur adam. Torunuyla vakit geçirir :)

İnciciğim kısmetse ben de temmuz ya da ağustosta başlayacağım. İşe girersen belki denk geliriz Hakkında hayırlısı olsun canım. Bu arada benim annanemler de Yunanistan göçmeni. Balkanlara benim de özel bir sempatim var. Üsküp'de fotoğraf çektin mi ? Eklesene beni face. Fotoğraflara bakmayı çok isterim.

chnb selamm canım Gözün aydın annenler geliyormuş. Bu arada senin Edirne ile bir bağlantın var galiba. Laf aaramızda ben de oralıyım Ama İstanbul'da yaşıyorum.

chnb selamm canım Gözün aydın annenler geliyormuş. Bu arada senin Edirne ile bir bağlantın var galiba. Laf aaramızda ben de oralıyım Ama İstanbul'da yaşıyorum.

Aaa, ne güzel. Evet ben üniversite okudum 4 sene. 10 sene de öğretmenlik yaptım. Eşim Trabzonlu. Oğlum Edirne doğumlu. Sorunca Edirneliyim diyor.

Evimiz bile vardı geçen sene sattık. Çok seviyordum orayı. Çok özlüyorum bu şehri malesef sevemedim henüz.İnşallah buradan bir gün gittiğimde seviyordum diyecek duruma gelirim. Tek sevdiğim öğrencilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…