Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar bana müsaade yatayım ben :) Hepinizi çok öpüyorum. Tekrar çok teşekkür ederim herşey için...
tabi canımm ne yaptık ki her daim dualarımdasın hadi bebişinle ilk gecen olacak güzelce huzur içinde uyuyun

Hee okudum balım yaa nasılsın iyimsin bugün?
bugün öğleye kadar aynı kötüydüm ama şu an biraz daha iyiyim canım sağol sen nasılsın

kızlar aranıza yeni katıldım ama çarçabuk ısındım.sağolun.bu yolda gerçektende bir arkadaşın tedavisisn olumlu gitmesi insana müttiş moral oluyor.inşaAllah bir iki sayfa yazdığınız bütünnnn isimler hepsi hamiş olur.ne olur ya rabbbim hamiş olsunlar.şu anda test gününü bekleyenler pozitifi görsünler inşaAllahhhhh amin..

bir de kızlar fişh ile 24 sure arasındaki fark nedir?

hoş geldin canım benim evet burada çok güzel yürekli dostlar var bende yeni katıldım sayılır ayy sorduğun soru hakkında hiçbir cevabım yok :26:

Allah iyilik verisn canım benim bende iyiyim çok şükür valla
Ütü yapmam lazım ya üşeniyorum yarın bir mayıs malum
Eşimide taksime vermişler görev için uff üşeniyorumm yaa

Allah iyilik verisn canım benim bende iyiyim çok şükür valla
Ütü yapmam lazım ya üşeniyorum yarın bir mayıs malum
Eşimide taksime vermişler görev için uff üşeniyorumm yaa
amin canım Rabbim hepimize başta sağlık versin her daim inşallah hımmm ütü bendede yığınla neyseki eşim yarın tatil senin eşinin işi oldukça zor Rabbim bol sabır ve güç kuvvet versin inşallah azcık daha otur ama mecburen yapacaksın ütüyü kolay gelsin şimdiden

Son düzenleme:

Canım fish yönteminde belli başlı 9 kromozoma bakılıyor. 24 surede 46 kromozoma da bakılıyor.

İnciiii, uyudum uyandım bakayım dedim:))

Maşallah...nazar: Güzel haberler bekliyoruz...

Şifa özür dilerim birden sıralayıvermişim o an... Kusuruma bakma...

Canım fish yönteminde belli başlı 9 kromozoma bakılıyor. 24 surede 46 kromozoma da bakılıyor.
daha çok şey öğreneceğim sayenizde

İnciiii, uyudum uyandım bakayım dedim:))

Maşallah...nazar: Güzel haberler bekliyoruz...

Şifa özür dilerim birden sıralayıvermişim o an... Kusuruma bakma...
canım benim özür dilemene gerek yok ne kusuru tatlım ben işte ahh huysuz şifa olur tatlım artık beyninize işlendim sanırım unutulmam bidaha

hoş geldin canım benim evet burada çok güzel yürekli dostlar var bende yeni katıldım sayılır ayy sorduğun soru hakkında hiçbir cevabım yok :26:

hoş buldum şifacım.sorunu aynı olanlar ancak birbirini anlar.burdada zatenumutlar bir dilekler bir.rabbim muradımızı versin inşaAllah.

Öğreniliyor canım ya. Bizler de bir şey bilmiyorduk, iş başa düşünce öğrendik :)

hımm ben hemşireden duydum benim için lab aradı 9 a bakılacak demişti.demekki benim de fish olacak hayırlısı artık.
sağol inciciğimm.

Hakkında hayırlısı olsun. Genelde fish ile bakılıyor. Benim ilkinde fish ile bakılmıştı ama transfer olmamıştı. Bu kez 24 sure istedik.

canım benim özür dilemene gerek yok ne kusuru tatlım ben işte ahh huysuz şifa olur tatlım artık beyninize işlendim sanırım unutulmam bidaha

Yok yok unutulmazsın...:)) Sen ne zaman düşünüyorsun?

İnci yat kuzum dinlen...

Bu arada Volkan Bey genelde fishle mi bakıyor hiç 24 şure rastlamadım...

hoş buldum şifacım.sorunu aynı olanlar ancak birbirini anlar.burdada zatenumutlar bir dilekler bir.rabbim muradımızı versin inşaAllah.
evet canım yaaa aynı derten muzdarip bizler kafa kafaya verip el birliğiyle sitresimizi endişemizi indirgeyeceğiz inşallah amin canım aminnn

aynen öyle incim yaa Rabbim beterlerinden korusun inşallah başta sağlığımız olsun

Yok yok unutulmazsın...:)) Sen ne zaman düşünüyorsun?

İnci yat kuzum dinlen...

Bu arada Volkan Bey genelde fishle mi bakıyor hiç 24 şure rastlamadım...
canım benim teşekkür ederim ben ilk tedavimi geçen ay yaptırdım bu yüzden 2. tedavim kısmetse eylül ayında olacak inşallah bikaç ay içinde ev taşıyacağız hem eee dedik ramazanı filanda atlatalım madden biraz daha nefes alacağımız ay eylül gibi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…