Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

bilmiyorum kızlar sağlıksızsa da kalbi attıkça kıyamam ben.
doğurmak, o halde yaşasın diye uğraşmak da çok zor ama kıyarsam ömür boyu vicdan azabı çekerim.
ben bile bile normal denedim bir de. bile bile deneyip sonra ben bunu beğenmedim der gibi yapamam.
allah sağlıklı evlat versin, geçemiyeceğim imtihanlarla sınamasın..

amin dostum. cesaretinden ve teslimiyetinden dolayı seni tebrik ediyorum. inşallah sağlıklı olur bebeğin de ona hayırla kavuşursun. ve herkese umud olursun...

Ah canım ya. İnşallah sağlıklı olacak. Canım işte ben bu endişeyi hep yaşadım. Daha öncede anlatmıştım. 25 haftalık bebeğimi. Onu ben suyum erken geldi doğurmak zorunda kaldm. Aklıma geldikçe yüreğim yangın yeri. Ama hep dedim ki sabredeceğim isyan etmeden. Ve oğlum annem babam olmadan cennete girmem diyecek. Doğal denersem ve problemli derlerse ne yaparımı çok soordum kendime. Ben de senin gibi düşünüyorum bu konuda...

Doğal deneyen arkadaşlar gibi biz de güzel haberler veririz inşallah...

inş canım, korkuyorum.. bizim de ayrıntılıda anlaşılır bişey varsa..
çok sordum ama senin ayrıntılıdan önce bi belirtisi yok muydu?

bizim ikili ve üçlü testlerimiz normaldi, hatta 10.000 de bir ihtimall vardı testlere göre, ben artık hiç güvenmiyorum bu testlere, zaten 3. gebeliğim devam etseydi ikili ve üçlü yaptırmayacaktım, ayrıntılıdan önce herhangi bi belirtisi yoktu yanii, ense kalınlığı burun kemiği bunlar normaldi, trizomi 18 hayatla bağdaşmayan çok ağır bi anomaliymiş, büyük ihtimalle doğuma kadar bile gidemeyecekti, gelişimi yavaşlamıştı...
sen gönlünü ferah tut iyi düşün, güzell sonuçlar alırsn inşallahh

Evet canım işte yaşamayan anlamıyor gerçektende
Rüyam güzel ama boşanıp başka adamla evlenme kısmı güzel değil aman Allah korusun

Amin canım amin.Güzel olacak inşallah her şey
Bütün kalbinle inan ve ihlasla dua etmeye devam

Amin inşallah
Hıı senin meleğin erkekmiydi ben hep kız diye düşünmüştüm onu:26:
Niye öyle kaldıysa aklımda
Bu kız mı olacak acaba cimcime

Amin canım amin. Evlatla imtihan çok zor. Rabbim kimselere yaşatmasın. İnşaallah sağlıkla gelecek...

İğneyi geciktirdiğim için içim içimi yiyor. İnşaallah bir sorun olmaz :26:
Yok canım sakın için yanmasın hiç bişey olmaz benim yumurtalarım çok büyümüş cem bey dedi iğneni yapma bekle dozajı ayarlıycam 2 saat geç yaptım hiç bişey olmadı :)
Canım hakikaten zor bir durum elbetteki düşünüldügü zaman zor aldırmak akla gelcek en son şey ama özürlü doğması onu bu hayata getirmek zorlukları ne bilim cnm seni üzmek istemiorum ama ya ben olsam bende aldırmazdım diorum ama iç güdüsel olarak insan yapamam dio.Ya aslında belkide hiç böyle bişey yok gayet sağlıklıdır bebişimiz :)) bak gör herşey iyi olucak hissediyorumm
Evet canım işte yaşamayan anlamıyor gerçektende
Rüyam güzel ama boşanıp başka adamla evlenme kısmı güzel değil aman Allah korusun

Aman Allah korusun oraları hiç görmezden geliyoruz

İncicim kuzumm kader ortagımmm,
Ne olur rahat ol bu bizim bir imtahanımız olur yada olmaz yola dewam edicezz, herşey çok güzel olucak çocukların kırkları karışıcak

Sağol canım, rahatladım biraz :)
Tabi bu bizim imtihanımız. Önemli olan bu imtihandan alnımızın akıyla çıkabilmek. Tek isteğim hakkımızda en hayırlısı neyse onun olması...

Sagol Canim Benim

insallah Canim Benim oglusunu Allah Sana bagislasin hersey nasip Bakalim artik

İnci, Hazade kızlar nasılsınız? Heyecanla güzel haberlerinizi bekliyorum...

Selo sağ ol canım...

Bişey olmaz canım dedim yaa dert etmee:)
Bende 2 tedavimde Gonal-f kullanmıştım 3,denemede Puregon kullandım bakalım inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur canım

Sağol canım

İnci, Hazade kızlar nasılsınız? Heyecanla güzel haberlerinizi bekliyorum...

Selo sağ ol canım...

İyiyim şükür canım. Sen nasılsın? Bebiş ne yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…