Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Maşallah... Tanışacağın kişiye buradan bahseder misin? Yazarsa buradakilere de umut olur...

bunu neye göre belirliyor doktorlar peki? bi merkezin sitesinde kadında sorun yoksa kısa pro. uygulanabilir yazıyordu ama aradığımda yaşımdan dolayı uzun pro uygulanır dediler

Canım onu yumurta durumuna göre belirliyorlar sanırım. Muayene sonrası doktor karar veriyor. Tedavi öncesi bir muayeneye git istersen. Yaşın kaç?

Canım onu yumurta durumuna göre belirliyorlar sanırım. Muayene sonrası doktor karar veriyor. Tedavi öncesi bir muayeneye git istersen. Yaşın kaç?

yaşım 27 bn muayene oldum ocak ayında yumurta sayımın (16-17 tane toplanır) iyi olduğunu söylediler bu ayki adetim de 1-2 gün içinde o zmn gene gideceğim belki o zmn söylerler sence peki hangisini uygularlar sayı ve yaşa göre?

Ewet uzun protokol egerki ; yumurtlamasında sorun varsa uzun protokolle yavaş yavaş yumurtalam sağlanıo ama eger sorun yoksa yüksek dozajda ilaç verilerek biraznda yumurta elde edilmeye çalışılıyor.Kızlar birde bilmiyorum biliyormusunuz Prf.Dr.Engin ORAL bana demiştiki Sen 3 kere boş gebelik geçirdin senin annende senin gibi taşıyıcı ben eminimki sen bu yaz normal yolla sağlıklı gebelik geçircek dedi.Ama genetikci Volkan Baltacıyla görüştüm bana bunun % 10 olma olasılığı var dedi.bence sizlerde korunmayın % 10 luk dilim hiçde küçümsenecek bir oran deil.

İyi olduğunu söyledilerse kısa protokol uygulanır. Benim yaşım da 27. Kısa protokol yapıldı.

İnciciğim sana bişey sormak istiyorum. Ben Cumhur Bey'i görmeye gittiğimde tüp bebek birimi ile de görüşebilir miyim ? Randevu almama gerek var mı ? Tedaviye temmuz gibi başlayacağım ama önceden fikir edinsem faydası olur mu ? Örneğin hamilelikten önce (tabi oluşursa ) bazı ilaç , vitamin kullanımı vs konularda bilgi edinmek iyi olur mu diye düşündüm:26: Sen ön görüşmeye tedaviden hemen önce mi gitmiştin ?

kısa protokolde yanılmıyorsam daha az ilaç kullanılıyor değil mi? onda süreç nasıl ilerliyor?

Adetin 2. veya 3. günü iğnelere başlıyorsun göbekten. İlaç dozu yumurta durumuna ve kan değerlerine göre belirleniyor. Gideceğin merkezde işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama ben burada yumurta toplama işlemine kadar her gün gidip muayene oldum ve kan verdim. Her akşam ilaç dozumu bildirdiler bana ben de ona göre yaptım iğneleri. Yumurtaların gelişimine göre adetin 10. ile 14. günler arasında bir gün yumurtaların toplanıyor. Toplama işleminden sonra embriyoların durumuna göre 3. veya 5. gün transfer yapılıyor canım.

Canım tüp bebek birimine gidip bilgi alabilirsin ücretsiz ama randevu almayı unutma :) Oradan Cumhur Bey'in yanına geçersin. Doktor yönlendiriyor zaten. Ben 1 ay önce gitmiştim.

fiyatta değişiklik oluyor mu peki?

Son düzenleme:
tşk ederim cnm çok soru sordum sana kusura bakma :)

Ne demek canım :) Sora sora öğreneceğiz. Ben de zamanında çok soru sormuştum :) İnsan her detayı, neyle karşılaşacağını öğrenmek istiyor. Aklına takılan bir şey olursa sor lütfen. Hepimiz yardımcı oluruz.

saolun tekrar bizim anne babalarımız hariç kimse bilmiyor derdimizi o yüzden kimseyle konuşamıyorum tüp bebek tedavisi olan biri de yok etrafımda kulak dolgunluğu olsun en yakın arkadaşımla bile konuşamıyorum sizinle konuşabildiğim gibi ne garip hiç yüzyüze görüşmedik tanışmadık gerçek adlarımızı bile bilmiyoruz ama burada hep beraber sevinip üzülüyoruz dertleşiyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…