- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #6.901
Döveceğim seni şimdi :) İnternette her yazılan doğru olsa ooo işimiz var :)
vALLA Döv beni hakettim
Bir daha bakmayacağım zaten
Sağlık yönünden:)
Senin iş meselesi ne oldu canımBak ama güvenilir sitelere bak öyle kimin ne yazdığı belli olmayan sitelere değil.
akasya sana arkadaşlık isteği gönderdim.umarım yanlış kişiye gitmemiştir :))
vALLA Döv beni hakettim
Bir daha bakmayacağım zaten
Sağlık yönünden:)
Merveciğim internet bilgi çöplüğü gibi. Ben de arada okuyup moralimi bozuyorum. Okumamak lazım. Sen de çok fazla bu tarz şeyleri okuma. Ben çıkıyorum. İyi geceler canım...
hazade gideceğin merkezde pgt yapılıyor mu yoksa dışardan mı doktor geliyor?
Senin iş meselesi ne oldu canım
Belli oldu mu?
Yok canım Pgt yok Genetix de yapılıyor.Bakalım Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.Ben son tedavimde çok Anans sıkıp içtim 21 yumurtam toplanmışdı sizler denedinizmi hiç sizlerde
günaydın herkese hayırlı sabahlar...ve hayırlı cumalar...
inci buralardasın galiba nasılsın canım...
kızlar annemi görmeyeli 6 ay oldu çok özledim onları.depresyona giriyorum galiba.((
akşam kayınpeder neyin var dedi.bende annemleri özledim dedim.
bana ne dese beğenirsiniz.o gençken bir yerden başka yere gitmenin zorluklarını anlatıyo.
kızların var onlar oyalar seni diyo.
ben herzaman şükrediyorum kızlarımız varlığı için.yada şimdiki hayat şartları için.
ama günümüzde uçakla yolculuk yağıyo millet.bunuda düşünmek lazım değilmi.
benmi yanlış düşünüyorum.
şu yalan dünyada ailemi dünya gözüyle kaç defa daha göreceğimi bir Allah bilir.
anneme ihtiyacım var benim.
nefes alamıyorum sanki.herşey boğazımda düğümleniyo(((((((((((((((((((((((((((((((((((
günaydın herkese hayırlı sabahlar...ve hayırlı cumalar...
inci buralardasın galiba nasılsın canım...
kızlar annemi görmeyeli 6 ay oldu çok özledim onları.depresyona giriyorum galiba.((
akşam kayınpeder neyin var dedi.bende annemleri özledim dedim.
bana ne dese beğenirsiniz.o gençken bir yerden başka yere gitmenin zorluklarını anlatıyo.
kızların var onlar oyalar seni diyo.
ben herzaman şükrediyorum kızlarımız varlığı için.yada şimdiki hayat şartları için.
ama günümüzde uçakla yolculuk yağıyo millet.bunuda düşünmek lazım değilmi.
benmi yanlış düşünüyorum.
şu yalan dünyada ailemi dünya gözüyle kaç defa daha göreceğimi bir Allah bilir.
anneme ihtiyacım var benim.
nefes alamıyorum sanki.herşey boğazımda düğümleniyo(((((((((((((((((((((((((((((((((((
canim ya galiba seni suanda en iyi anlayan benim, ama benim annem yok zaten ben onu tam 18 senedir ozluyorum
ve suanda hollanda da yasiyorum canim ablam ve kardeslerim babam hepsi istanbulda
2,3 senede bir ancak gidebiliyorum sukur ki benimde kizim 1,5 aylikken babam bize bi supriz yapip bilet yollamisti
aldim kizimi gittim iykide gitmisim sayili gun cabuk gecer diyolar ya oyleymis nasil gecti gitti anlamadim
2 ay oldu doneli sanki hic gormemisim o gunleri hic yasamamisim gibi suanda hepsi burnumda tutuyo
suanda yasadigin duygularin aynilarini bende yasiyorummmmmmm
Vallahi canım dene bende etkili oldu fakat Negatif sonuç aldım((
ben çok ant. Fıstığı ceviz tükettim Ya bu arada sizlerde kromozom sorunu bulduktan sonra tüp bebekde farklı bir uygulama yapıldımı pgt haricinde arkdaşlar
Hitucu bu arada kızlarını ve seni bende çok görmek isterim faceden birbirimiz eklesek olurmu
ben çıkıyorum kızlar biraz iş yapayım.arada gelirim inşallah...
incim buralardasın galiba öptüm seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?