- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #8.441
simdide esim tüpe gidelim diyo eger istersen
allah askina cevabini net bulamadigim soru pgt nin allah nazarindaki durumu caizmi günahmi degilmi ben napcam ya
Gerçi aynı demi böyle ağrı geliyo adet olacakmışım gibi hah oldumdiyorum gene yok hayırlısı bakalım
İnşallah nesrin ablacığım çok iyi olurdu hamile olsaydım moral olurdu bana ama olsun ne yapalım elden ne gelir
petunya sagol canim cevabin icinbu pgt sanki bana allah korusun ayni sakat oldugunda sonlandirma isi gibi bi izlenim veriyo pgt secim isinde anomalileri istemiyom allahim sagol dergibi hasa beraber allahla calisma gibi geliyo bana he bide benim bi kizim var yaniorasida var bi isikemin oldugum be cevap fetvayami basvursam ne
Bana bir akıl verin kızlar. Eşim bu mide rahatsızlığını inanılmaz taktı kafasına. Sürekli internette araştırma halinde. Eli hep midesinde. Ne olacak benim bu halim deyip duruyor. Doktorun ameliyatı önerebiliriz demesini taktı kafaya. Bu akşam sinirlendim biraz, dedim böyle yaparak mı göndereceksin beni tedaviyeOrtadan çatlayacağım. Ne yapacağımı şaşırdım
peki ya seninde bi evladin olsaydi yine denermiydin bu yolu
Evet canım olmamıştı onlarda. Bugün proluton depeot iğne oldum dr m hastanedeydi Doç. Dr. Cem Demirel oradaydı.Dr m de hastanedeydi o yüzden telefon etmiştim gel kontrol edelim dedi şükür kanamalı bölge gitmiş. 5+6 günlük dedi görüntü için büyümüş kesemiz Allaha şükür. Kalp atışı 10 gün sonra dedi...
peki ya seninde bi evladin olsaydi yine denermiydin bu yolu
çok şükür chnbcim :) Allah nazarlardan saklasın ikinizi
Canım benim 7.5 yaşında bir oğlum var. Ben eşimde genetik sorun olduğunu oğlumun doğumundan 7 sene sonra öğrenmiş oldum. Oğlum öncesi 1 düşük, oğlumdan 6 yıl sonra 25 haftalık erken doğum ve bir yıl kadar sonra 8 haftalık bir düşük daha.
Bende de sorunlar var. Eşimde genetik sorun. Biz bir kere pgt denedik oğlumun genetiğini de yaptırmamıştık. Denedik ve olmadı. 2 sağlam 2 sağlıksız çıktı. Ama sağlıklıların gelişimi durdu. Bana kalsa ben yaşım ve ekonomim elverdiğince pgt denerdim. Şu an biliyorum ve doğal denedim buna rağmen çok dualar ettim. Amniyosenteze gelince ben yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik...
Canım o kadar önemli bir ameliyat mıymış? İnşallah olmaz ama tedavisi varsa büyütmemek gerekir o zaman Eminim demişsindir bunları. Amaerkekler böyle sanırım. Sen de takmamaya çalış bir tanem...
Şafak kaç?
simdide esim tüpe gidelim diyo eger istersen
allah askina cevabini net bulamadigim soru pgt nin allah nazarindaki durumu caizmi günahmi degilmi ben napcam ya
ahh bu erkekler sonuçta doktor önerebilirim demiş kesin ameliyat olmanız gerekiyor dememiş bu iyiye işaret değil mi?
tatlım sen sinirlenmemeye çalış az kaldı moralin yüksek olmalı :) en kötü 2-3 hafta daha takar kafasına Allah'ın izniyle güzel haberleri alınca ne mide kalır ne de ağrı :)
Günaydın kızlar... Ben bir hafta raporverdi riske atmayalım dedi. Evdeyim bu hafta... Şükür lekem yok...
cevapverdigin icin cok sagol yani diyorsunki caiz gibi bisey
iste bu sebebten dolayida gidemiyom en cok tüpe
teyzemede sordurtuyom bi enistemiz var müftü
teyzem kendi hocasina olmadioda kendi hocasina sordurtur belki
bi de diyom ins istisareye yatayim diyom
diyom allahim bir isik bir isik
iste öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?