- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #8.601
bilmiyorum kızlar sağlıksızsa da kalbi attıkça kıyamam ben.
doğurmak, o halde yaşasın diye uğraşmak da çok zor ama kıyarsam ömür boyu vicdan azabı çekerim.
ben bile bile normal denedim bir de. bile bile deneyip sonra ben bunu beğenmedim der gibi yapamam.
allah sağlıklı evlat versin, geçemiyeceğim imtihanlarla sınamasın..
doğurmak, o halde yaşasın diye uğraşmak da çok zor ama kıyarsam ömür boyu vicdan azabı çekerim.
ben bile bile normal denedim bir de. bile bile deneyip sonra ben bunu beğenmedim der gibi yapamam.
inş canım, korkuyorum.. bizim de ayrıntılıda anlaşılır bişey varsa..
çok sordum ama senin ayrıntılıdan önce bi belirtisi yok muydu?
Evet canım işte yaşamayan anlamıyor gerçektendeGünaydın canımm, Vallahi bu bence Allahın sana bir iişareti canım üçüz olucak :)))
İncicim ; Sakın endişelenme, bu defa herşeyi oluruna bırak ve bekle bu defa yücerrabbim yüzümüzü güldürücek ben inanıyorum.Pgt ye gelince Akasyaya kesinlikle hak veriorum.Bu bize sunulmuş, bizim için bulunmaz bir Yöntem biz normal gebelik geçiripde aaa yok bunu istemiorum bunu alın demioruzki hem evladımız için hemde kendimiz için sağlıklı bebek istioruz ama malesefki PGT bile bunun garantisi yok.Böyle şeylerle kafanı yorma... Bu arada hangi ilaca başladın canım? Cuma günü hayırlı haberlerini alıcazz inşallah daha durrr çocugun kırkını birlikde çıkarıcaz seninle :))))
Merve ; Ewet insanlar nasılda hemen garantiye almış gibi konuşuo dmiAma dediğin gibi 4/4 lük deil çocuk var para yok yada para var çocuk var huzur yok ne bilim o yüzden biz bize bakalım en kısa zamanda allahım hepimizin yüzüne gülücek inşallahh... Bu arada rüya mükemmel :))
yok canım ya nerdeee :)
adet oldum bitti bakalım belki mayısa beraber görürüz çift çizgiyi :)
Ah canım ya. İnşallah sağlıklı olacak. Canım işte ben bu endişeyi hep yaşadım. Daha öncede anlatmıştım. 25 haftalık bebeğimi. Onu ben suyum erken geldi doğurmak zorunda kaldm. Aklıma geldikçe yüreğim yangın yeri. Ama hep dedim ki sabredeceğim isyan etmeden. Ve oğlum annem babam olmadan cennete girmem diyecek. Doğal denersem ve problemli derlerse ne yaparımı çok soordum kendime. Ben de senin gibi düşünüyorum bu konuda...
Doğal deneyen arkadaşlar gibi biz de güzel haberler veririz inşallah...
Yok canım sakın için yanmasın hiç bişey olmaz benim yumurtalarım çok büyümüş cem bey dedi iğneni yapma bekle dozajı ayarlıycam 2 saat geç yaptım hiç bişey olmadı :)İğneyi geciktirdiğim için içim içimi yiyor. İnşaallah bir sorun olmaz :26:
Canım hakikaten zor bir durum elbetteki düşünüldügü zaman zor aldırmak akla gelcek en son şey ama özürlü doğması onu bu hayata getirmek zorlukları ne bilim cnm seni üzmek istemiorum ama ya ben olsam bende aldırmazdım diorum ama iç güdüsel olarak insan yapamam dio.Ya aslında belkide hiç böyle bişey yok gayet sağlıklıdır bebişimiz :)) bak gör herşey iyi olucak hissediyorummbilmiyorum kızlar sağlıksızsa da kalbi attıkça kıyamam ben.
Evet canım işte yaşamayan anlamıyor gerçektende
Rüyam güzel ama boşanıp başka adamla evlenme kısmı güzel değil aman Allah korusun
Yok canım sakın için yanmasın hiç bişey olmaz benim yumurtalarım çok büyümüş cem bey dedi iğneni yapma bekle dozajı ayarlıycam 2 saat geç yaptım hiç bişey olmadı :)
İncicim kuzumm kader ortagımmm,
Ne olur rahat ol bu bizim bir imtahanımız olur yada olmaz yola dewam edicezz, herşey çok güzel olucak çocukların kırkları karışıcak
Sağol canım, rahatladım biraz :)
Tabi bu bizim imtihanımız. Önemli olan bu imtihandan alnımızın akıyla çıkabilmek. Tek isteğim hakkımızda en hayırlısı neyse onun olması...
Çıkıcaz canım merak etmee inşallahh ... sen hangi ilacı kullanıosun incicimm
İnşaallah...
Puregon canım. Aradım hastaneyi. 1 güne mahsus bir şey olmaz dediler.
İnşaallah...
Puregon canım. Aradım hastaneyi. 1 güne mahsus bir şey olmaz dediler.
Sagol Canim Benimhazadecim sağol canım. Senin bu pozitifliğine bayılıyorumHakkımızda hayırlısı olsun...
lavequem canım özledim seniÇok sağol tatlım
selocum çok geçmiş olsun. İnşaallah bundan sonraki tedavinde yavruna kavuşursun hayırlısıyla.
yamanas yaşadıkların çok üzücü. Allah yardımcın olsun. Pgt ile umarım bebeğine kavuşursun.
insallah Canim Benim oglusunu Allah Sana bagislasin hersey nasip Bakalim artikBen de Ataşehir Memorialde yaptırmıştım. Ama ora ile de görüştük.Bir oğlum var. Onun preferik kanda kromozom analizini orada yaptırdık eşiminkini de orada tekrarlamıştık. İnşallah olur 2. denemeye. Yazmaya devam et burayada. Sağ ol iyi dileklerin için:))
Bişey olmaz canım dedim yaa dert etmee:)
Bende 2 tedavimde Gonal-f kullanmıştım 3,denemede Puregon kullandım bakalım inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur canım
İnci, Hazade kızlar nasılsınız? Heyecanla güzel haberlerinizi bekliyorum...
Selo sağ ol canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?