- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #6.821
Yok canım. En büyük ilçelerinden birindenim.Sarosa yakın ilçesi
İnciciğim kısmetse ben de temmuz ya da ağustosta başlayacağım. İşe girersen belki denk gelirizHakkında hayırlısı olsun canım. Bu arada benim annanemler de Yunanistan göçmeni. Balkanlara benim de özel bir sempatim var. Üsküp'de fotoğraf çektin mi ? Eklesene beni face. Fotoğraflara bakmayı çok isterim.
Biz Merkezdeydik.Birkaç ilçesini biliyorum yalnızca. Senin şu an haber bekleme durumun bitti tamamen di mi pgt için yazı düşünüyorsun galiba... Memorial sanırım...
Evet canım denk gelebiliriz :) İşe girersem durum ne olur hiç bilmiyorum. Hakkımda hayırlısı neyse o olsun. Canım bir ara ben göndermiştim sana ismimi ama istek gelmedi bana. Bazen gelmeyebiliyor eklesen de.
Genetik test sonucum geldi. Mutasyonu buldular. Cumhur Bey diğer aşamalara geçebiliriz dedi. henüz gidip ayrıntıları konuşamadım. Ama yıllık iznimde yapmak zorundayım maalesef.. Özel sektör acımasız. O yüzden yazı bekliyorum. Bir taraftan da çok korkuyorum kızlar :18: Hamile kalmakla iş bitmiyor. Kemik sorunlarım var. Skolyoz var .Boy kısa. Bu hamilelik beni nasıl etkileyecek bilemiyorum.:26: Çok istiyorum ama aklımda sorular ve korkular var...
günaydın herkese hayırlı sabahlar...
Maiumut pgt yapılıp hamile kalanlardanım canım ben.
1,5 yaşında iki kızım var.darısı sizlere ve isteyen herkese inşallah.
Sormak istediğin bişey olursa yaz lütfen.sevgiler...
Evet o kısmı biliyorum daha başka teste gerek var mı diye merak etmiştim şükür yokmuş. Yaza güzel haberlerle gel inşallah...
Hamilelik umarım düşündüğün gibi zor geçmez...
Günümüzü kutluyorum...
Akasya güzel olacak inşallah...
günaydın herkese hayırlı sabahlar...
Kadınlar günümüz kutlu olsun.
Zeybek benim 4.denememde oldu canım.
Lave yazdığın için teşekkürler.bayadır görüşemiyoruz seninle.merak ediyordum.yazını görünce konuşmuş kadar oldum :)
Ewett bugün bizim günümüzz en çok çokda tüp bebek yapanlar yada pgt yaptırmak zorunda kalan kadınlar yani bizler emekçiyizz biz :))) Bu arada arkadaşımda çikolata kisti old. için bugün tüp bebek yaptılar bahçeçide bugün transferi var ne olur dua edin onun için
Allah yardımcısı olsun. Umarım bebeğine kavuşur...
İnşallah canım Allah hepimize nasip eder birgün Anne olmayı
Bu arada karar verdim, Mayısda Prf.Dr.Cem Fıçıcıoğlunda 3. tüp bebek tedavime başlıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?