- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #8.581
Günaydın kızlar bende bu ay pgt yaptırdım 5 tane emrio 3 gün pgdye gitti ve hepsi hasarlı çıktı transfer iptal edildi beynimden vurulmuşsa dondüm sonradanda hayırlısı buymuş dedim ve Almanya'ya boş dondüm şimdi ise 2 tedaviden hem cooook korkuyorum hemde yine bir şansım var diyorum ama ne bilim çok tuaf oldum ben böyle durum yaşayan arkadaslar kesin vardır yumurtanın kaliteli olması için ne yapmalı ????? Ne yemeli ne icmeli ?????
merhabalar arkadaşlar, bundan sonra sanırım ben de pgt ile hamileleik düşüneceğim tabii tekrar hamile kalmayı düşünürssem, bu konuda ankarada hangi genetik merkezleri öneriyorsunz yada doktor???
Canım merhaba ,
senin durumuna bir bakmak icin girdim , baktim ki erken adet olmus , dun hastaneye gitmissin bile :)
Hayırlı ugurlu olsun yeni tedavin inşallah. 200 doz gayet guzel bir doz.Benim de hep 200 oldu , sonra sonlarına dogru 225 yaptılar.
Guzel haberler vereceksın sen bıze ben buna cok ınanıyorum.
herseyın rast gıtsın ınsallah .
yok canım ya nerdeee :)
adet oldum bitti bakalım belki mayısa beraber görürüz çift çizgiyi :)
Chnb canim ,
hersey yolunda mı ?????
ozlettim di mi kendimi??
chnb inş sağlıkla kalbini de duycaksın, az kalmış.
laveque iyiyim canım şimdilik herşey yolunda, ayrıntılı ultrasonu da atlatırsak biraz rahatlıcam. çok stresliyim.
sen nasılsın, özlettin kendini
chnb inş sağlıkla kalbini de duycaksın, az kalmış.
laveque iyiyim canım şimdilik herşey yolunda, ayrıntılı ultrasonu da atlatırsak biraz rahatlıcam. çok stresliyim.
sen nasılsın, özlettin kendini
ne çok git gel yaşıyorum, amniyo yaptırıp ne olduğunu öğrense miydim acaba...
Canım benim çok çok geçmiş olsun yaşadıkların kolay deil elbetteki ama dirayetli ol lütfen ve normal denemeyi çok tercih etmebenim ilk gebeliğim trizomi 18 nedeniyle sonlandıırlmıştı 22 haftalıkken, ikinci gebeliğim 10. haftada kontrole gittiğimde 8 haftalıkken kalbinin durduğunun öğrendik kürtaj oldum, sonra bazı testler yaptırdık 1298 heterezigot mutasyonu kan pıhtılaşması çıktı , eşim de ben de kromozom analizi yaptırdık bunlar normal çıktı ama 25 bantta bakılmış, sanırım daha ayrıntılı baktırmak gerekiyormuşş bunu daha sonra öğrendim, 3. gebeliğimde hem iğne hem aspirin kullandım kan sulandırıcı olarak, ama onda da 13 haftalık kontrole gittiğimde 10 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendik tabii 3. kez yıkıldık ve yine kürtajj....
normal yolla gebe kalabiliyorum ama sanırım sağlıklı olmuyorlar, gerçi ilk gebeliğimdeki trizomi 18 anne babanın kromozomlarıyla alakalı bir bozukluktan kaynaklanmazmışş, kendiliğinden bölünme sırasında oluşan bir problemmişş, ama artık normal yolla gebe kalmaya korkuyorum, ayrıntılı bir genetik incelemeye girmek istiyorum, sizler kendi kromozom analizlerinizi yaptırırken 100 bantta mı baktırdınızz yanii neler yapmam gerekiyor blmiyorum, bir de şu an görev gereği bi doğu ilindeyim, buralarda imkanlar zaten kısıtlı, izin alabildiğim dönemlerde ankaraya gidip gelebilirim...umarım hepimiz sağlıklı evlatlara kavuşuruz en kısa zamanda...
ne çok git gel yaşıyorum, amniyo yaptırıp ne olduğunu öğrense miydim acaba...
Canım öncelikle hoşgeldin burda tanışmayı istemezdim ama malesefki kısmet böleymiş... Öncelikle korkmaa inankii öle yada böle bizlerde annelik duygusunu tadacagız.sizde tam olarak sıkıntı neydi neden PGT önerildi ? Ve ben daha önce söledigim gibi ben ceviz ananas suyunun (kendim sıkıorum) badem ve Antep fıst. faydasını gördüm.ama ondanmı oldum bilemem ama bence tedavide en önemli süreç Psikolojik insan düşündükçe insan delirio Ewet yaşadıklarımız kolay deil bak ben 3 kere kürtaj oldum 2 kere Tüp bebekde negatif aldım kolaymı bunlar ama hep diyorum3, tedavimde olmazsa 4, olucak oda olmadı 5, olucak ama olucak ben inanıoyorum sende inan ve cesarteli ol
Hoşgeldin canım,bundan sonra derken ne oldu seni Pgt iten .... Ben Volkan baltacıyı tavsiye ederim kendisiyle ist görüşme fırsatım oldu fakat ben Cem beyde tedavi gördüğüm için değiştirmedim
sagolsun canlarım ben translokation tasicisiyim 4 ve 16 bende yer değiştirmiş ama tuaf olan hem 4,16 larda hemde 2 ve 15 de hasar vardı nedenini sordum bilemeyiz dediler demek hayırlısı boyleymis yılmadan devam edecem hiç duşum yok benimcanım bu hepimizin başına geldi burda, vazgeçmeden tekrar denemekten başka yapılcak bişey yok. bikaç ay toparlanıp hazır olduğunda yine denersin ve inş bu defa olur.
benim 7 embriyoda sağlıklı çıkmadı, normal hamile kaldım:44:
Selo Merhaba sen geçmişte de yazıyordun sanki... Canım ben de ocakta yaptırdım pgt. Benim 5 embriyom pgt ye gitti. 2 sağlıklı çıktı ama 5. gün yani tarnsfer günü gelişimleri durmuştu. Şu an 6 haftalık doğal hamileyim. Allah bir daha yaşatmasın. İnşallah sağlıklı bulunur sonrakilerde...
Ankarada Prof. Volkan Baltacı ve Prof. Muhterem Bahçenin ismi çok geçiyor. Benim İstanbulda oldu ama pgt için Volkan Bey gelmişti...
Canım özlettin kendini...
Hayırlısıyla bu aya inşallah...
İnci nerelerdesin...
Bana gelince...Az önce dr ye gittim. Kese büyümüş daha kalp atışları görülmedi. Ama kese düzgün kanamalı bölge de yok. Proluton depot 3 günde devam edilecek. Diğer ilaçlar aynı...
Kısmette varsa yiyecek ekmeği varsa eskilerin dedikleri gibi doğacak...
Bulantılar da devam...
Selo Merhaba sen geçmişte de yazıyordun sanki... Canım ben de ocakta yaptırdım pgt. Benim 5 embriyom pgt ye gitti. 2 sağlıklı çıktı ama 5. gün yani tarnsfer günü gelişimleri durmuştu. Şu an 6 haftalık doğal hamileyim. Allah bir daha yaşatmasın. İnşallah sağlıklı bulunur sonrakilerde...
Ankarada Prof. Volkan Baltacı ve Prof. Muhterem Bahçenin ismi çok geçiyor. Benim İstanbulda oldu ama pgt için Volkan Bey gelmişti...
İnci nerelerdesin...
Bana gelince...Az önce dr ye gittim. Kese büyümüş daha kalp atışları görülmedi. Ama kese düzgün kanamalı bölge de yok. Proluton depot 3 günde devam edilecek. Diğer ilaçlar aynı...
Bulantılar da devam...
İnci nerelerdesin...
Bulantılar da devam...
Selo nerede yaptırdın pgt ni?
Memorial sisli istanbulda canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?