- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
- 413
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #9.361
Şİfaaa sen kayseridemisin canım ben üniversiteyi orada okumuştum
evet canım eşim Kayseri li ben Yozgat lıyım :114: eylül ayında 2 yıl olacak Kayseri ye geleliBennn varımm :)
Kız canın mı çekti yoksa kıyamam eşine söyle hemen alsın valla sen hamile sayılırsın artıkBennn varımm :)
evet canım eşim Kayseri li ben Yozgat lıyım :114: eylül ayında 2 yıl olacak Kayseri ye geleliyine gel Kayseri ye buluşalım olar mı ( gerçi ilçesindeyim şu an ama il merkeze taşınacağım 1-2 ay içinde )
gel gel beklerim çok da memnun olurum valla süper doping olur yaaaGeleceğim zaten canım eşimle düşünüyoruz da işte
Hala diplomamı almadımonu almak için geleceğiz inşallah
Çok özledim kayserimi çokk anılarım canlandı gözümde
Buluşuruz tabi inşallah.hangi ilçesindesin_
eşim getirmişti de onu yiyorum şuano niyeki kızalamanyadan kimsem yok ben yemeyenlerdenim ama olsa da yesek
Bennn varımm :)
ama bu testi yaptırana kadar hakkaten sebepsizdi bu testti de baştan yapsalar kimse böyle uğraşmaz işte ,aslında doktorlara da çok güvenmemek araştırmak lazım gerekirse özel labaratuarlar var oralarda da yaptırılabilir bence...Bir şey bulamadıkları zaman sebepsiz diyorlar. Sebepsiz olur mu ya herşeyin bir sebebi vardır elbet.
Canım iğne yapılırken az acıyor. Sonrası fena. Oturamıyor insan doğru dürüst.
O saatte nerede yaptırıyorsun?
hazade sana bebişlerinin resimlerini verdiler mi?
evet Merveciğim banada vermişlerdi çok hoş yaaa inşallah sanada nasip olsun sadece resim değil hepimiz hamiş olalım inşşşşşNasıl yani embriyoların mı ayy çok tuhafff
ama bu testi yaptırana kadar hakkaten sebepsizdi bu testti de baştan yapsalar kimse böyle uğraşmaz işte ,aslında doktorlara da çok güvenmemek araştırmak lazım gerekirse özel labaratuarlar var oralarda da yaptırılabilir bence...
Nasıl yani embriyoların mı ayy çok tuhafff
Valla sıkıldım bu İstanbuldan heeegel gel beklerim çok da memnun olurum valla süper doping olur yaaa
evet aynen ,yazık yaa üzüldüm şimdi ..ALLAH inş .bir an önce yüzlerini güldürür..İşte illa ki bir sebebi var sadece bunu ortaya çıkarmak gerek. Bazı doktorlar hiç tetkik istemeden hemen tedaviye başlıyor. Bu çok yanlış. Pazartesi pgt sonucumuzu beklerken bir çift daha vardı bekleyen. 4.denemeleriymiş. İlk üçünde kimse bir şey istememiş sormamış etmemiş. Meğersem kadının bir tüpü tıkalıymış eşinde de translokasyon varmış.
ayy evet incim çok çok çok hoş bi duygu halaa gözlerim buğulu yaaaaaEvet canım :) Gerçekten çok tuhafBakıp bakıp Allah'ım sen ne kadar büyüksün demekten kendimi alamıyorum...
Evet canım :) Gerçekten çok tuhafBakıp bakıp Allah'ım sen ne kadar büyüksün demekten kendimi alamıyorum...
tamamdır bir an önce koş gel hem yeni evimde ağırlarım siziValla sıkıldım bu İstanbuldan heee
canım benim sen daha önce hamiş kalıp bebişinimi kaybettinAyy çok tatlıııı
Ya bende hala 6 haftalık bebeğimin ultrason fotosunu saklıyorum arada bakıyorum
Sen bi zamanlar benimleydin diyorum üzülüyorum
evet aynen ,yazık yaa üzüldüm şimdi ..ALLAH inş .bir an önce yüzlerini güldürür..
Evet canım :) Gerçekten çok tuhafBakıp bakıp Allah'ım sen ne kadar büyüksün demekten kendimi alamıyorum...
evet akasyam Yüce Rabbimin takdiri ilahisi işte çok büyük mucize çokkkkkkAyy ne kadar tatlı yaaa.İçim titredi.. Sen o kadar yumurta içinde olgunlaş, döllen , 5.güne kadar diren ve sağlıklı ol.. Tam bir mucize bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?