Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım ancak sonucun raporunu falan yazıp öyle ararlar. Bilirim 1-2 saat insana 1-2 sene gibi gelir o an. Güzel haberler gelecek inşaallah.

İnşallah canımmm inşallah vallahi stres oldum yaa off ((
Birde benim cep tel bilmio şirketten aramıştım ben şirket cebinden arıycak kesin arasam desemmi acaba benim tel bu die ay doktorlar n garip yaaaa korkuo insan

Aradım Analizlere henüz bakamadım hastam var dedi uyuzz oldummm ya şaka gibi benim hayatımın seyrini değiştircek sonuç çıkmış fakat beyfendi bakamamış deli olmamak elde deil yaaaaaa

hazadeciğim hiç sitres olma tatlım halaa öğleden sonra olmadı ki hem bikaç saat daha bekliycezz anlaşılan olsun geç olsun güç olmasın bol bol dualar okuyalım inşşşş beklediğimiz sonuçlar alıcazz

incim senin sonuç yarın demi

Aradım Analizlere henüz bakamadım hastam var dedi uyuzz oldummm ya şaka gibi benim hayatımın seyrini değiştircek sonuç çıkmış fakat beyfendi bakamamış deli olmamak elde deil yaaaaaa
olsun tatlım hastayı gönderir göndermez bakacaktır azcık kaldı dayan

Sakin tatlım. Ben de 1-1,5 saat raporun yazılıp sonucun açıklanmasını beklemiştim bir de hastanede Bizler için çok önemli ama onlar için maalesef olağan bir durum. Dua edeceğiz, sakin ol lütfen.

sifam ben yarın embriyoların son gelişim durumlarını öğreneceğim. Gelişimleri devam ediyorsa (inşaallah ediyordur) biyopsi alınıp pgt'ye gönderilecek. Onun sonucu da pazartesi çıkar.

sifam ben yarın embriyoların son gelişim durumlarını öğreneceğim. Gelişimleri devam ediyorsa (inşaallah ediyordur) biyopsi alınıp pgt'ye gönderilecek. Onun sonucu da pazartesi çıkar.
inşallah canım devam ediyorlar bir güzel aşk yaşıyorlar onlar inşallah tatlım pgt sonucuda güzel çıkacak

olsun tatlım hastayı gönderir göndermez bakacaktır azcık kaldı dayan

Sakin tatlım. Ben de 1-1,5 saat raporun yazılıp sonucun açıklanmasını beklemiştim bir de hastanede Bizler için çok önemli ama onlar için maalesef olağan bir durum. Dua edeceğiz, sakin ol lütfen.

Ewet n yazikki ole( Bakırköy'e gidiorum bende vakit geçirmek için yoksa evde deliririm Allah razı olsun kızlar sizden Allah ne muradınız dileğiniz varsa gerçekleştirsin ne hissediosunuz n olur dogru soleyin cikarmi cikmazmi çıkarsa kaç tane cikar

Canım hava çok güzel.. Çık dolaş. Evde beklesen de sonuç değişmeyecek. Daha da stres olacaksın. İyi düşün... Herşey iyi olacak. Doktorların genel yapısı gamsız olmaları. Onlar için her hasta aynı. Senin şu anki stresin onun işi. Ben kendi işimden bildiğim için empati yapabiliyorum. Bizde de çok büyük davaları olan insanlar oluyordu. Ama bizim için bu bir işti. Yani mesleğin getirisi bu.. Neyse tatlım... Ben iyi şeyler hissediyorum.. Yarın bebeğini/bebeklerini evine getireceksin inşallah... Allah'ım dualarımızı kabul edecek... Sen güzelce gez eğlen...

merhaba arkadaşlar.. daha önce yazmıştım sayfaya .. pgt yöntemi ile hamile kaldım. 32. haftadayım. rabbimin izniyle kızım olacak. Allah sizleride mutlu etsin. inşallaah hepinizden mutlu haberler alırım. sakın umudunuzu yitirmeyin..

Mattikacim 3 Mayis'ta ayrintili ultrasonda % kac dogruluk payi var?
Insallah icin rahat devam edebilecek kadar bir oran vereekler mi?

organları sağlıklıysa bu olumlu bişey ama tanı oranı %60-70 miş. belirti vermeyen vakalar da gördüm dedi prof.

Kizlarrr aradılar 1 tane çıkmış sağlıklı sadece ama uzulmuorum şükürler olsunki çıktı yarın transferim var şimdi sıra incimde inşallah onunda cikicak

Kizlarrr aradılar 1 tane çıkmış sağlıklı sadece ama uzulmuorum şükürler olsunki çıktı yarın transferim var şimdi sıra incimde inşallah onunda cikicak
hayırlı olsun tatlım 1 olsun senin olsun inşallah bebişin sana tutunacak veee 9 ay sonra kucağıa alıcaksın

darısı incime inşallah

translokasyonlarda pgt sürecini çok kısa özetleyebilir misiniz bana?
önce embriyo oluşturup sonra kromozom kontrolü mü yapıyorlar, yoksa önce kontrol yapıp kromozomlar sağlıklıysa embriyonun oluşması mı bekleniyor?

bir de transfere kadar kaç kere dr.a git gel yapmak gerekiyor?
teşekkürler şimdiden...

Hazade canım çok sevindim hiç üzülme 1 tane bile çoook güzel bişey biz henüz 1 tane bile yakalayamadık o yüzden çok mutluyum senin adına ve kendi adıma da umutlanıyorum belki bu sefer bizde buluruz 1 tanecik diye :) umarım transerinde çooook iyi geçer ve sıkı sıkı tutunur sana bebişin, dualarımdasın :)

İzz merhaba, önce embriyo oluşturup sonra pgt ile kromozom yapısına bakıyorlar canım. Transferde de bir kez gidiyorsun ama öncesinde kan testi yapıyorlar eğer uygunsa sonuçların transfer yapılıp 1 saat dinlendirip eve gönderiyorlar seni, umarım yardımcı olabilmişimdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…