Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Selo Merhaba sen geçmişte de yazıyordun sanki... Canım ben de ocakta yaptırdım pgt. Benim 5 embriyom pgt ye gitti. 2 sağlıklı çıktı ama 5. gün yani tarnsfer günü gelişimleri durmuştu. Şu an 6 haftalık doğal hamileyim. Allah bir daha yaşatmasın. İnşallah sağlıklı bulunur sonrakilerde...

merhabalar arkadaşlar, bundan sonra sanırım ben de pgt ile hamileleik düşüneceğim tabii tekrar hamile kalmayı düşünürssem, bu konuda ankarada hangi genetik merkezleri öneriyorsunz yada doktor???

Ankarada Prof. Volkan Baltacı ve Prof. Muhterem Bahçenin ismi çok geçiyor. Benim İstanbulda oldu ama pgt için Volkan Bey gelmişti...

Canım özlettin kendini...

yok canım ya nerdeee :)
adet oldum bitti bakalım belki mayısa beraber görürüz çift çizgiyi :)

Hayırlısıyla bu aya inşallah...

İnci nerelerdesin...

Bana gelince...Az önce dr ye gittim. Kese büyümüş daha kalp atışları görülmedi. Ama kese düzgün kanamalı bölge de yok. Proluton depot 3 günde devam edilecek. Diğer ilaçlar aynı...

Kısmette varsa yiyecek ekmeği varsa eskilerin dedikleri gibi doğacak...

Bulantılar da devam...

chnb inş sağlıkla kalbini de duycaksın, az kalmış.

laveque iyiyim canım şimdilik herşey yolunda, ayrıntılı ultrasonu da atlatırsak biraz rahatlıcam. çok stresliyim.
sen nasılsın, özlettin kendini

Chnb canim ,

hersey yolunda mı ?????

ozlettim di mi kendimi??

Şükür canım iyiyiz sanırım lekelerim vardı raporluyum bu hafta. Sen neler yapıyorsun?

Evet az kaldı dr m İzmire gidiyormuş. Salı gelecek. Salıya kadar inşallah sorun yaşamam... İnşallah senin de iyi sonuçlar alacağız...

oh oh pek guzel...
o da problemsız cıktımı artık hamılelıgın keyfını cıkarmaya baslasın canım

evet gırmıyorum pek aklım sızlerde olmakla beraber gırmıyorum

ne çok git gel yaşıyorum, amniyo yaptırıp ne olduğunu öğrense miydim acaba...

ben senin yerinde olsam yaptırırdım :)
ama senin durumun su acıdan farklı ki sen ne olursa olsun dogururum dıyorsun .
o zaman yaptırmanın da bır geregı kalmıyor .
kendı dusunce yapına gore bence dogruyu yaptın.

Canım benim çok çok geçmiş olsun yaşadıkların kolay deil elbetteki ama dirayetli ol lütfen ve normal denemeyi çok tercih etme
ne çok git gel yaşıyorum, amniyo yaptırıp ne olduğunu öğrense miydim acaba...

Canım tabikki karar senin ama ben olsam yapardım çünkü riskli bir durum yani,Her şekilde dogurucam diosan amniyo senin kararını değiştirmiycek

sagolsun canlarım ben translokation tasicisiyim 4 ve 16 bende yer değiştirmiş ama tuaf olan hem 4,16 larda hemde 2 ve 15 de hasar vardı nedenini sordum bilemeyiz dediler demek hayırlısı boyleymis yılmadan devam edecem hiç duşum yok benim

Evet canisi yazıyordum arada girip okuyorum burayı ben daha çok 2012 tup bebeği günlüğümüzde aktifim pgt bölümündeki paylaşmak istedim Allah bebisini kucağına almayı nasip etsin canım benim benimkiler iyi olsaydı hemen transfer olacaktı ama olmadı nasip değilmiş birdanki denemede insallah olur

Evet canisi yazıyordum arada girip okuyorum burayı ben daha çok 2012 tup bebeği günlüğümüzde aktifim pgt bölümündeki paylaşmak istedim Allah bebisini kucağına almayı nasip etsin canım benim benimkiler iyi olsaydı hemen transfer olacaktı ama olmadı nasip değilmiş birdanki denemede insallah olur

Memorial sisli istanbulda canım

Ben de Ataşehir Memorialde yaptırmıştım. Ama ora ile de görüştük.Bir oğlum var. Onun preferik kanda kromozom analizini orada yaptırdık eşiminkini de orada tekrarlamıştık. İnşallah olur 2. denemeye. Yazmaya devam et burayada. Sağ ol iyi dileklerin için:))

Selam kızlar,
Az önce eve geldim ve hemen iğnemi yaptım. Biraz geciktim bir şey olur mu acaba? Hastanede de kimse kalmamış

hazadecim sağol canım. Senin bu pozitifliğine bayılıyorum Hakkımızda hayırlısı olsun...

lavequem canım özledim seni Çok sağol tatlım

selocum çok geçmiş olsun. İnşaallah bundan sonraki tedavinde yavruna kavuşursun hayırlısıyla.

yamanas yaşadıkların çok üzücü. Allah yardımcın olsun. Pgt ile umarım bebeğine kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…