- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #8.941
Canım ancak sonucun raporunu falan yazıp öyle ararlar. Bilirim 1-2 saat insana 1-2 sene gibi gelir o an. Güzel haberler gelecek inşaallah.
olsun tatlım hastayı gönderir göndermez bakacaktırAradım Analizlere henüz bakamadım hastam var dedi uyuzz oldummm ya şaka gibi benim hayatımın seyrini değiştircek sonuç çıkmış fakat beyfendi bakamamış deli olmamak elde deil yaaaaaa
Aradım Analizlere henüz bakamadım hastam var dedi uyuzz oldummm ya şaka gibi benim hayatımın seyrini değiştircek sonuç çıkmış fakat beyfendi bakamamış deli olmamak elde deil yaaaaaa
inşallah canım devam ediyorlar bir güzel aşk yaşıyorlar onlarsifam ben yarın embriyoların son gelişim durumlarını öğreneceğim. Gelişimleri devam ediyorsa (inşaallah ediyordur) biyopsi alınıp pgt'ye gönderilecek. Onun sonucu da pazartesi çıkar.
hazadeciğim hiç sitres olma tatlım halaa öğleden sonra olmadı ki hembikaç saat daha bekliycezz anlaşılan olsun geç olsun güç olmasın bol bol dualar okuyalım inşşşş beklediğimiz sonuçlar alıcazz
incim senin sonuç yarın demi
olsun tatlım hastayı gönderir göndermez bakacaktırazcık kaldı dayan
Sakin tatlım. Ben de 1-1,5 saat raporun yazılıp sonucun açıklanmasını beklemiştim bir de hastanedeBizler için çok önemli ama onlar için maalesef olağan bir durum. Dua edeceğiz, sakin ol lütfen.
Ewet n yazikki ole( Bakırköy'e gidiorum bende vakit geçirmek için yoksa evde deliririm Allah razı olsun kızlar sizden Allah ne muradınız dileğiniz varsa gerçekleştirsin ne hissediosunuz n olur dogru soleyin cikarmi cikmazmi çıkarsa kaç tane cikar
Mattikacim 3 Mayis'ta ayrintili ultrasonda % kac dogruluk payi var?
Insallah icin rahat devam edebilecek kadar bir oran vereekler mi?
Canım hava çok güzel.. Çık dolaş. Evde beklesen de sonuç değişmeyecek. Daha da stres olacaksın. İyi düşün... Herşey iyi olacak. Doktorların genel yapısı gamsız olmaları. Onlar için her hasta aynı. Senin şu anki stresin onun işi. Ben kendi işimden bildiğim için empati yapabiliyorum. Bizde de çok büyük davaları olan insanlar oluyordu. Ama bizim için bu bir işti. Yani mesleğin getirisi bu.. Neyse tatlım... Ben iyi şeyler hissediyorum.. Yarın bebeğini/bebeklerini evine getireceksin inşallah...Allah'ım dualarımızı kabul edecek... Sen güzelce gez eğlen...
hayırlı olsun tatlım 1 olsun senin olsunKizlarrr aradılar 1 tane çıkmış sağlıklı sadece ama uzulmuorum şükürler olsunki çıktı yarın transferim var şimdi sıra incimde inşallah onunda cikicak
Kizlarrr aradılar 1 tane çıkmış sağlıklı sadece ama uzulmuorum şükürler olsunki çıktı yarın transferim var şimdi sıra incimde inşallah onunda cikicak
Kizlarrr aradılar 1 tane çıkmış sağlıklı sadece ama uzulmuorum şükürler olsunki çıktı yarın transferim var şimdi sıra incimde inşallah onunda cikicak
translokasyonlarda pgt sürecini çok kısa özetleyebilir misiniz bana?
önce embriyo oluşturup sonra kromozom kontrolü mü yapıyorlar, yoksa önce kontrol yapıp kromozomlar sağlıklıysa embriyonun oluşması mı bekleniyor?
bir de transfere kadar kaç kere dr.a git gel yapmak gerekiyor?
teşekkürler şimdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?