Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hitucinin ismini bilmediğimden bulamadım. İnciyi ekledim. Canım bu arada oğlun çok yakışıklı. Allah bağışlasın. Bir tane de güzel kızçe versin sana Amin inşallah

Sağolasın canım. Allah sizlere bana verdiğinin iki katı evlat versin. Dua mı beddua mı oldu?

dün dr.daydım canım, ensesini fln ölçtü.
istersen 3 güne gel dedi dr, ben haftada bir gidiyorum, haftaya giderim artık.
1 ay sonra amniyo yapılcak

Güzel en azından down olma ihtimalini azaltmış oldun. Gelişmeleri yaz. Kime yaptıracaksın dr n mi yönlendirecek?

dün dr.daydım canım, ensesini fln ölçtü.
istersen 3 güne gel dedi dr, ben haftada bir gidiyorum, haftaya giderim artık.
1 ay sonra amniyo yapılcak
Canım ense kalınlığı kaç çıktı
İnş her şey yolundadır.
Kaçıncı haftaya geldiniz__?

Güzel en azından down olma ihtimalini azaltmış oldun. Gelişmeleri yaz. Kime yaptıracaksın dr n mi yönlendirecek?
sadece down değil trizomi 13 ve 18 riskiyle de ilgili.
ama sadece usg verisi, güvenirliği yüzde 60-70 dedi dr, özellikle bu haftalarda

Canım ense kalınlığı kaç çıktı
İnş her şey yolundadır.
Kaçıncı haftaya geldiniz__?
12.haftadayız canım, normaldi ensesi, karın genişliği vs.
inş sağlıklı.

iNŞALLAH SAĞLIKLA DOĞACAK...

sağol canım
dün gördüm iyiydi, ense kalınlığı normal çıktı ama ikili test fln yapmıcaz
zaten amniyo yapılcak ikili vs. ihtimal testi dedi dr.
gün sayıyorum 16.haftaya..

Herşey yolunda görünüyor çok şükür. İnşaallah bu şekilde devam eder ve sağlıcakla alırsın evladını kucağına canım.

selam kızlar, geçmişi okumaya çalıştım ama bu halde okuduklarımı da pek anlamadım sanırım.

ilk tüp denemesini geçen sene temmuzda yaptırdık ve malesef negatifi aldık. sonrasında kist çıkması, transfere 4 gün kala adet olmam vb nedenlerle dondurulmuş ile transfer hali ocak ayına kaldı. ocak ayında ilaçsız olarak dondurulmuşlar ile transferim yapıldı. Elhamdulillah, 1 tanesi tutundu. beta hcg değerlerim harika katlanarak devam etti, kese süper göründü. sülale boyu bayram yaptık tabi. herşey çok yolundaydı. mide bulantılarım bile başlamıştı. 6. haftada gittik dr'a. kese 12 mm, embriyo gözüküyor ama kalp atışı için erken olabilir, 2 hafta sonra gelin dedi. 8. haftada yani geçen hafta güle oynaya gittik. ultrasonda "kese 20 mm, 6 haftaya uygun, kalp atışı yok" dedi. Allahımmmm, o sesi bir daha kimseye yaşatmasın Rabbim. o boşluk sesi, o insanı yutan ses. alınması lazım dedi, tüp bebek merkezine gittik o da aynı şeyi söyledi. başka bir dr a gittik o da aynı şeyi.... 3 hekimin de görüşü; kromozom bozukluğu olabilir oldu. pzarteis günü kürtajla alındı ve bu masal da burda bitti.

kürtajda çıkan parçayı, bir genetik laboratuvarına yolladık. birşey çıkmaz dedi 2 dr'da. ama yolladık yine de. bekliyoruz sonucu. genetik bakabiliriz sizden dediler. onu da yaptıracaz inşallah. pgt olabilir dedi 1 dr. ama embriyoların zarar görme olasılıkları da olabilir dedi. karmakarışık kafam. ne yapacağımızı, nasıl yola başlayacağımızı bilmiyorum. ruhsuz, duygusuz, saçma bir haldeyim. yakın vadede; pgt yaptıranlar; embriyonun zarar görüp görmeceği konusunda fikirlerini paylaşabilirlerse çok sevinirim. bu arada; 2 tüp bebek dr u; ilk düşükte tesadüfü olabilir, pgt ye gerek yok dediler. ama bana makul bir yol gibi geliyor.bir de yaşım 34, bu yüzden de gerekli geliyor. pgt uygulanacaksa; acıbadem maslakta uygulanacak sanırım. kızlar; Allahım hepimizi ve tüm isteyenleri
tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlarımıza kavuştursun inşallah. (Amin)

Çok geçmiş olsun :26: Yaşadıklarına çok üzüldüm. Arkadaşlar preferik kanda kromozom analizi diyorlar, bunu mu yaptırıyorsunuz acaba? Genetikle ilgili bir problem çıkarsa pgt yaptırın derim. Burada pgt ile evlat sahibi olmuş arkadaşlarımız var, maşallah hepsinin yavruları sapasağlam. İyi bir merkez ve doktor çok önemli bu konuda. Allah yardımcın olsun...

önümüzdeki pazartesi, kürtajın iyilşeme muayeni için gittiğimizde görüşceğiz onu da. ben de bilmiyorum. kürtaj günü; dr un anlattıklarının çoğunu hatırlamıyorum. şöyle dedi; "sizi genetik teste devlet hastenesine yolluycaz, burda çok pahalı, 3-4 milyar tutar" dedi. internette okuduğum kadarıyla genetik test 150-300 milyon arası tutuyor. bu 3-4 milyar ne anlamadım? canım, senin dediğin bu mu acaba? ya da dr la görüşmemde sormamı önerebileceğin sorular olabilir mi? acıbadem maslak ta uygulanır sanırım; merkezin laboratuvarı hayli gelişmiş gözüküyor, ama bilemiyorum tabi

Allahım, herkesin evladını bağışlasın, herkes çocuklarının hep güzel günlerini görsün inşallah. bizleri de tez zamanda yavrularımıza hayırlısı ve sağlıkla kavuştursun bir an önce inşallah.

Tam yazıyordum site bakıma girdi.
Testin içeriğine göre değişiyor canım. Benim dediğim test özelde 300-400 civarı bir şey tutuyor yanlış hatırlamıyorsam. Arkadaşlar el atacaktır bu konuya. Üniversite hastanesinde bir çoğuna ücret ödemiyorsunuz. Zaten sadece kan alıp bakıyorlar. İşlem kolay ama devlette sonuçların çıkması biraz zaman alabiliyor. Translokasyon geldi aklıma ilk olarak. Kromozomların yer değiştirmesi, ben de burada öğrendim :) Duana tüm kalbimle amin diyorum... Allah yardımcımız olsun.

Biz testlerimizi Zeynep Kamil'de yaptırmıştık
Ücretsiz tabiki devlet hastanesi olduğu için çokta memnun kalmıştık
Tabi sonuçları 2 hafta sonra almıştık
Aramışlardı bizi.Buyrun gelin testlerinizin sonucu çıktı diye
Ufff çıkmasaydı keşkeee ufffffff

Ay bu internette beni deli ediyor zaten
Yazdım google ye karın ağrısı kasık ağrısı diye
Yok rahim ağzı kanseri yok yumurtalık kanseri
Valla iyice sinirlerim bozuldu ya uff
İnş öyle bir şey yoktur

Ay bu internette beni deli ediyor zaten
Yazdım google ye karın ağrısı kasık ağrısı diye
Yok rahim ağzı kanseri yok yumurtalık kanseri
Valla iyice sinirlerim bozuldu ya uff
İnş öyle bir şey yoktur

Döveceğim seni şimdi :) İnternette her yazılan doğru olsa ooo işimiz var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…