Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Tamam chnb çok teşekkür ederim napiyim bu sefer ince eleyip sık dokuyorum. En azından merkez konusunda içim rahat olsun bari.

İnci_tanesi, evet bu adetimde başlamak istiyorum bi aksilik karışmazsa, çok heyecanlıyım bende, bu sefer daha çok yumurta ve daha çok embriyo elde etmemiz lazım ne kadar çok sağlıklı embriyo olursa translokasyonsuz bulma şansımız artıyormuş. Hayırlısı bakalım.

Önceki sayfadakaldı görmüş müydün?

Canım o zaman senin 1-2 güne İstanbul'da olman gerek ki görüşmeleri yapıp başlayabilesin. Aklına yatanlarla görüş derim, hangisi içine sinerse orada başlarsın. Çünkü gerçekten doktoru ve merkezi sevmek moral açısından çok önemli.

Haklısın iyi bir yer bulmak önemli. Bir de buranın bizi anlayan yer olması lazım. Bazı yerlerdedr ler, genetikçiler sıcakkanlı. Bu da zaten zor olan işimizi rahatlatıyor biraz bazı yerlere soru sormaya çekiniyor insan...

Arkadaşım, ne benim nede eşimin ailesinde çocuk sahibi olmak konusunda hiç sıkıntı yaşayan yok bir ben varım işte böyle kös kös Hepsinin sağlıklı çocukları var.
Ayrıca eşimdeki translokasyon babasından geçmiş aynı translokasyon onda da var. Bende dedim ya sen nasıl oldun baban nasıl oldu o zaman.. bilmiyorum artık.
Onlar dedi gençken 20 li yaşlarda çocuk sahibi olmuşlar bizim yaşımız kaçmış falan filan....

Zeybek hayata pozitif bakman çok güzel. Burcun ne senin? Benim oğlak burcumun da etkisi var galiba...

İnci Üsküpten sonra gezi iyi gelir diye ummuştum iyi gelmedi sana ya. Tatil diyordum ya ben de vaz geçtim şimdi...

Arkadaşım, ne benim nede eşimin ailesinde çocuk sahibi olmak konusunda hiç sıkıntı yaşayan yok bir ben varım işte böyle kös kös Hepsinin sağlıklı çocukları var.
Ayrıca eşimdeki translokasyon babasından geçmiş aynı translokasyon onda da var. Bende dedim ya sen nasıl oldun baban nasıl oldu o zaman.. bilmiyorum artık.
Onlar dedi gençken 20 li yaşlarda çocuk sahibi olmuşlar bizim yaşımız kaçmış falan filan....

İnci Üsküpten sonra gezi iyi gelir diye ummuştum iyi gelmedi sana ya. Tatil diyordum ya ben de vaz geçtim şimdi...

Yok yok iyi geldi, değişiklik oldu ama dönünce düşüncelerimle baş başa kaldım yine. Evde olunca insan kafasında kuruyor da kuruyor...

arkadaşlar embriyo haline gelirken kopma olasılığı milyonda 1 çünkü ; bizler kromozom testi yaptırınca çıkıo translokasyonlu oldugumuz embriyo aşamasında deilki!!!
Akrabalarıma gelince cnm annem geç anne olmuş teyzem 5-6 ölü dogumu yada düşügü var ve otizm 3 tane çocuk var.Ama ben biliorum bu defa anne olucam :)

Canım anlamadım ben.

lavequecim kafanı karıştıran noktada ben de bir şey söylemek istiyorum. Biliyorsunuz benim babam hasta ve denilen o ki anneden geçti ona. Sülaleye bakınca o hastalıktan tek bir kişi yok. Kardeş sayıları fazla, babaannemin erkek ve kız kardeşleri var onların çocukları ama hiçbirinde bir şey yok. Cumhur Bey bana bir noktada mutasyona uğradığını söylemişti. Demek o kişi babaannemdi ve hastalık 2 oğluna da geçti.

Laveque,

Öncelikle şunu belirtmek isterim; Dünya üzerinde yapılan her ama her testin % 2-5 arası sapması vardır..Yani bize verilen yüzdelerde de her zaman sapma olasılığı vardır...olmasa bile sen veya ben %90 lık kısımda olabileceğimiz gibi %10 luk kısımda da olabiliriz...bunu kimse bilemez...benim ölen oğlumun hastalığı dünyada toplamda 300 kişide var...denk gelme olasılığını sen hesapla!! ama bana denk geldi...

2. si benim de çevremde sıkıntı yaşayan hiç kimse yok...eşimin çevresinde de yok...Bu ŞANS!!!!! talih kuşu bizleri gagaladı canım....

N olur kendini bu tarz sorularla buhrana itme...bırak hayat aksın...

Çok hoşsun canım ya. Maşallah... Oğlun için de inşallah buluşacaksın diğer dünyada. Nasıl başa çıkıyorsun canım benim de 25 haftalık kaybım var ya, her aklıma düşünce gözlerimden yaşlar akıyor. Hala atlatamadım...:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…