- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #6.961
tedavi tam olarak ne zmn başlıyor? daha doğrusu ilaçları kullanmaya ne zmn başlıyoruz? adetin 2. günü mü 21. günü mü?
Kısa protokolde 2. veya 3. günü. Uzun protokolda 21.günü.
Aminnnn ...
Biraz önce hasteneden aradılar beni,Bir arkadaş bizler gibi pgt yaptırarak ikiz gebeymiş ve 11 haftalıkmış ben çok detaycı old. için beni rahatlamak için saolsunlar hemen aradılar yarın o hastada hastanede olucak dilersen gel görüş die kadının 3 denemsiymiş ilkinde tutmamış ikincide ise kaliteli bulunmamış ama çok şükürki bakın 3. de ikizlere hamileymiş hepimiz birbirimize destek olalım başarıcaz görüceksiniz ben eminimm Allah bizede yardım edicek
Maşallah...Tanışacağın kişiye buradan bahseder misin? Yazarsa buradakilere de umut olur...
Kısa protokolde 2. veya 3. günü. Uzun protokolda 21.günü.
bunu neye göre belirliyor doktorlar peki? bi merkezin sitesinde kadında sorun yoksa kısa pro. uygulanabilir yazıyordu ama aradığımda yaşımdan dolayı uzun pro uygulanır dediler
Aaa evet :) hazade bahset buradan görüşürsen o bayanla.
Canım onu yumurta durumuna göre belirliyorlar sanırım. Muayene sonrası doktor karar veriyor. Tedavi öncesi bir muayeneye git istersen. Yaşın kaç?
Canım onu yumurta durumuna göre belirliyorlar sanırım. Muayene sonrası doktor karar veriyor. Tedavi öncesi bir muayeneye git istersen. Yaşın kaç?
yaşım 27 bn muayene oldum ocak ayında yumurta sayımın (16-17 tane toplanır) iyi olduğunu söylediler bu ayki adetim de 1-2 gün içinde o zmn gene gideceğim belki o zmn söylerler sence peki hangisini uygularlar sayı ve yaşa göre?
İyi olduğunu söyledilerse kısa protokol uygulanır. Benim yaşım da 27. Kısa protokol yapıldı.
kısa protokolde yanılmıyorsam daha az ilaç kullanılıyor değil mi? onda süreç nasıl ilerliyor?
İnciciğim sana bişey sormak istiyorum. Ben Cumhur Bey'i görmeye gittiğimde tüp bebek birimi ile de görüşebilir miyim ? Randevu almama gerek var mı ? Tedaviye temmuz gibi başlayacağım ama önceden fikir edinsem faydası olur mu ? Örneğin hamilelikten önce (tabi oluşursa) bazı ilaç , vitamin kullanımı vs konularda bilgi edinmek iyi olur mu diye düşündüm:26: Sen ön görüşmeye tedaviden hemen önce mi gitmiştin ?
Adetin 2. veya 3. günü iğnelere başlıyorsun göbekten. İlaç dozu yumurta durumuna ve kan değerlerine göre belirleniyor. Gideceğin merkezde işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama ben burada yumurta toplama işlemine kadar her gün gidip muayene oldum ve kan verdim. Her akşam ilaç dozumu bildirdiler bana ben de ona göre yaptım iğneleri. Yumurtaların gelişimine göre adetin 10. ile 14. günler arasında bir gün yumurtaların toplanıyor. Toplama işleminden sonra embriyoların durumuna göre 3. veya 5. gün transfer yapılıyor canım.
fiyatta değişiklik oluyor mu peki?
Hayır canım. İkisinde de merkezin belirlediği tüp bebek ücretini ödüyorsun ama ilaç fiyatları değişebilir.
tşk ederim cnm çok soru sordum sana kusura bakma :)
tşk ederim cnm çok soru sordum sana kusura bakma :)
Ne demek canım :) Sora sora öğreneceğiz. Ben de zamanında çok soru sormuştum :) İnsan her detayı, neyle karşılaşacağını öğrenmek istiyor. Aklına takılan bir şey olursa sor lütfen. Hepimiz yardımcı oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?