Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Günümüzü kutluyorum...

Akasya güzel olacak inşallah...

İnşallah canım hepimiz için herşey çok güzel olsun... Biz emekçi kadınların olarak kadınlar günümüzü kutluyorum.. Emek dediğinde üstümüze yok Bu arada bir taraftan bebek düşünürken sol tarafımda kitaplar yığılı. Tez yazmam gerekiyor. Hazirana teslim etmek zorundayım. Tez de bir nevi bebek olduğundan önce tezimi doğurmam lazım

Merhaba kızlar,
Az önce marketten dönerken kafamdan o kadar çok şey geçti ki... Ne kadar zor bir yolda olduğumuzu bir kez daha anladım

Allah kolaylık versin canım. Beni de tercüme edilmeyi bekleyen yarım bıraktığım bir kitap ve yaklaşık 30 sayfalık doktora ödevi bekliyor :26:

İnşallah güzel geçer transferi 12 gün sonra güzel haberleri verir...

Bu arada karar verdim, Mayısda Prf.Dr.Cem Fıçıcıoğlunda 3. tüp bebek tedavime başlıyorum :)

Hayırlısı olsun inşallah...

Canım kolay gelsin bilirim. Ben de yüksek lisans yaptım 2003 te bitirdim.Oğlan olunca da devam etmedim... Bitir gerçekten bebek gibiler...

Merhaba kızlar,
Az önce marketten dönerken kafamdan o kadar çok şey geçti ki... Ne kadar zor bir yolda olduğumuzu bir kez daha anladım
Zor bir yol Allah kolay eylesin...

Allah kolaylık versin canım. Beni de tercüme edilmeyi bekleyen yarım bıraktığım bir kitap ve yaklaşık 30 sayfalık doktora ödevi bekliyor :26:

Canım doktora mı yapıyorsun yoksa doktora çevirisi mi?

Sağolasın tatlım.

Bugün maaşla ilgili haber geldi, yapacağım işe göre bayağı düşük bir şey söylediler. Ben de ne istediğimi söyledim. Bilmiyorum ne diyecekler.

İnşallah istediğin ücret olur... Hayırlısını dilemiştik inşallah hayırlısı olsun...

Öyle malesef canım. İnsanlar çok mantıksız düşünüyorlar... Keşke yasa ile belirlense...

Akasyacım bu arada istek gelmedi :26:

İnciciğim bende istek gönderildi olarak görünüyor. Hatta senin abone olduğun birinde ortak arkadaşımız da varmış :) Ama demekki sana iletilmiyor. Anlamadım neden böyle oldu. Ben tekrar istek göndereceğim. Bu arada msj hakkım varsa özelden bilgilerimi de iletirim.

Neden gelmedi acaba... Bekliyorum tekrar canım. Tamam mesaj da yazabilirsin. Ortak arkadaşımız mı varmış anlamadım orasını :)

ARKADASLAR KONUYLA BELKI ALAKASIZ BIR SORUM VE SORUNUM VAR YARDIMLARINIZI ISTIYORUM

arkadaslar ben yurt disindayim sorum FEMARA ; ; ilaci doktor onermisti yarin Turkiyeden getiricekler ilac elimde olucak . ama yarin adetimin 6. gunu olmus oluyo doktorum 4. gunu basla bir dahaki aya dedi cokta umrunda deil tabiiiiiiiiii anca maillesebildik !!!

kullanan yada bilgisi olan arkadaslar lutfen bilginiz varsa yazarmisiniz ADETIN 6. GUNU BASLAYABILIRMIYIM VE NE SEKILDE KULLANILIYOR GUNDE 2 TANE 5 GUN AMA ACMI TOKMU GECE MI GUNDUZMU

Simdiden tesekkurlerrrrr
Allah hepimize bebislerimiz nasip etsin insallah hayirli zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…