Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnciciğim eşine de sana da geçmiş olsun canım. Nur Hanım'a e-mail gönderip sor bence. Dönüş yapacaktır. Eşin için de farklı bir doktordan daha görüş alabilirsiniz. İki farklı görüş olunca insan şaşırıyor :26:

Hazadeciğim ;

Ben de bu tedavide sakin olmanın ne kadar önemli olduğunu anladım. Genetik testim belirsiz geldiğinde ilk günlerde sürekli araştırma yapıyordum. Çok üzülmüştüm. Şu an hiçbirşey araştırmıyorum. Kan verdim. Ailemden de kan alındı. Ücretini ödedim. Amerikaya gitti. Gerisi Allah kerim. Ne olursa olacak. Su akacak yolunu bulacak. Ahh daa etsek vahhh da etsek sonuç değişmeyecek. O yüzden en iyisi akışına bırakıp beklemek..

Kızlar benim halamın 4 çocuğu var ve hepsi doğal yolla oldu. Geçen gün bana benim gibi cesur ol biraz dedi Gerçi onun taşıyıcı olup olmadığı bilinmiyor. İnşaallah değildir yoksa çocuklar risk altında olur

Sağol tatlım. Şimdi attım mail :) 2 doktora sorduk şimdi bir doktor akrabasına sordu, o da ameliyata gerek yok minimal bir fıtık diyor. Gastrit tedavisi yeterli olur diyor. Çok pimpirikli, eve 11.00 gibi geldik, 2 saat kadar babamla oturduk onun dışında bilgisayarın başından ayrılmadı. Durmadan araştırıyor, ameliyat videoları izliyor :) Ah bu erkeklerin canı ne tatlı kızlar ya

Ahhh keşke cesur olabilsem.. Ama ben reglim geciktiği için bile kahroluyorum. Ödüm patlıyor. Hele ki hamile kalırsam yaşayacağım stresi düşünemiyorum. İnci canım bilgi suç bilgi ceza Biz çok şey biliyoruz. O yüzden zehirlendik Bana bir doktor dedi ki " Akıllı yola çıkana kadar deli yol alırmış " . Aynen öyle.

Sorma, bilmek daha fena :) Sevdim sözü, gerçekten öyle

Canım okumasın neti . Ben de çok okudum. İnsan daha kötü oluyor. Yalan yanlış bilgiler de var. İnternet bilgi çöplüğü resmen. Durduk yere daha çok stres oluyor insan

Canım okumasın neti . Ben de çok okudum. İnsan daha kötü oluyor. Yalan yanlış bilgiler de var. İnternet bilgi çöplüğü resmen. Durduk yere daha çok stres oluyor insan

Anlatamıyorum ki :) Daha raporu alır almaz başladı bakmaya nedir ne değildir diye. Şimdi kafasına takacak biliyorum. İşim var benim :)

Sorma, bilmek daha fena :) Sevdim sözü, gerçekten öyle

Ya bu arada MATTİKAMI, NESRİNCİĞİMİ tenzih ederim Onlar bizim nazar boncuklarımız Ben her zaman diyorum. Tek gen hastalığı ve baskın gen onların durumundan farklı . Bence onların şansı benden yüksek. Benim bebek hasta da olsa düşmüyor. Ve yaşıyor. Ama onların durumunda bebek düşüyor. Ya da yaşamıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Akasya ailenle vakit nasıl geçiyor? Hasret gideriyorsundur :)

Canım haftasonu babam da buradaydı. Epey gezdik Bol bol Boğazda vakit geçirdik. Çok iyi geldi bana. Bu stresten biraz uzaklaştım. Annem hala İstanbul'da. JKardeşim bekar. Onda kalıyor. Her akşam kardeşime gidiyoruz. Yemekler hazır oluyor Keyfimiz yerinde yani. Keşke hiç gitmeseler Onları uğurlamak bana çok dokunuyor Alışıyor insan

Kıyamam Oh oh ne güzel yapmışsınız. İnsan evlendikten sonra anne babasının değerini daha iyi anlıyor gerçekten.

Kızlar boğazlarım acıyor hafif de ateşim var. İlaç kullansam sorun olur mu acaba?
Bugün eşime endoskopi yapıldı. Mide fıtığı çıktı, doktor ameliyat olabilme ihtimalin var dedi
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine havalr bozdu valla
Eşinede çok çok geçmiş olsun peki doktor kesin ameliyat mı dedi?

Çok şükür iyiyiz laveque yuvarlanıp gidiyoruz işte bu halimize bin şükür
Sen nasılsın iyi misin.Adetin 9 gün geciktimi
Ama herkeste göğüs şişmesi olmaz zannımca bi kanda baktırsan mı acaba:26:

Ya ben neden hamile kalamıyorum acaba tüplerim mi tıkandı bu kürtajdan sonra
Yada vakti saati gelmedi belki ama bu soru kafamı kurcalıyor

Amin canım benim. Gerçekten o hayali kurmakta da haklısın canım. Ben de düşük yaptığım gebeliklerimde bir şey hissetmiyordum bu haftalarda. Bunda rahim bölgemde yanmalar hissediyorum mutlu oluyorum. Bende de sağlıksızsa düşer, sağlıklıysadevam eder hissi var kendimle ilgili. İnşallah canım sağlıklı olur...

Canım inşallah. Ben de puregonu 300 kullandım ne çok diye düşünmüştüm. Kişiye göre miktardeğişiyormuş meğerse. dOĞRU BİR MANTIK GELİŞTİRMİŞSİN CANIM...

Kızlar boğazlarım acıyor hafif de ateşim var. İlaç kullansam sorun olur mu acaba?
Bugün eşime endoskopi yapıldı. Mide fıtığı çıktı, doktor ameliyat olabilme ihtimalin var dedi
Geçmiş olsun canım. Nur Hanıma sor ya da ilerlemeden bitkisel yollar dene istersen...

İnşallah canım Benim sağlıklı da bulundu gelişimi durdu. Ben de kk dan Aytun Hanıma yazmıştım amh değerim nedeniyle zor demişti ve kaliteli yumurta da zor demişti tez tüp yaptır demişti. Eşimin sperm hızı da azdı. Şükür 2 ay sonra hamile kalmış oldum:)) Sağlıklıdır inşallah...

O bilseydi bu kadarrahat söyleyemezdi canım...

Ne güzel demiş dr:)) Biz akıllı kısmı iyi yapmıyoruz demek...

Anlatamıyorum ki :) Daha raporu alır almaz başladı bakmaya nedir ne değildir diye. Şimdi kafasına takacak biliyorum. İşim var benim :)

Erkekler öyle genelde. Benimki de tam tersi vurdumduymaz... Sevmez dr ye gitmeyi de...

Amin canım . Evet canım sizin durumunuz bu açıdan daha riskli. Ben önceden düşüklerime çok üzülüyordum şimdi de üzülüyorum ama bu sorunu öğrendikten sonra böyle sonuçlanması belki daha iyiydi diyorum...

Canım ne güzel. İstanbulu özledim...

Ya ben neden hamile kalamıyorum acaba tüplerim mi tıkandı bu kürtajdan sonra
Yada vakti saati gelmedi belki ama bu soru kafamı kurcalıyor

Canım 6 ay korunma olmazsa rahim filmi çektir bence... Ben de hep şüphelenmiştim kendimden...

Kızlar az önce facebookta gördüm. Benim gibi cam kemik olan bir arkadaşın kızı da cam kemik doğmuş Daha 5 yaşında. 5 kırığı olmuş. Şu anda da hastaneden fotoğrafını paylaşmışlar. Ayağı kırılmış. Offfffffffffffffffff Allah'ım kimseyi evlat acısı ile sınamasın. Evladına acı yaşatmasın. O kadar üzüldüm ki.. Kızlar çok korkuyorum yaaaa.. Allah'ım ne olur bana benimle aynı hastalıktan bir evlat verme.. Benim çektiklerimi o masuma çektirme... Evladım sağlıklı olacaksa dünyaya gelsin.. Beni bununla imtihan etme ...Diye dualar ediyorum...Herşeyin hayırlısını diliyorum...

Canım o insanın başına gelmiş diye seninde başına gelecek diye bir şey yok
Herkes kendi kaderini yaşar.Takılma bu kadar.Bak insan neyden çok korkarsa ALLAH'Ü Teala onunla imtihan edermiş
Rabbim esirgesin bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…