- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #7.721
Ben de çizelgene bayıldım. Çook tatlı...Mattika kaç haftalık oldu şimdi bebişin ?? Allah'a emanet olsun..
Mattika ben de çok beğendim çizelgeni.Diğer topiğimde Yaren arkadaşımız vardı kızını aldı kucağına şükür. Onun uğur böcekli çizelgesini çok beğenirdim kısmet olmadı yapmak ama inşallah yaparım ben de...
Akasy, rahatlamana sevindim.İnşallah güzel olacak her şey. Bir gün oruç borcum vardı tuttum tamamladım bugün. Açarken de buradaki arkadaşlarımın ismine de dua ettim.Akasya senin için de canım benim.İnşallah dualarımız kabul olur...
sağolun kızlar, 15.haftanın içindeyiz, 3 ayı yeni bitirdik daha.
hepimiz gaz uyku sorunu konuşcaz inş burdan, hamile kalmak çizelge yapmak mesele değil allah sağlıkla kavuşturur inş.
Mattika süperr canım. MaşallahBenim de işyerimden bir arkadaşım var. İlk bebeğini düşürdü. O yüzden işyerinde bana dahi söylemedi hamile olduğunu. Biz aramızda dedikodusunu bile yaptık Epey riskler atlattı. Hatta tarama testi de riskli çıktı. Allah korusun kistik fibrozdan şüphelendiler. Ama şükür amniyo sentez temiz çıktı. Herşey yolunda gidiyor. Onu gördükçe aklıma sen geliyorsun. O da son ana kadar isim bile koymamıştı. Şimdi sevinçle herkese bebeğini anlatıyor. Kızı olacak. İsmi de İpek...
sağolun kızlar, 15.haftanın içindeyiz, 3 ayı yeni bitirdik daha.
hepimiz gaz uyku sorunu konuşcaz inş burdan, hamile kalmak çizelge yapmak mesele değil allah sağlıkla kavuşturur inş.
Akasyacım daha iyisin umarım.
AMin cANIM İNŞALLAHAllahın rahmeti, yarattıkları sonsuz, bize düşen dua etmek. hayırlısıyla hepimizin duası kabul olur inş.
tşk ederim
artık yapayım dedim, kötü bişey olcak diye kendimi çok kastım.
olacaksa olcak zaten, olmazsa da ben güzel zamanlarımı boşa stresle geçiriyorum diye düşündüm.
yine tamamen engel olamıyorum strese kaygıya ama deniyorum
Merveciğim ;
Ben de bugün bu ayeti düşündüm. Hatta Çağrı filmindeki ( o filmdeydi galiba ) sahne geldi gözümün önüne. Güzel bir tesadüf oldu senin de paylaşman.. Dualarla , ayetlerle destek olduğun için çok teşekkür ederim tatlım..
Teşekkür ederim Merveciğim.. Amin inşallah.. Herşey yoluna girecek.Ben bu sabah Cumhur Bey ile görüştüm. Oldukça samimi ve güzel bir konuşmaydı. Beni epey rahatlattı. Bilseydim o düşük ihtimali söylemezdim dedi. Ben sizin bu kadar takılacağınızı tahmin etmemiştim dedi. Yine aynı görüşünü tekrarladı. Görüşümün bilimsel bir dayanağı yok ama bunların aynı yerde olduğunu tahmin ediyorum dedi. Yoksa bu kadar korunmuş bir bölgede iki ayrı yerde mutasyon durumunda çok ağır hasta olman gerekirdi dedi. O da annemin, babamın , kardeşimin kanını alacak. Onlar da test edilecek. Eğer onlar da da bu mutasyon varsa zaten hiçbir problem kalmıyor. Yoksa aynı yerdeyseler yine %50 şansım devam ediyor. Ki inşallah öyledir. Sonuç olarak ; Ben kararımı Memorial olarak verdim. Orada devam edeceğim. Hayırlısı olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun....
lavequem sağol canım. Çok şükür iyiyim. Sen nasılsın? Özlettin kendini
Akasyacım en güzelini yapmışsın. Cumhur Bey müthiş biri gerçekten, çok ilgili bir doktor sağolsun. Aldığın karar hakkında hayırlı olur inşaallah...
petunyacım geçti mi dişinin ağrısı?
maalesef ya hala benimledr un randevusu da dolu prolaktini gene unuttum ben ya senin yazını görünce aklıma geldi yarın sabahtan gideyim unutmazsam dr a muayene olmadan nasıl kabul edecekler kan almayı o da ayrı mesele
sen nasılsın nasıl geçti haftasonun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?