Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnşaallah...
Puregon canım. Aradım hastaneyi. 1 güne mahsus bir şey olmaz dediler.

canım İncicim , ne kadar gec yaptın?
geçmişi okuyamadı .
ama sunu soyleyebılırım sana ıcın cok rahat olsun .
cunku son tedavımde artık tedavı bıtmıstı hemsıre bana dedı kı ...
bu puregonu 18:00- 20:00 arası herhangi bir saatte yapabılırsın .
onemlı olan o aralıkta yapman , ve her gun aynı saat olması muhım degıl .
baskılayıcı ıgnenın saatı cok onemlı ,
her gun aynı saatte olmalı dedı
hatta ben de bu kadar tedavımde bunu ılk kez duydum dıye hayıflanmıstım.
o yuzden hıc korkma

Canım 18.30'da yaptım. Bana 16.00-18.00 arası yapın demişlerdi. Baskılayıcı ve çatlatmaya dikkat ediyorlar evet.

merhabalar herkese...umarım hepiniz iyisinizdir.incim canım tedaviye başlamışsın.Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı kılsın nasip etsin inşallah.
geçmişe biraz bakayım.Allaha emanet olun öptüm.

canım içine kötüyü düşürmemeye çalış sonuçta biz genetik sorunlarımızı bildiğimiz için bu kadar stres yaşıyoruz trizomi 21 18 13 ün her hamilelikte olma olasılığı var
kafam çok karıştığı için kardeşimin bir arkadaşına sordum ben de yanlış mı yapıyorum acaba diye
sonuçta ben pgt yaptırsam da amniyo yaptıracaktım ve sonuca göre gerekeni yapacaktık dr lar da bize sağlıksız olursa yaşamaz deyince normal denemeye karar verdik senin de dediğin gibi hem normal dene hem de sağlıksız denirse yok ben bu bebeği istemiyorum alın de olmaz ki
ama bana özellikle iyi yaptınız doğal denemekle sonuçta her hamilelikte riskler var kafana bunları takmamaya çalış sağlıksız olacaksa pgt yaptırınca da olabilir dedi
bu arada bu arkadaş genetik uzmanı ayrıca uzun zamandır tüp bebek merkezinde çalışıyor şimdi de doktora yapıyor
mattikacım senin de dediğin gibi meğer cahillik bazen en büyük mutlulukmuş :) keşke bu kadar çok araştıracağıma her dr a kardeşinde var eşimde de olabilir diye baskı yapacağıma herşeyi oluruna bıraksaydım diyorum ama maalesef zamanı geri alamıyoruz :)
kalbimizi ferah tutalım erkekimizin muhteşem bir ailesi ve her zaman o ve annesi için dua eden bir sürü teyzesi var :)
Allah'ın izniyle sağsalim dünyaya gelecek inş...

Sağol canım

İyiyim şükür canım. Sen nasılsın? Bebiş ne yapıyor

Canım yatıyorum dinleniyorum. Şükür çıkarmadım bugün yalnız midemde ve boğazımda iğrenç bir acı tad var. Ve bu 16. haftaya dek geçmez bende. Sağlıkla gelsin de razıyım. Diğer ileri hafta gebeliklerimde böyleydi. Erkek herhalde diyorum...

Allah razı olsun canım. Amin inşaallah... Özledik seni Nasılsın iyi misin? Kızlar nasıl?

Allah yardımcın olsun. İnşaallah çabuk geçer. Sağlıklı olsun da kuzum annesi dayanır :)

Hituci çok çalışıyorsun bizi unuttun. Ama biz seniçok özlüyoruz. Arada bir ce de bize...

Allah yardımcın olsun. İnşaallah çabuk geçer. Sağlıklı olsun da kuzum annesi dayanır :)

Sorma canım dayanırım tabi.Zaten bu bulantılar yüzünden çok büyük konuştum. Erken doğan oğlumda 12. haftada erkek olduğunu öğrenmiştik eşim hastaneden çıkınca bir de kız yaparız dedi. Ben de kızdım tövbe bu son dedim bu bulantılar yüzünden. Annem hep der sen büyük konuştun diye...

Allah razı olsun canım. Amin inşaallah... Özledik seni Nasılsın iyi misin? Kızlar nasıl?

ah canım benim ya bende sizi özledim.kızlarda iyi şükür.
sen nasılsın asıl moralin keyfin nasıl?
iğneyi biraz geç yapmışsın canın sıkılmış ama hiiiç takma.okadarçıktan bişey olmaz.bir gün sonra yapanlar bile var.nasibinde bebek sahibi olmak varsa buna hiçbir şey engel olamaz...

Evet benim de hep öyle olmuştur. Ne zaman büyük konuşsam başıma gelir. Akıllandım :)

MERVE kuzum geçen yazmışsın unutmuşum yazmamışım canım evet oğlandı kuzum.Allah herkese sağlıklı hayırlı vakitlice doğumlar nasip etsin amin. Benim hamileliğim devam eder inşallah ederse 12. haftalarda rahimağzına serklaj denilen dikiş atılacak bebek erken doğmasın diye yatacağım sonrası...

MERVE kuzum geçen yazmışsın unutmuşum yazmamışım canım evet oğlandı kuzum.Allah herkese sağlıklı hayırlı vakitlice doğumlar nasip etsin amin. Benim hamileliğim devam eder inşallah ederse 12. haftalarda rahimağzına serklaj denilen dikiş atılacak bebek erken doğmasın diye yatacağım sonrası...

Çok şükür canım. Haklısın nasibimde varsa hiçbir şey engel değil...
Arada gel, bırakma bizleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…