Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Geleceğim zaten canım eşimle düşünüyoruz da işte
Hala diplomamı almadımonu almak için geleceğiz inşallah
Çok özledim kayserimi çokk anılarım canlandı gözümde
Buluşuruz tabi inşallah.hangi ilçesindesin_

gel gel beklerim çok da memnun olurum valla süper doping olur yaaa

o niyeki kız alamanyadan kimsem yok ben yemeyenlerdenim ama olsa da yesek
eşim getirmişti de onu yiyorum şuan
aman yaa konu dağılsın dedim de ondan işte

Bennn varımm :)

ohh al o zaman
ama bu testi yaptırana kadar hakkaten sebepsizdi bu testti de baştan yapsalar kimse böyle uğraşmaz işte ,aslında doktorlara da çok güvenmemek araştırmak lazım gerekirse özel labaratuarlar var oralarda da yaptırılabilir bence...

İşte illa ki bir sebebi var sadece bunu ortaya çıkarmak gerek. Bazı doktorlar hiç tetkik istemeden hemen tedaviye başlıyor. Bu çok yanlış. Pazartesi pgt sonucumuzu beklerken bir çift daha vardı bekleyen. 4.denemeleriymiş. İlk üçünde kimse bir şey istememiş sormamış etmemiş. Meğersem kadının bir tüpü tıkalıymış eşinde de translokasyon varmış.

evet aynen ,yazık yaa üzüldüm şimdi ..ALLAH inş .bir an önce yüzlerini güldürür..

Evet canım :) Gerçekten çok tuhaf Bakıp bakıp Allah'ım sen ne kadar büyüksün demekten kendimi alamıyorum...

Ayy çok tatlıııı
Ya bende hala 6 haftalık bebeğimin ultrason fotosunu saklıyorum arada bakıyorum
Sen bi zamanlar benimleydin diyorum üzülüyorum

Ayy çok tatlıııı
Ya bende hala 6 haftalık bebeğimin ultrason fotosunu saklıyorum arada bakıyorum
Sen bi zamanlar benimleydin diyorum üzülüyorum
canım benim sen daha önce hamiş kalıp bebişinimi kaybettin kusura bakma yaaa çok unutkanım ben inşallah bu kez bebişin seni 9 ay bırakmıycak kucağına alıcaksın tatlım

ALLAH ım bana bol hafıza ver

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…