- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
- 413
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #9.161
canımm benimmmm ayy çok ama çok sevindimm hayırlı uğurlu olsun ohh maşallah hep sıkıntısız başladı sıkıntısızca devam etsin test gününde müjde vermek nasip olcak inşşş kaç embrio transferin oldu tatlım :26: ayyy inşşş yeğenlerim geliyor içime doğuyor biliyorsunEvime geldim kızlar. Ömrümden ömür gitti desem yeridir. Saat 4.30'da hastaneye vardık. Sonuç 6'yı bulabilir dediler. 6 oldu yok. Semra Hanım geldi, bekliyor yok. Sonra o gitti biz hala bekliyoruz. Saat 6.50 gibi genetik doktorumuz Cumhur Bey geldi. Eşim de şaşırdı ben de şaşırdım onu görünce. Dedik herhalde olumsuz haber, teselli edecek bizi :) Galoşları giyip toplantı odasına geçtik. Raporu önümüze uzattı, yüzü tebessümlü. Her şey çok hızlı oldu, 10 dakika konuştuk ve beni hemen odaya aldılar. 5 dakika içinde işlem bitti. Ekrandan gördüm miniğimiHala inanamıyorum Test günüm 10 mayıs. Allah'ım pozitifi de görmeyi nasip eder inşaallah. Destekleriniz ve dualarınız için çok sağolun kızlar. Hepinizi çok çok seviyorum. Allah'ın izniyle sırayla hepinizin transferini kutlayacağız. Art arda gelen kötü haberlerden sonra şimdi iyi haberler zamanı...
buralardayım tatlım diğer topikte liste düzenliyordumBen geldim herkes gitmiş :26:
canımm benimmmm ayy çok ama çok sevindimm hayırlı uğurlu olsun ohh maşallah hep sıkıntısız başladı sıkıntısızca devam etsin test gününde müjde vermek nasip olcak inşşş kaç embrio transferin oldu tatlım :26: ayyy inşşş yeğenlerim geliyor içime doğuyor biliyorsun
buralardayım tatlım diğer topikte liste düzenliyordum
canımm benimmmm ayy çok ama çok sevindimm hayırlı uğurlu olsun ohh maşallah hep sıkıntısız başladı sıkıntısızca devam etsin test gününde müjde vermek nasip olcak inşşş kaç embrio transferin oldu tatlım :26: ayyy inşşş yeğenlerim geliyor içime doğuyor biliyorsun
buralardayım tatlım diğer topikte liste düzenliyordum
amin canım Rabbim hepimizden razı gelsin aslında varya bebişsizliğimizin en güzel yanı hepimizin en değerli güzel yürekli dostlarımız oluyor veee hepimize ayrı doping oluyor ben çok memnunum kk dan kk kızlarındanchnb, laveque, akasya, hituci, mattika, hazade, merve, petunya, sifa, gelincik, aydan, maiumut, trkuaz (umarım kimseyi atlamamışımdır :26:)... İyi ki varsınız kızlar, iyi ki sizleri tanımışım. Bu zorlu yolda birbirimize çok destek olduk, birbirimizi tanımamıza rağmen çok güçlü bir bağ kurduk ve birbirimiz için dualar ettik. Hepinizden Allah razı olsun... Ben herşeyin hepimiz için çok güzel olacağına inanıyorum, sizler de inanın.
evet yaaa olur canım yalnız ben bu topiğe geç katıldım uzun bir vaktim olduğunda ilk sayfadan son sayfaya kadar her mesajı okumak istiyorumtatlım bize de liste yapsak ya nasıl olur?
1 olsun senin olsun canım benim hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun meleğin dualara devam1 tane oldu canım. Umarım benimle kalır...
Oraya da yazacağım inşaallah :)
evet canım yaaa üzüldüksifacım diğer topikte bir arkadaş üzücü haber vermiş, yazmayayım ben şimdilik. Allah yardımcısı olsun...
evet canım yaaa üzüldükyazma tatlım ben listeye tets gününü yayınlarım şimdilik dikkat edenler listede farkeder transferin olduğunu bekleyelim benim ince düşünceli arkadaşım
Evime geldim kızlar. Ömrümden ömür gitti desem yeridir. Saat 4.30'da hastaneye vardık. Sonuç 6'yı bulabilir dediler. 6 oldu yok. Semra Hanım geldi, bekliyor yok. Sonra o gitti biz hala bekliyoruz. Saat 6.50 gibi genetik doktorumuz Cumhur Bey geldi. Eşim de şaşırdı ben de şaşırdım onu görünce. Dedik herhalde olumsuz haber, teselli edecek bizi :) Galoşları giyip toplantı odasına geçtik. Raporu önümüze uzattı, yüzü tebessümlü. Her şey çok hızlı oldu, 10 dakika konuştuk ve beni hemen odaya aldılar. 5 dakika içinde işlem bitti. Ekrandan gördüm miniğimiHala inanamıyorum Test günüm 10 mayıs. Allah'ım pozitifi de görmeyi nasip eder inşaallah. Destekleriniz ve dualarınız için çok sağolun kızlar. Hepinizi çok çok seviyorum. Allah'ın izniyle sırayla hepinizin transferini kutlayacağız. Art arda gelen kötü haberlerden sonra şimdi iyi haberler zamanı...
tamam tatlım listede de yazmayımBen de çok üzüldümAllah yardımcısı olsun, çok zor. Listede de değişiklik yapma istersen, kimseyi üzmek istemem
off çok çok zor yaaaaBizimle birlikte genetik sonucunu bekleyen bir çift daha vardı. Elleri boş döndüler, o kadar üzüldüm ki... O çaresiz halleri gözümün önünden gitmiyor
Guzelim, sana azdigim mesaj gibi oldu sanirim ... Once o Memorialin duvarlari ustune geldi sonra da tasini operek cikmak istedin.
Cok memnununm senin adina ve biliyordum ben bulunacagini. Hislerimin beni yaniltmadigina sevindim.
Simdi en heyecanli zaman. Yuce rabbim insallah nasip eder bebegini sana .
Darisi basimiza insallah diyeyim. sanki hep olumsuz haber cikacakmis Cumhur Beyin agzindan gibi geliyordu bana...Bana iki kere de telefonda hep dusuk ses tonuyla konusmustu. Simdi hayal ettim onu yuzunde tebessumle. Bize de guler insallah o gozleri bir gun. Bir gun , cok gec olmadan artik, hayirlisiyla o tebessumu ben de gormek istiyorum oun gozlerinde.
Yat , dinlen ve dua et bolca. Hakkinda hayirlisi ve en guzeli olmasi dilegim.
Canım benim... Sen herşeyin en güzelini hakediyorsun. O kadar güzel bir yüreğin var ki...
O duvarlar dediğin gibi boğdu bizi. Eşimle dua ettik sürekli, ben bir yandan ağlıyorum bir yandan okuyorum :) Sen de göreceksin Allah'ın izniyle. Hep diyorum bir gün yavrunun olacağına yürekten inanıyorum... Her zaman dualarımdasın...
İnciiiiiiii
Canım hayırlı uğurlu olsun maşallah
Kalbim nasıl gümledi topiği açarken
Çok çok mutlu oldum inşallah pozitif sonucuda görürsün allahın izniyle
Merve gelmiş hoş gelmişbeni unuturken parmaklarını klavyede iyi sürtmüşsün bak yine unutuldum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?