Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Günaydın canım.. İyi yapmışsın rapor almakla.. İyice yat dinlen.. Sadece keyif aldığın şeyleri yap Tadını çıkar...

Evde olmak iyi gelecek inşallah... Bulantılar da başladı bu beni mahvediyor. Ama şikayet etmeye hakkım yok. Sağlıklı olsun da...

Sen ne yapıyorsun ailen oradadi mi daha?

Evde olmak iyi gelecek inşallah... Bulantılar da başladı bu beni mahvediyor. Ama şikayet etmeye hakkım yok. Sağlıklı olsun da...

Sen ne yapıyorsun ailen oradadi mi daha?

Annem burda canım. Babam gitti. Ama işler karıştı yine gelecek Hatırlarsan benim testimi eksik yapan bir laboratuvar vardı. Geçen gün oradan aramışlar. Testi tekrarladık ; gelin alın dediler. Ben de dedim 6 ay sonra niye tekrarladınız ? Ben size dava açacağım dedim Bu sefer o laboratuvarın profesörü aradı. Ücretsiz bir sürü test yapmayı teklif etti. Yine ücretsiz genetik danışmanlık verecekmiş. Ben de iyi madem dedim. O yüzden babam tekrar gelecek. Yine kan verecekler.. Aslında dava da ben bunu öne sürecektim. Ama şu an kararsızım. Prof oldukça ilgili davrandı. Sanırım dava açmamdan korkuyorlar. Muhtemelen genetik camiasında bu olay duyulmuş. Birileri haber uçurmuş. :26:

Allah Allah. Her şeyde bir hayır vardır ama sen Amerika için bir sürü para yatırmamış mıydın? Bari onu da versinler:))

Allah Allah. Her şeyde bir hayır vardır ama sen Amerika için bir sürü para yatırmamış mıydın? Bari onu da versinler:))

O verdiğim ücret SET UP içindi. Memorial'a ödedim. Bunlar SET UP yapmayacaklar. Sadece ailemi inceleyip ; 2. mutasyon hakkında yorum yapacaklar. Valla kimin haber verdiğini bilmiyorum canım. Ama ben birçok genetikçiye gittim. Testi yapan doktor onlardan birinin tanıdığı olabilir. Aramış olabilirler diye düşünüyorum. Bu arada gözün aydın. Bulantılar başlamış Kızımız ben buradayım diyor

Olabilir canım. Bir de bu sayfaları inceleyen görevlileri var hastanelerin, dr lerin. Tahmin etmiş olabilirler mi? Vakadan dolayı?:44:

Vayyy vayyy.. Bunu bilmiyordum. Rahatça yazamayacağız desene Ama benim korkum yok. Gerçekleri yazıyorum.

Yok canım dediğin gibi gerçekleri yazıyoruz. Hem iyi bence ona göre senin başına gelen başkasının başına da gelmez tedbirli olurlar... :))

cnbh eskileri okudumda üzerinde tasidigin dua lari verbilirmisin özelden bende tasisam haddim degil özür dilerim ümit iste

bildigin dualar süreler ne okuyosunuz bana da söyleyin bizm isler dualarla allaha siginmak

Kızlar hastalandım, hazırlıksız yakalandım :) Yarın zorlu yolculuk başlıyor nasipse. Dualarınızı bekliyorum...

Günaydın kızlar... Ben bir hafta raporverdi riske atmayalım dedi. Evdeyim bu hafta... Şükür lekem yok...

Dinlen bol bol. İyi olmuş rapor aldığın. Bulantılar da hayırlı olsun

Ay çok güldüm ya Zoru görünce nasıl da geri adım atıyorlar :) İyi olmuş canım. Bu arada adet oldun mu?

Geçen tedavim de salı başlamıştı. O geldi aklıma, çarşamba opu ve pazar iptal haberi. Umarım bu kez tam tersi olur...

cnbh eskileri okudumda üzerinde tasidigin dua lari verbilirmisin özelden bende tasisam haddim degil özür dilerim ümit iste

bildigin dualar süreler ne okuyosunuz bana da söyleyin bizm isler dualarla allaha siginmak
Canım bir arkadaş göndermişti. Bir de cevşen bazılarını ben de bilmiyorum ne olduğunu. Ben yasin okuyorum canım genelde...

dua
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

اَلْحَمْدُ ِللهِ رَبِّ العَالَمِينَ () الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ () مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ () إيَّاكَ نَعْبُدُ وإيَّاكَ نَسْتَعِينُ () اِهْدِنَا الصِّراطَ الْمُسْتَقِيمَ () صِرَاطَ الَّذِينَ أنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ الضَّالِّيِنَ.()

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ (255)

قُلْ هُوَ اللهُ اَحَدٌ (1) اَللهُ الصَّمَدُ (2) لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ (3) وَلَمْ يَكُنْ لَهُ كُُفُواً اَحَدٌ (4)

قُلْ اَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ (1) مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ (2) وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ اِذَا وَقَبَ (3) وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ (4) وَمِنْ شَرَّ حَاسِدٍ اِذَا حَسَدَ (5)

قُلْ اَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ (1) مَلِكِ النَّاسِ (2) اِلَهِ النَّاسِ (3) مِنْ شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ (4) الَّذِي يُوَسْوِسُ صُدُورِ النَّاسِ (5) مِنَ الْجِنَّةِ وَالنَّاسِ (6)

وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ

وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ

eger yanilmiyosam 6ili13 nolar dengeli yer degistiriyolarmis bende

heral benim 6nin yerinde 13
13ün yerindede 6li varmis

hamet,
ayrıntılı okuyamadım ama şöyle bir göz gezdirdim mesajlarını. bir kızın var yanlış anlamadıysam. bu çok güzel... translokasyon problemini öğrenmeden önce oldu sanırım. bu da harika çünkü stressiz bir hamileliğin olmuştur bu açıdan. senin adına sevindim.
benim de 6.ve7. kromozomlarda parça değişimi olduğundan ortak 6.kromozomumuz nedeniyle sana yazmak ve bir selam vermek istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…