- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #7.121
Yazdım yazdım bilgisayar kapandı. Yenden özetleyeyim bari Hazade benim korkum doğal yolla hamile kalbiliyorum. Pgt denedik bir kez olmadı ve eşim doğal yolla istiyor. Doğalda sorun var derlerse ben nasıl bir karar veririm. İki karar da beni çok üzer... Bile bile lades demek mi olur bu...
hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız herkes iyidir inşallah bu aralar fazla giremedim nete bende iyiyim çok şükür...
gelincik gördüm seniNasılsın canım, fındıklar nasıl? :)
hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız herkes iyidir inşallah bu aralar fazla giremedim nete bende iyiyim çok şükür...
Canım iyi olmanıza sevindim. Maşallah...
canım benim iyiyim şükür bende kaç gündür giremedim sizleri merak ettim bi bakayım dedim... çok şükür fındıklar iyi teyzesi bi yaramazlık yok bugün gittik doktora gördük şükür artık 1 ay sonra gidecekmişim kontrole bize uzun geliyor ama ne yapalım sabırla bekleyecez görmek için... sen tedavini ne yaptın nisanda düşünüyordun başlayacakmısın...
Hayırlı akşamlar canım. Nasıl geçiyor hamilelik? Bulantı var mı?
MaşallahSu gibi akıp geçer sağlıcakla kavuşursun yavrularına inşaallah. Evet 1 ay uzun ama ne yapacaksın. Kaç haftalık oldular?
Ben büyük ihtimalle erteleyeceğim canım. Dün yazmıştım belki 3 ay belki 5 ay belki 1 sene. Dua et bizlere...
yok canım bulantım yok ama son 2 haftadır aşırı mide ağrım oluyor iştahsızlık var zorla yiyorum kokulara tahammülüm yok bide... doktor şurup verdi rahatlatır seni dedi inşallah faydası olur...onun haricinde iyi geçiyor hamilelik evdeyim bazen annemlere gidiyorum öyle geçiyor günler....
öylemi canım geçmişi okumadım henüz hakkınızda ne hayırlısıysa öyle olsun yeterki güç olmasın geç olsun vakti zamanı gelince olacak inşallah...
Kızlar,
son embryo da saglıksızmış.
Hani dondurdular ya .
Sabah cumhur bey aradı .
Ben aksı bır sey ummuyordum zaten bılıyorsunuz .
En dogru saglıklı bır embryo bulabılecek mıyım ınanın bunu gercekten merak edıyorum .
Olumsuz cevap aldıkca benım umudum tukenıyor.
Oy maşallahİşte nasip ne zamansa o zaman geliyor yavrucaklar...
Aynen öyle incicim :)
Biz bakalım hayattan keyif alıp yaşamamıza...yavrular gelinceye kadar topluma faydalı işker yapalım, genç beyinlerimizi yararlı işler için kullanalım, güzel yerlere imzalarımızı atalım...nasıl olsa gelecekler...
Aynen öyle incicim :)
Biz bakalım hayattan keyif alıp yaşamamıza...yavrular gelinceye kadar topluma faydalı işker yapalım, genç beyinlerimizi yararlı işler için kullanalım, güzel yerlere imzalarımızı atalım...nasıl olsa gelecekler...
Kızlar,
son embryo da saglıksızmış.
Hani dondurdular ya .
Sabah cumhur bey aradı .
Ben aksı bır sey ummuyordum zaten bılıyorsunuz .
En dogru saglıklı bır embryo bulabılecek mıyım ınanın bunu gercekten merak edıyorum .
Olumsuz cevap aldıkca benım umudum tukenıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?