Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canımm benimmmm ayy çok ama çok sevindimm hayırlı uğurlu olsun ohh maşallah hep sıkıntısız başladı sıkıntısızca devam etsin test gününde müjde vermek nasip olcak inşşş kaç embrio transferin oldu tatlım :26: ayyy inşşş yeğenlerim geliyor içime doğuyor biliyorsun

Ben geldim herkes gitmiş :26:
buralardayım tatlım diğer topikte liste düzenliyordum

Son düzenleme:
chnb, laveque, akasya, hituci, mattika, hazade, merve, petunya, sifa, gelincik, aydan, maiumut, trkuaz (umarım kimseyi atlamamışımdır :26:)... İyi ki varsınız kızlar, iyi ki sizleri tanımışım. Bu zorlu yolda birbirimize çok destek olduk, birbirimizi tanımamıza rağmen çok güçlü bir bağ kurduk ve birbirimiz için dualar ettik. Hepinizden Allah razı olsun... Ben herşeyin hepimiz için çok güzel olacağına inanıyorum, sizler de inanın.

tatlım bize de liste yapsak ya nasıl olur?

1 tane oldu canım. Umarım benimle kalır...

Oraya da yazacağım inşaallah :)

Son düzenleme:
amin canım Rabbim hepimizden razı gelsin aslında varya bebişsizliğimizin en güzel yanı hepimizin en değerli güzel yürekli dostlarımız oluyor veee hepimize ayrı doping oluyor ben çok memnunum kk dan kk kızlarından

tatlım bize de liste yapsak ya nasıl olur?
evet yaaa olur canım yalnız ben bu topiğe geç katıldım uzun bir vaktim olduğunda ilk sayfadan son sayfaya kadar her mesajı okumak istiyorum hem okudukça herkes hakkında detaylı bilgi sahibi olurum ve liste hazırlamış olurum

1 tane oldu canım. Umarım benimle kalır...

Oraya da yazacağım inşaallah :)
1 olsun senin olsun canım benim hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun meleğin dualara devam

sifacım diğer topikte bir arkadaş üzücü haber vermiş, yazmayayım ben şimdilik. Allah yardımcısı olsun...

sifacım diğer topikte bir arkadaş üzücü haber vermiş, yazmayayım ben şimdilik. Allah yardımcısı olsun...
evet canım yaaa üzüldük yazma tatlım ben listeye tets gününü yayınlarım şimdilik dikkat edenler listede farkeder transferin olduğunu bekleyelim benim ince düşünceli arkadaşım

evet canım yaaa üzüldük yazma tatlım ben listeye tets gününü yayınlarım şimdilik dikkat edenler listede farkeder transferin olduğunu bekleyelim benim ince düşünceli arkadaşım

Ben de çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun, çok zor. Listede de değişiklik yapma istersen, kimseyi üzmek istemem

Allah'ım nazarlardan saklasın ikinizi canım benim 10 mayıs büyük gün desene :) inş hem sen hem de hazadeden güzel haberler gelecek melekler sizinle olsun

Bizimle birlikte genetik sonucunu bekleyen bir çift daha vardı. Elleri boş döndüler, o kadar üzüldüm ki... O çaresiz halleri gözümün önünden gitmiyor

Guzelim, sana yazdigim mesaj gibi oldu sanirim ... Once o Memorialin duvarlari ustune geldi sonra da tasini operek cikmak istedin.
Cok memnunum senin adina ve biliyordum ben bulunacagini. Hislerimin beni yaniltmadigina sevindim.
Simdi en heyecanli zaman. Yuce rabbim insallah nasip eder bebegini sana .

Darisi basimiza insallah diyeyim. sanki hep olumsuz haber cikacakmis Cumhur Beyin agzindan gibi geliyordu bana...Bana iki kere de telefonda hep dusuk ses tonuyla konusmustu. Simdi hayal ettim onu yuzunde tebessumle. Bize de guler insallah o gozleri bir gun. Bir gun , cok gec olmadan artik, hayirlisiyla o tebessumu ben de gormek istiyorum oun gozlerinde.

Yat , dinlen ve dua et bolca. Hakkinda hayirlisi ve en guzeli olmasi dilegim.

Son düzenleme:
Ben de çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun, çok zor. Listede de değişiklik yapma istersen, kimseyi üzmek istemem
tamam tatlım listede de yazmayım amin canım yaaaa Rabbim hepimize annelik duygusunu tattırsın inşallah

Bizimle birlikte genetik sonucunu bekleyen bir çift daha vardı. Elleri boş döndüler, o kadar üzüldüm ki... O çaresiz halleri gözümün önünden gitmiyor
off çok çok zor yaaaa ALLAH ım işlerini rastgetirsin birdahaki denemeye inşş yüzleri gülsün

Canım benim... Sen herşeyin en güzelini hakediyorsun. O kadar güzel bir yüreğin var ki...
O duvarlar dediğin gibi boğdu bizi. Eşimle dua ettik sürekli, ben bir yandan ağlıyorum bir yandan okuyorum :) Sen de göreceksin Allah'ın izniyle. Hep diyorum bir gün yavrunun olacağına yürekten inanıyorum... Her zaman dualarımdasın...

Tesekkur ederim canim. Umudumun beni ayakta tutacak kadar guclu olamadigi donemlerde en azindan baskalarinin inandigini bilmek bile bana guc veriyor.

Simdi transfer sonrasi sendroma girersin Bu da benim tabirim... Kisacasi hatta hep beraber TSS diyelim buna. Bu 12 gun boyunca bu kelimeyi bence cok kullanacagiz, kisaltmak iyi olur...
Suram yaniyor, buram cekiyor, acaba jelden mi igneden mi...yoksa tutttu muBu da ayri bir episode ..

Once " altin yumurta " dedim , simdi de " TSS " ... Hadi hayirlisi
Hayirli olsun

Son düzenleme:
Canım benim zamanı geldi hepimiz umutsuzluğa kapıldık ama yılmak yok...
Haklısın şimdi de onu düşünürüz Tabirlerine bayılıyorum :)

Son düzenleme:
İnciiiiiiii
Canım hayırlı uğurlu olsun maşallah
Kalbim nasıl gümledi topiği açarken
Çok çok mutlu oldum inşallah pozitif sonucuda görürsün allahın izniyle

Merve gelmiş hoş gelmiş beni unuturken parmaklarını klavyede iyi sürtmüşsün bak yine unutuldum bugün

İnciiiiiiii
Canım hayırlı uğurlu olsun maşallah
Kalbim nasıl gümledi topiği açarken
Çok çok mutlu oldum inşallah pozitif sonucuda görürsün allahın izniyle

Allah razı olsun mervem. İnşaallah canım, dualara devam. O gün de böyle mutlu olurum inşaallah...

Kızlar bana müsaade yatayım ben :) Hepinizi çok öpüyorum. Tekrar çok teşekkür ederim herşey için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…