Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Cumhur Bey'in bana söylediği gibi nette bulduğum bilgi;
Ayrıca hastalık anne karnındayken meydana gelen mutasyonlara bağlı olarak da ortaya çıkabilir. Bir noktada, bir kişide çıkıveriyor demekki.

Son düzenleme:

Kızlar kesinlikle katılıyorum size, bazıları konuşurken bile anlıyorsun ne kadar umursamaz olduklarını.. neyse bakalım
Ben çıkıyorum şimdilik
herkese iyi akşamlar..

Chnb canım,

Kolay olduğunu asla söylemiyorum...Sen gözyaşlarını akıtabiliyorsan demek ki hala duyguların var...Ben kendimi kaybetmemek çevremdekileri acımla öldürmemek için duygularımı kapattım...Mantığımla yaşamaya çalışıyorum..

oğlumla 11 ay hastanede sonra 1 ay evde yaşadım...2. haftada boğazı delinerek solunum cihazına bağlandı...hayatı boyunca uyurken onunla yaşayacaktı... Yani uyanınca normal bir bebekten farkı yok ama uyurken ölüydü..Kendi ellerimde öldü...

Ne yapabildim...HİÇ!!!! Hastanede aldığım CPR eğitimini ( son müdahele) kendi oğlumun üstünde uyguladım..Bundan daha kötüsü var mı??.Ne oldu??? HİÇ!!!! Ben elimden geleni yaptım...ve gördüm ki aslında bizim elimizde olan hiçbirşey yok...ne olacaksa oluyor zaten...

Ne inanç kalıyor ne dua....

Bakıyorsun ki hayat devam ediyor...diyorsun ki bari elimden gelen bişeyler varsa onu yapayım...

Şu an kendim, eşim , ailem ve çevremdekiler için benim de elimden gelen en iyi şey kendimi ayakta tutup hayatta kalabildiğimi göstermek...

Akasya aldın mı randevu?

Evet İnciciğim aldım. Önce ücretsiz ön görüşme dedim. Sonra muayene ücretini sordum. 250 dedi. Benim Acıbadem sigortam var ne kadar olur dedim. 153 oluyor dediler. Ben de muayeneye çevirdim. Gitmişken muayene olup ayrıntıları konuşayım. Belki önümüzdeki 2 ay için kullanmam gereken ilaçlar olabilir. Bakalım sabırsızlıkla bekliyorum cumartesiyi.. Umarım iyi şeyler duyabilirim...

canım eğer normal denemek içine sinmiyosa deneme, allah korusun olumsuz bi durumda suçlu ararsan toparlanamazsın. göze alamıyosan deneme bence.
biz eşimle böyle konuştuk baştan kürtaj olursa üzülmek yıkılmak yok dedik.
en kötü ihtimallerden de allaha sığındık, ama ortak kararımızdı bu. sen eşin doğal istiyo diye deniyosun ama senin için huzursuz.
yerinde olsam eşimi ikna edene kadar beklerdim heralde.

bizim de çocuk sahibi olmada sıkıntı yaşayan yok, eşimin bi teyzesi var 10 yıldan sonra olmuş çocuğu ama düşük fln yok o arada, hamile kalamamış.

genç yaşta çocuk sahibi olmanın etkisi olduğuna inanıyorum.
28 yaşındayken annemin 2 çocuğu vardı.
mesela bende pıhtılaşma var, hem de homozigot, yani annemden de babamdan da almışım bu geni.
annemler akraba, sülalenin hepsinde var demek ki bu pıhtılaşma ama düşük yapan yok.

Ayrıca hastalık anne karnındayken meydana gelen mutasyonlara bağlı olarak da ortaya çıkabilir. Bir noktada, bir kişide çıkıveriyor demekki.

Benim hastalığım genetik ama ailemde hiç kimsede yok. Yedi kuşak geride bile böyle biri olduğunu bilen yok. O yüzden bana da anne karnında mutasyon olmuş olabilir demişlerdi. Ama anne karnındaki mutasyonun sebebini bilen çıkmadı

sağolasın cnm smyrna ya karar verdik biz bgn iletişim kopukluğu yüzünden gidemedim ama yarın kısmetse

inş cnm hepimizin kucakları dolar
kısmen de olsa iğne işini çözdüm eşimin üstüne attım gerçi ben yapamam diyor ama bilmiyorum olmadı kendim yapacağım ilkler önemlidir derler ya ilkini yapayım herhalde gerisi de gelir bakalım

cnm ben yarın smyrna ya gideceğim istersen sorabilirim IMSI var mı diye?

Mesajını okuyunca inan gözlerim doldu. Nasıl bir acıdır... Rabbim bir daha yaşatmasın, sabırlar versin...

Hayırlı olsun canım. Nur Hanım'la sen de tanışacaksın

İşte ona bir açıklama getiremiyorlar :) Tıbbın da sessiz kaldığı noktalar oluyor böyle.

Kendin daha iyi yaparsın emin ol. İğneyi görünce bu muymuş diyeceksin

Merhaba Aydan'cim,

Ben de ayni durumdayim da merak ettim. Aslinda cok merak ediyorum annemden mi babamdan mi diye. Annem diyor yazik yaptirayim ben de test diye ama kiyamiyorum anneme cunku damari cok ama cok zor bulunuyor annemin. Zaten ne olacak bilecegim de , yazik annem de merak ediyor. Babam zaten igne dedin mi kacar

Evet canim bizi gagaladi valla... Senin pozitifligine hayran oldum ben. Hepimiz senin bu dusunduklerini dusunuyoruz aslinda ama mesele hayatta pratige dokmek. Ve sen bunu beceriyorsun. Cok agir seyler yasamissin zeybek gercekten ...allah bir daha yasatmasin insallah. Ben de aslinda senin gibi dusunuyorum ve eminim su anda depresif olan herkes de ayni sekilde ama nedendir ki icimdeki umutsuzlugu umuda ceviremedim. O da olacak insallah. Elimden hic bir sey gelmediginin oyle bilincindeyim ki...teslim olmus durumdayim ama bu teslimiyet hani kaderim zaten belli ve ben de ona boyun egdim vaziyetinde ama negatif manada soyluyorum bunu.

Offf Incim o ne demek ya... Ne oluyor yani anne karninda mutasyona ugradiysa? O zaman genetik olmus olmuyor di mi? Oyle olursa o zaman ailede herkesin saglam olmasinin bir onemi de kalmiyor galiba. Yoksa ben yanlis mi anladim bu mutasyon isini?

Sen hayata karsi duruyorsun resmen ... Aferin sana valla cok takdir ettim seni Zeybekcim.

Akasyacim insallah cok guzel gecsin gorusmen. Ne gun gidiyorsun?
dusunuyorum da benim de yengem yani dayimin esi 10 yil sonra dogurmustu ilk cocugunu.ama dusuk falan yoktu. Belki de dayimda da vardi ...ve annem ve ben... Ama bizde de hic dusuk yok.
Erken anne olmak bence de etkiler ama benden coktannn gecti o tren .bu sartlar altinda bakacagiz ne yapabiliriz.
Petunya canim inan bana igne isin en kolay kismi. Haklisin simdi endise etmekte ama bir kere yaptin mi gerisi gelecek. Ben butun tedavilerimde hep kendim yaptim. Artik gozum kapali yapiyorum. Acimiyor zaten. Kasmayacaksin kendi , rahat birak sadece. onemli olan nokta o. Inan bana ucakta. Restoranda artik yapilmasi gerekn satte neredeysem sak diye cikarip yapiyordum.hic korkma yani...
cnm ben yarın smyrna ya gideceğim istersen sorabilirim IMSI var mı diye?
cok sevinirim petunyacim sorarsan. Cok hora gecer.

Offf Incim o ne demek ya... Ne oluyor yani anne karninda mutasyona ugradiysa? O zaman genetik olmus olmuyor di mi? Oyle olursa o zaman ailede herkesin saglam olmasinin bir onemi de kalmiyor galiba. Yoksa ben yanlis mi anladim bu mutasyon isini?

Canım annene veya babana ailelerindengeçmiş olabilir de olmayabilir de. Ancak annende ya da babanda yoksa ve annen sana hamileyken bir şey olduysa bu seninle devam edecek. İlk sende de çıkmış olabilir anlayacağın. Annenle babana test yapılabilir aslında. Annemin damarı zor bulunuyor demişsin. Benim babamın da öyle. Ondan kan alırken parmak ucundan alıyoruz. O şekilde deneseniz, babana da bu şekilde yapılabilir ne dersin?

Son düzenleme:

Yaptiracagim da ne olacak? Yani diyelim anne babadan gecmedi , o zaman galiba is daha da zorlasiyor di mi?
Yani soyle dusunuyorum. Diyelim genetik ; o zaman ailene bakiyorsun , sulalene bakiyorsun , diyorsun ki olabiliyor saglikli bebek o zaman benim deolabilir.

Ama ya genetik degilse??? O zaman bu guzel senaryo da yok olmuyor mu?

Yaptirmanin bir faydasi var mi Inci? Ogrenince bir sey degisir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…