Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Benim gibisin. İşte ben bu riski alamıyorum

Laveciğim annemiin düşüğü var kardeşimin kalp atımı duran bebeği var beni biliyorsun zaten. Ama öyle düşünme. Eşimde sorun var eşimler 9 kardeş. 6 sı evli. Şu tüp yapan görümcem dışın

dışında diğerleri hiç sorun yaşamadı düşükleri bile olmadı sağlıklı 11 evlat var toplamda...

hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız herkes iyidir inşallah bu aralar fazla giremedim nete bende iyiyim çok şükür...

Aydan Umut'ta kendi birimi içinde yok genetik. Burada geçmişte pgt 06 isimli orada yaptırdı. İlk denemede ikizleri oldu geçmiş yazılarına bak ama pek memnun kalmamıştı embriyoloğu sevmemişti. Bir de onun istediğ merkezde yapmamışlardı pgt sini. O da kızmıştı onlara demeden başka yerde yaptıkları için... Ama sonuçta tek yumurta ikiizleri var...

gelincik gördüm seni Nasılsın canım, fındıklar nasıl? :)

canım benim iyiyim şükür bende kaç gündür giremedim sizleri merak ettim bi bakayım dedim... çok şükür fındıklar iyi teyzesi bi yaramazlık yok bugün gittik doktora gördük şükür artık 1 ay sonra gidecekmişim kontrole bize uzun geliyor ama ne yapalım sabırla bekleyecez görmek için... sen tedavini ne yaptın nisanda düşünüyordun başlayacakmısın...

Maşallah Su gibi akıp geçer sağlıcakla kavuşursun yavrularına inşaallah. Evet 1 ay uzun ama ne yapacaksın. Kaç haftalık oldular?
Ben büyük ihtimalle erteleyeceğim canım. Dün yazmıştım belki 3 ay belki 5 ay belki 1 sene. Dua et bizlere...

Hayırlı akşamlar canım. Nasıl geçiyor hamilelik? Bulantı var mı?

yok canım bulantım yok ama son 2 haftadır aşırı mide ağrım oluyor iştahsızlık var zorla yiyorum kokulara tahammülüm yok bide... doktor şurup verdi rahatlatır seni dedi inşallah faydası olur...onun haricinde iyi geçiyor hamilelik evdeyim bazen annemlere gidiyorum öyle geçiyor günler....

öylemi canım geçmişi okumadım henüz hakkınızda ne hayırlısıysa öyle olsun yeterki güç olmasın geç olsun vakti zamanı gelince olacak inşallah...

Allah yardımcın olsun. Herşey evlatlar için :)

çok üzüldüm lavegue hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey gelmiyor elimizden canım... ama umudunu koru Rabbim emeklerinin karşılığını verecektir inşallah...

Oy maşallah İşte nasip ne zamansa o zaman geliyor yavrucaklar...

Aynen öyle incicim :)

Biz bakalım hayattan keyif alıp yaşamamıza...yavrular gelinceye kadar topluma faydalı işker yapalım, genç beyinlerimizi yararlı işler için kullanalım, güzel yerlere imzalarımızı atalım...nasıl olsa gelecekler...

Süper yaklaşım

dimi ama :) bekliycez onlar gelene kadar dünyayı daha güzel bi yer yapmaya çalışıcaz
yaramaz sıpalarımız

Geçmiş olsun laveque

Bekliyor olsan da canını sıkmıştır tabi ama napalım elimizden gelen bişey yok....ınsallah bir sonrakinde...Umut kaybetmek yok !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…