- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #8.421
Benim de lekem oldu bugün yine dr ye gittim. Proluton depot vuruldum. Yolk sacı oluşmuş bu iyi haberdi kese de düzgün dedi. İnşallah sorun olmaz. Dua edin bana...
Aaaa çok sewindimm bak herşey yolunda ilerliyor inşallahh sağlıkla kucagına alıcaksın canım .
Aaaa süper haberrrrÇookk sevindim canım. Hayırlısıyla , sağlıkla alacaksın inşallah kucağına Ve tuhaftır benim içime kız bebek gibi doğuyor..
Benim de lekem oldu bugün yine dr ye gittim. Proluton depot vuruldum. Yolk sacı oluşmuş bu iyi haberdi kese de düzgün dedi. İnşallah sorun olmaz. Dua edin bana...
lekeye çok takılma canım, kırmızı olmadıktan sonra. insanın canı sıkılıyo biliyorum ama oluyo o leke nedense.
inş kalbini duymanıza az kalmış. allah sağlıkla kavuştursun bebeğine..
Edacığım hoşgeldin ;
Geçmiş olsun.. PGT yöntemi ile hamile kalan çok arkadaş var. Bu topiği okursan orada örneklerini görürsün..
Oo bu iyi haber canım maşallah bebeğimizeBenim de lekem oldu bugün yine dr ye gittim. Proluton depot vuruldum. Yolk sacı oluşmuş bu iyi haberdi kese de düzgün dedi. İnşallah sorun olmaz. Dua edin bana...
Bu ayda olmadı fıs çıktı çok kötü adet sancım var bu akşama olurum galiba
Belkide kısmetim pgt'de mi acaba hayırlısı.Eylülde tedav,ye başlamayı düşünüyoruz inşallah
Oo bu iyi haber canım maşallah bebeğimize
Ya sen baya erken öğrendin gebeliğini o zaman:)
dualarımız seninle mattikayla inşallah
Belkide kısmetim pgt'de mi acaba hayırlısı.Eylülde tedav,ye başlamayı düşünüyoruz inşallah
Gerçi aynı demi böyle ağrı geliyo adet olacakmışım gibi hah oldumdiyorum gene yok hayırlısı bakalımhayırlısı canım, kırmızıyı görmeden adet oldum deme, belirtiler aynı
İnşallah hayırlısıysa hamilesindir. Hayırlısı da sağlıklı hayırlı uzun ömürlü mutlu bir evlat olsun inşallah...
Evet canım 3+5 gibiydi adtime 2 gün vardı öğrendiğimde. İnşallah. Bugün sata göre 6 haftalık, ultrasona göre 5+4 günlüğüz.İlk çıkarmamızı yaptık az önce. Normalde çok ağır geçiririm çok bulantım olur. Hayetımdan bezerdim ama sağlıksızsa benim bulantı olmadan düşüyor.İnşallah düşmeyecek bu sefer... Sağ olun dualar için...
ben senin faceıne attım dun gece
cevap yazmamissin
acaba yanlıs kısıye mı attım????
Canım benim annemin amcasının oğlu down diğer amcasının oğlu down dayım sakat bir bacagı kısa teyzem 7 düşükten sonra iki oğlu olmuş eminim benim gibi kromozom sorunlular ama bak olmuş işdee belki annemdede var ama benim tedavi gördüğümü bilmediği için sölemiorum ya vallahi artık takmıorum ben napalım ewet umutluyum emek veriorum ama olmazsada 4, denemede olur olmazsada napalım diorum... Herşeye ragmen hayat güzel
İnşallah gerek kalmaz ameliyata canım. Kendine de dikkat et üşütme soğukmuş İstanbul...
bence en güzel duayı ediyorsun....çünkü çeken bilir..bence seninde çok sağlıklı çok tatlı bir bebeişin olacak...sakın sıkma kendini...pgt bunun için var...ya çaresi olmasaydı??
sagol canim hosbulduk.doktor banada öyle dedi balkalim artik buseferde bu yöntemlen deniyelim insallah bu sefer tutar.
Bana bir akıl verin kızlar. Eşim bu mide rahatsızlığını inanılmaz taktı kafasına. Sürekli internette araştırma halinde. Eli hep midesinde. Ne olacak benim bu halim deyip duruyor. Doktorun ameliyatı önerebiliriz demesini taktı kafaya. Bu akşam sinirlendim biraz, dedim böyle yaparak mı göndereceksin beni tedaviyeOrtadan çatlayacağım. Ne yapacağımı şaşırdım
chnb bulantı başlamış
düşüklerinde bulantı yoksa bu baya iyi bi işaret.
maşallah bebişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?