- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #7.981
Yok canım ya neden öyle düşünsünler. Senin de bir evladın var sonuçta. Sen söyleyince tepkisi nasıl oldu?
Kızlar bu pıhtılaşma iğneleri tedavide kullandığımız iğneler gibi minik mi?
evet canım minik. tek farkı ilacı yakıyo biraz.
Ne zamana kadar yapacaksınız bu iğneleri peki?
hamilelik boyunca. hatta doğumdan sonra 1-2 ay devam ettiren dr.lar var.
sadece doğumdan 2 gün önce bırakıyosun
Allah kolaylık versin canım. Progestan oluyor musunuz peki? O iğne beni 2 günde mahvetmişti ya.
ben kullanmadım progestan, aslında lekelenmem oldu ama o ara hamile olduğumu bilmiyodum.
tedaviden adetin huyu değişti sandım, dr. üstüne görmüşsün dedi.
o zaman bilsem kullandırırdı heralde, risk varsa veriyolar. düşük yapan insanlar olunca riskli oluyosun tabi direk.
ama şükür yolunda şimdi, tedaviden jel var bende de bi sürü, duruyo öle
Düşük riskini en aza indirmek için veriyorlar bunu ama mesela benim ilk tedavimdi ve doktor verdi. Tedavilerde genelde veriyorlar bu iğneyi galiba.
tedavide mutlaka veriyolar. bana iğne değil de jel vermişti dr, yumurta toplamadan transfer gününe kadar kullandım sonra iptal olunca bıraktım tabi.
işe yarayan ya iğne ya jel zaten, hapının bi anlamı yokmuş
sonu güzel olsun da iğnelere ilaçlara katlanıyo insan.
bi umutla hergün aynı saatte iğneyi yapıyosun heyecanla kontrole gidiyosun transfer bile olamadan kalıyosun ortada.
hiçbirimiz yaşamaz inş bunu.
ilk tedavide bebeğine kavuşanlar var topikte, inş bundan sonra da öyle olur
Evet canım sonu güzel olsun hepsi gelip geçiyor Allah'ın izniyle. Hayatımda ilk kez güle oynaya hastaneye gittim :) Transferi yaşayamamak çok zorİnşaallah bu tedavilerimizde hepimiz transferimizi olur ve 9 ay sonunda yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza alırız.
Yok canım ya neden öyle düşünsünler. Senin de bir evladın var sonuçta. Sen söyleyince tepkisi nasıl oldu?
Kızlar bu pıhtılaşma iğneleri tedavide kullandığımız iğneler gibi minik mi?
iki haneli haftalara gelene kadar söylememek en mantıklısı.
ben sadece anneme söyledim, babam kardeşlerim fln bilmiyo hala.
geçen hafta da kaynanamlara söyledik
hala okuldakiler bilmiyo, hamile pantolonuna geçtim ama saklıyorum hala.
nasılsa öğrencek herkes.
yakın arkadaşlarım uzakta yakın olsalar söylerim de.
komşuna alındın heralde, maşallah deyince o, içinden nasıl geliyosa, söylediğin iyi olmuş
Allah kolaylık versin canım. Progestan oluyor musunuz peki? O iğne beni 2 günde mahvetmişti ya.
tedavide mutlaka veriyolar. bana iğne değil de jel vermişti dr, yumurta toplamadan transfer gününe kadar kullandım sonra iptal olunca bıraktım tabi.
işe yarayan ya iğne ya jel zaten, hapının bi anlamı yokmuş
sonu güzel olsun da iğnelere ilaçlara katlanıyo insan.
bi umutla hergün aynı saatte iğneyi yapıyosun heyecanla kontrole gidiyosun transfer bile olamadan kalıyosun ortada.
hiçbirimiz yaşamaz inş bunu.
ilk tedavide bebeğine kavuşanlar var topikte, inş bundan sonra da öyle olur
Evet canım sonu güzel olsun hepsi gelip geçiyor Allah'ın izniyle. Hayatımda ilk kez güle oynaya hastaneye gittim :) Transferi yaşayamamak çok zorİnşaallah bu tedavilerimizde hepimiz transferimizi olur ve 9 ay sonunda yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza alırız.
herkese iyi hafta sonlari diliyorum,
akasyacim evet risk oranim düsük,karar vermek zor,ciktigin yolda rabbim yardim etsin ve saglicakla kucagina bebisler versin:)
incicim önemli deil,esim kati deil ama ben almanyadayim istiyorumki islem türkiyede olsun ama bütcemizi baya asiyoesim cok kati degil canim ama normal denemek istiyor.ben korkuyorum.
chnb evet canim ilk sefere bakarak baya yüklü bir miktar,
kizlar daha karar veremedim ama büyük olasilikla normal denicez bu gidisle, duamdasiniz benide duaniza katin lütfen.
Evet canım. Rabbim bir genişlik verdi gönlüme. Şu an çok rahatım ve heyecansız:)) Ben de pıhtılaşma var canım ...İlk iğnemikolumdan yaptılar.
Canım kalp atışına kadar normal hayatıma devam etmek istiyorum. Okuldan en yakın 2 arkadaşıma dedim nöbetçiydim idareye de demedim. 8 den sonra belki 10. haftaya çalışırım. 12-13. gibi dikiş olur sanırsam...
Vajinal dedi dr ama kaç tane umuttum çünkü evde var diye reçeteye yazmamıştı çünkü tüp bebebk için bir sürü yazmıştı o zaman. Ev dolu...
Annemler bizde ya onlara bile demedim şu an. Kalp atışına dek sır.
Bir de alt komşumun 10 gün filan oldu bebeği doğalı. Çok severim onu. Ona uğradım annesi yanında büyümüş dedim ama maşallah demek aklıma gelmedi. Kadı maşallah maşalllah dedi. Ben de maşallah dedim. Sonra bebeğe ördükleri hırkaları filan getirdiler annesi örmüş arkadaşın. Darısı sana filan deyince ben de deim arkadaşa. Hem nazarım değer sanmasınlar diye düşündüm...
pgt yöntemi nasıl bişi kızlar :26: ilk defa duydum açıklarsanız memnun olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?