- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #6.841
Günümüzü kutluyorum...
Akasya güzel olacak inşallah...
İnşallah canım hepimiz için herşey çok güzel olsun... Biz emekçi kadınların olarak kadınlar günümüzü kutluyorum.. Emek dediğinde üstümüze yokBu arada bir taraftan bebek düşünürken sol tarafımda kitaplar yığılı. Tez yazmam gerekiyor. Hazirana teslim etmek zorundayım. Tez de bir nevi bebek olduğundan önce tezimi doğurmam lazım
Ewett bugün bizim günümüzz en çok çokda tüp bebek yapanlar yada pgt yaptırmak zorunda kalan kadınlar yani bizler emekçiyizz biz :))) Bu arada arkadaşımda çikolata kisti old. için bugün tüp bebek yaptılar bahçeçide bugün transferi var ne olur dua edin onun için
Bu arada karar verdim, Mayısda Prf.Dr.Cem Fıçıcıoğlunda 3. tüp bebek tedavime başlıyorum :)
İnşallah canım hepimiz için herşey çok güzel olsun... Biz emekçi kadınların olarak kadınlar günümüzü kutluyorum.. Emek dediğinde üstümüze yokBu arada bir taraftan bebek düşünürken sol tarafımda kitaplar yığılı. Tez yazmam gerekiyor. Hazirana teslim etmek zorundayım. Tez de bir nevi bebek olduğundan önce tezimi doğurmam lazım
Zor bir yol Allah kolay eylesin...Merhaba kızlar,
Az önce marketten dönerken kafamdan o kadar çok şey geçti ki... Ne kadar zor bir yolda olduğumuzu bir kez daha anladım
Allah kolaylık versin canım. Beni de tercüme edilmeyi bekleyen yarım bıraktığım bir kitap ve yaklaşık 30 sayfalık doktora ödevi bekliyor :26:
Bir tanıdığın doktora metinleri canım.
Kolay gelsin canım...
İnci, işten ne zamn haber gelecek?
Sağolasın tatlım.
Bugün maaşla ilgili haber geldi, yapacağım işe göre bayağı düşük bir şey söylediler. Ben de ne istediğimi söyledim. Bilmiyorum ne diyecekler.
İnşallah istediğin ücret olur... Hayırlısını dilemiştik inşallah hayırlısı olsun...
Akasyacım bu arada istek gelmedi :26:
Kadına şiddeti önleyecek yasa kabul edildi bugün. İnşaallah işler.
İnciciğim bende istek gönderildi olarak görünüyor. Hatta senin abone olduğun birinde ortak arkadaşımız da varmış :) Ama demekki sana iletilmiyor. Anlamadım neden böyle oldu. Ben tekrar istek göndereceğim. Bu arada msj hakkım varsa özelden bilgilerimi de iletirim.
İnşallah yasa ile hallolsa. Yazılı olmayan toplumsal yasalar dini kuralların da devlet yasalarının da önüne geçiyor malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?