Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Öyle canım. Emin ol hepimiz kimseyle konuşamadıklarımızı burada birbirimizle paylaşıyoruz. Birbirimizi anlıyoruz çünkü aynı derdi çekiyoruz. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah...

Canım tüp bebek birimine gidip bilgi alabilirsin ücretsiz ama randevu almayı unutma :) Oradan Cumhur Bey'in yanına geçersin. Doktor yönlendiriyor zaten. Ben 1 ay önce gitmiştim.

Canım çok çok sağol. Ücretsiz danışmada doktorla mı görüşülüyor ? Randevuda isim seçebiliyor muyuz ? Yoksa ön görüşme yapacağım mı diyoruz ? Ben Nur Hanım ile görüşmeyi isterdim de..

Evet canım doktorla görüşüyorsun. Ah canım doktorum, özledim :) Ön görüşme için Nur Hanım'dan randevu almak istediğini belirt.

Son düzenleme:
İnciii çok sordum. Kafanı şişirdim. Daha da çok sorarım gibime geliyor. Çok çok sağol canım.. Bilgi paylaşan tüm arkadaşlarıma teşekkürler..

Yok canım estağfirullah. Sor tabi. Bildiğim bir şeyse yanıtlarım seve seve. Tedavi öncesi bu soruları ben de chnb'ye sormuştum

Ben de Nur Hanım'la görüşmüştüm. Ön görüşme diye randevu aldım ama Nur Hanım hazır gelmişken muayeninizi de yapalım mı diye sordu eşim de tamam dei 230 tl veriverdik canım, sonra da Cumhur Bey'e gittik o da eşimin testini tekrarlattı 380 de ona verdik, 2 gün sonra da ArdaBeye randevum vardı 270 de ona, 80 de bir tahlili yeniletti ona. Baya masaraflı oldu bizim görüşmeler:))

selam canım hoşgeldin dicektim ama diyemedim :)
eşindeki translokasyon ne?
inş sağlıkla gelir bebeklerin sonraki tedavinde.

Lave iyiyim canım biraz karamsarım bugünlerde galiba...
Chnb canim , bana karamsarlik deme... Bende o duygudan bolca var.
ne kadar guzel. Kewinlikle biraya gelmeli o arkadas , bize de umut olmali. Kadinda mi erkekte mi daha fazla sans ver demissiniz... Ben de yanlis bilgi vermek istemem ama beim de bildigim erkekte daha fazla sans oldugu sperm adedi ile yumurta ededini karsilastirmak soz konusu oldugu icin .
Ewet vallahii hepimize umut oluyorlar bakalım benim nasıl geçicek ama korkmuyorum bu defa çok pozitifim olanların nasıl oluyorsa benimde olucak biliyorumm
Pozitif olmak cok guzel. Ben o duyguyu coktan kaybettim. Olanlarin olmuyor mu? Oluyor elbet. Bizim de olabilir ama bendeki umutsuzluk hem 2 denememde de sadece 3 embryonun pgtye gitmis olmasi, saglam bulunamamis olmasi bu sebepten dolayi da sonraki deneme sayimin kac olacagini bilememem.
Hazadecim annen de mi kan tahlili yaptirdi?
bende zamanında çok sordum eşim bana dioki sen doktora gitme sana muayene için alet alayım sen evde işini hallet dio :)
Guzelmis bu... Ben de diyorum ki esime ben igneleri kendikendime yapar, kanimi aldirir degere gore dozumu ayarlarim artik diye...

Canım mevsime bağlamak istiyorum bu karamsarlığı. İnşallah hepimizden güzel haberlerle gider bu karamsarlık...

Sen merkez konusunda neye karar verdin?

İnsan o psikoloji ile iyi madem muayene de olsun diyebilir canım Büyük ihtimalle ben de öyle diyebilirim. Ne yapalım artık. Herşey iyi olsun da katlanacağız...

İnsan o psikoloji ile iyi madem muayene de olsun diyebilir canım Büyük ihtimalle ben de öyle diyebilirim. Ne yapalım artık. Herşey iyi olsun da katlanacağız...
Bir de yok olmayayım demek de tuhaf oluyor o durumda. Battı balık yan gider derler ya. Aman sağlık olsun...

Akasya78 iyi akşamlar napıyosunn??

Senden ne haber gitti ağrıların,şafak kaç?

Bir de yok olmayayım demek de tuhaf oluyor o durumda. Battı balık yan gider derler ya. Aman sağlık olsun...

Senden ne haber gitti ağrıların,şafak kaç?
Burdamıydın görmedim
Ağrılarım giitti bu sefer de göğüslerim çok şişti
Ya dokunamıyorum ne olacak benim bu halim ufff
Nasılsın iyi misin nesrin abla

Yazılı sorusu hazırlamaktayım. Ne zor soru hazırlamak...Yaz yaz bitmiyor... Öğrencilere de Allah kolaylık versin. Anadolu lisesi olunca da çok kolay olmamalı. Zor soru arıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…