Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Selam kızlar ;

Prolaktin 29 çıkmış. Ayrıca Rubella pozitif. Nur Hanım makroprolaktin ve hemoglobin elektroforezi testleri istedi. Tekrar değerlendirecekmiş.Sigortamı aradım testleri ödemiyor. Prolaktin yüksek olunca ilaç mı veriyorlar ??

Set Up tek gen hastalıklarında genetik testten sonra 1 defaya mahsus yapılan bir test. Sadece Tek gen hastalıklarında istiyorlar. Sanırım genel testi hücre bazında indirgiyor. Cumhur Bey ben set up gelince dahi hemen işleme başlamıyorum. Hücrelerde denemeler yapıyorum dedi. Samim ve sıcak bir konuşmaydı. Söyledikleri aklıma yattı. Bakalım yarın söylenecekleri paylaşırım. Bu arada ısrarla %1 ihtimalden demoralize olduğumu söyledim. O da demoralize olmayın. Ben söylemek zorundayım dedi. 2 . ekzondaki mutasyon bu hastalıkta ilk defa görüldüğünden nerede olduğunu, nasıl etki yapacağını bilemiyormuş O bölge oldukça korunan bir bölgeymiş. O yüzden kesin bilgi veremiyor. Muhtemelen her iki mutasyon da aynı aleldedir ama net birşey söyleyemem dedi. Offffffff kızlar yaaaaa... Üzülüyorum valla... Çok etkiledi bu olay beni. Motivasyonum moralim düştü.

Rubella ıgg pozitifse geçirmişsin demektir. Bir de ıgm var. O şu anki durumu gösteriyor. Makroyu ben de yaptırdım o daha da yüksek çıktı. Dostinex kullanacaksın canım düşürmek için doktor söyler zaten. Bu testleri devlet hastanelerinde yaptırabilirsin ücretsiz.
Lütfen bozma moralini canım. Biz elimizden geleni yapacağız sonra tevekkül edeceğiz hep demiyor muyuz...

Rubella IGG canım. Geçirdiğim şey virüs mü ? İltihap falan mı ? Allah'ım ne kadar cahilim Bu ilaç işe yarıyor mu ? Ne kadar sürede düşüyor İnciciğim ? Bir de kilo vermeye çalışıyorum. Kilom fazlaymış. Bu kadar emek ve çabaya inşallah hepimizin yüzü güler..

Kızamıkçıktı galiba canım ben de yaptırdıktan sonra öğrenmiştim Çok güçlü bir ilaçmış. Tedavim öncesi haftada yarım tablet alıyordum şimdi haftada 1 tablet şeklinde alıyorum. 1 ay kullanmıştım sanırım o sürede düştü ki doktor bir şey demedi bana.
Kilo konusuna gelince... Bol bol su iç, günde 3-4 litre içebiliyorsan iç. Çerez, çikolata, kahve, her türlü tatlı, hamur işlerinden bir müddet uzak dur. Yürüyüş yapma imkanın varsa yap. Birimiz vermeye çalışır birimiz almaya, neler çekiyoruz

Son düzenleme:

Aynen yaa Kimi almaya çalışır kimi vermeye. Ben Karatay ablaya takılıyorum Ekmeği kestim. Su içiyorum. Çok az yiyorum. Bakalım. En az 5 kilo vermem gerekiyormuş.

Aynen yaa Kimi almaya çalışır kimi vermeye. Ben Karatay ablaya takılıyorum Ekmeği kestim. Su içiyorum. Çok az yiyorum. Bakalım. En az 5 kilo vermem gerekiyormuş.

Verirsin canım. Evet ekmeği olabildiğince az yemek gerek. Allah hepimize kolaylıklar versin.

Kıyamam. Sağlıkla gelsin inşaallah...

Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar herkese.

Günaydın İnciciğim.. Hayırlı cumalar herkese.. Dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden

Hayırlı cumalar kızlar...

hayırlı cumalar herkese...
nasılsınız kızlar özledim sizleri...
inşallah herkes iyidir...kocaman kocaman öpüyorum

Biz de seni öpüyoruz canım inşallah ataman olur...

Bence de görüş bir. Ama gerçekten Cumhur Bey samimi. Bana da çok iyi davrandı. Başkası olsa bana yaptırmadı pgt yi diye baştan savar sorularıma da baştan savma cevap verirdi. Ama yapmadı ayet iyi davrandı. Bu konuda Volkan Bey'e kırgınım. 5-6 sorum vardı 5. yi sorduğumda telefonda(ki ben aradım ona yazmıyordu fatura) biraz çabuk olur musunuz dedi. O kadar para vermişim ona sormayayım da kime sorayım? Belki yorgundu yurtdışından dönmüştü ama bu konular önemli konular ben normal kadın doğum dr sine soramam. O açıdan ben Cumhur Bey'i hep taktir ettim. Dr lerim oraya yönlendirmeselerdi zaten Cumhur Bey vardı kafamda...

sağol cnm alttaki ikisi de patladı normal görünüyorlardı çektirecek kadar ağrı da yoktu ara ara sızlıyordu sadece ilk defa bu kadar uzun sürdü acısı eğer pazartesiye kadar geçmezse doktora giderim (

Geçmiş olsun dişi ben de çektim geçmişte zor...

Bir defa yapılmasına sevindim. Prolaktin süt hormanı yüksek olunca gebe kalınmıyor. Erken doğumdan sonra sütüm kesilsin diye bana da verilmişti ama sanki benimkinde 3 tane vardı yanlış mı hatırlıyorum acaba...:44::44:

Set upın bir kez yapılmasına da sevindim canım. Peki daha önceden hem de ileri yaşta senin probleminden olan birini bebek sahibi yapmışlardı onda nasıl olmuş işlem. Hiçbundan bahsetti mi dr?

Ah ah kilo demeyin ben de vermem lazım...

Canım benimle aynı hastalıktan olan kişiye de SET UP yapmışlar. Tek gen hastalıklarında PGT için zorunlu dedi. Hatta ben açıkça telde dedim ki ; Hocam Hastane fiyatı şişiriyor mu ? Samimiyetle söylüyorum kesinlikle hayır dedi. Bu işlem için alınan malzeme pahalı dedi. Hastaneye çok az pay kalıyormuş. Yarın gidip Acıbadem ile görüşeceğim. Ama sanki Memorial'ı tercih edecek gibiyim. Sonra vicdan azabı yaşamak istemiyorum

Gönlün neredn yanaysa onu yap canım... İçine sinmesi çok önemli...

akasya bu işlerde güven çok önemli, içine hangisi siniyosa oraya yaptır.

hituci, kpss çalışıyosun sanırım, kızlarla zor olur, allah kolaylık versin inş.

kızlar amniyodan vazgeçtik, kadere teslim olduk rahatladık eşimle..
bugün bebeğimi gördüm, iyiydi allahın izniyle..
artık 20.haftada fln ayrıntılı ulstrasonla bi fikir ediniriz belki, dr güvenliği yüzde 70 dedi ama olsun..

merhaba kizlar, uzun zaman oldu gelemiyorum ama arada sizleri takip ediyorum
benim yumurcak hic izin vermiyor ki inanin temizligimi bile yetistiremiyorum
baya yeni arkadaslar gelmis arkadaslar hepinize bu yolda hayir ve sabir diliyorum
insallah hersey gonlunuzce olur
hamileler dogum aninda bol bol dua etsinler cocuk sahibi olmak isteyenler icin
buna cok cok inaniyorum benim aklima gelen herkesin ismini soyledim ve suanda
1 kisi haric cok sukur hepsi hamile insallah buradaki butun arkadaslarim da en kisa surede hamis kalirlar
hep aklimdasiniz

bana sormak istediginiz birsey varsa seve seve cevap veriririm allah a emanet olun

Mattikacim cok onemli bir karari vermissiniz nihayetinde. insallah canim saglik sihhayptle gelsin bebeginiz. Her ne sartta olursa olsun doguracaksan , amniyo yaptirmanin bir anlami yok zaten.ne guzel bugun bebeginizi de gormussunuz. Bana da her sey yolunda olacak gibi geliyor. Bu bebisin boyle hic beklenmedik bir anda hop diye cikagelmesini baska bir sekilde yorumlayamiyorum. Bir mujde olmali bi , rabbimin mucizesi size insallah.
merhaba ozlemcim,

Zordur herhalde bebekle iken vakit bulmak. Gun gelir insallah bizler de burada saglikla bebeklerimize kavusmus ve foruma az girebilmekten sikayet eder oluruz

Dogumda bana dua edenlerin sayisini ne sen sor ne ben soyleyeyim. 12 senelik evliyim. 9 senedir bu is icin oyle ya da boyle cabaliyoruz.

inşallah canım, artık ben kendimi fln da mucize görüyorum, sağlıklı doğmuşum, sağlıkla bu yaşıma gelmişim
inş bebeğim de sağlıkla gelicek..

dediğin gibi tedavide transfere uygun çıkmadı da sonra çıktı geldi.

Hituciii canım özlettin kendini. Nasılsın ? Kızçeler iyi mi ? Face gördüm çok şekerler maşallah. Atanma demişsin ne atanması ? Öğretmenlik mi ? :26:
bende sizleri özledim canım.evet öğretmenlik için.

test sonucunun kaç çıktığını göremedim ama can sıkacak bişey değil canım bu.dostinex diye bir ilacı var hemen düşüyor değer.kansızlık tüpte önemlimiymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…