Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba Aydan'cim ,

Oncelikle aramıza hoşgeldin .

Ben de 2 kere pgtli deneme yaptım ama 2 sinde de sağlıklı embryo bulunamadı.
Benim incelemeye giden embryo sayım sadece 3 idi her iki tedavide de .

Ben Memorialda tedavi oldum .
OkmEYDANI. Kendi icerisinde genetik merkezi var .
Ama Atasehir Memorial'ın kendi icerisinde merkezi yokmus.
Dsarıya yaptırıyormus.

Ben de Istanbul dısındanım ve 2 kez bu sekilde tedavı oldum .

yumurta sayın cok ıyı masallah .

umuyorum sen de guzelım dileğine kavusursun en kısa zamanda.

Arkadaşım senin için çok üzüldüm hepimiz aynı durumdayız bende 3 kürtaj ve 2 defa tüp bebek yaptırdım sonuç koskaca NEGATİF (
ama Nisanda başlıycam ümidini yitirme bende translokasyon var eşimdede sprem düşüklüğü bakalım Yüce Rabbim bu defa yüzümüze gülcekmi.
Canım cem bey Yetitepede 2 tüpüde orda denedim ben

istanbul yani ben izmirdeyim bir ara çok düşünmüştüm istanbula ya da ankaraya gitmeyi ama sonradan vazgeçtim bnm aklımı hala tek karıştıran şey zaman inş o da sorun çıkartmaz bize
bişey sormak istiyorum kızlar translokasyonun kadında ya da erkekte olması durumu değiştiriyor mu?

Allah hepimize kolaylık versin.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bende bir ara istanbula gelip birkaç yerle ön görüşme yapmak istiyorum memorial okmeydanını listeme aldım. Bu sefer daha bilinçli olmam gerekiyor.. Yaşım 38 artık zamanı iyi değerlendirmem gerekiyor. Önceki tecrübelerimden sonra son denememi kimselere söyleyemedim olmayınca çevremdeki herkesle beraber toplu hayal kırıklığı yaşıyoruz. Burda bişeyler paylaşmak yanlız olmadığımı benim yaşadıklarımı yada benzerlerini yaşayan insanların beni daha iyi anladığını bilmek bana güç verdi.

yalış bilgi vermek istemem fakat kadında olunca daha kolay old. Biliorum ama ne dderece dogru bilemem ben bu akşam cem beye gidicem ilaçlara başlıycam hayırlısı artık

Bende bu denememi hiç kimseye sölemiycem sadece eşim ve ben bilicez çünkü dediğin gibi hepimiz için hayal kırıklığı oluo ve bana bakış acıları sanki acıyarak bakmaları beni çok üzüo (
Ama ben biliorumki bir gün bizde anne olucaz bakın görüceksiniz hepimiz buraya hitucu gibi yazıcaz inşallahh

Canım ben msj gönderemedim ((

Ben atayım canım.

Hoşgeldin :) Benim de başlama durumum var ama daha kesin değil.

Hoşgeldin aydan. Zor zamanlar yaşamışsın, geçmiş olsun. Ben Memorial'de denedim ama maalesef olmadı. 2.denememi de nasip olursa orada yapacağım. Allah yardımcımız olsun.

Merhabalar. Yeni katılan arkadaşlar geçmişolsun öncelikle.

Cem Beyler karışmış:)) Cem Demirel Ataşehir Memorialde diğer Cem Bey Cem Fıçıcıoğlu sanırım. Ben bir kez pgt yaptırdım Cem Demirelle. Pgt işlemini Volkan Baltacı yaptı...

Allah kolaylık versin bu yol zor ama çaresiz bir yol değil inşallah...

Hituci inşallah bir çıkar yol bulur annene gidersin canım. Bizimkilr ay sonu gelecek teklif etsen gelmez mi sizinkiler?

Yürekten Amiiiiiiin diyorum.

Aminnnn ...
Biraz önce hasteneden aradılar beni,Bir arkadaş bizler gibi pgt yaptırarak ikiz gebeymiş ve 11 haftalıkmış ben çok detaycı old. için beni rahatlamak için saolsunlar hemen aradılar yarın o hastada hastanede olucak dilersen gel görüş die kadının 3 denemsiymiş ilkinde tutmamış ikincide ise kaliteli bulunmamış ama çok şükürki bakın 3. de ikizlere hamileymiş hepimiz birbirimize destek olalım başarıcaz görüceksiniz ben eminimm Allah bizede yardım edicek

ikizmiş bir de ne güzel :) inş biz de sıra sıra yazmaya başlarız pozitif sonuçları

Böyle güzel haberlere ihtiyacımız var. Umut ve moral çok önemli. Darısı hepimizin başına

Ewet vallahii hepimize umut oluyorlar bakalım benim nasıl geçicek ama korkmuyorum bu defa çok pozitifim olanların nasıl oluyorsa benimde olucak biliyorumm

tedavi tam olarak ne zmn başlıyor? daha doğrusu ilaçları kullanmaya ne zmn başlıyoruz? adetin 2. günü mü 21. günü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…