Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hımm ..çokmuş ama olsun valla maddiyatında değilim hiç yeterki olsun da servet ödemeye razıyım ..
aminn
çok geçmiş olsun
işte ALLAH doktorlara vicdan versin diyorum ben hep ..
para için insanların umutlarını çalıp yanlış yönlendiriyorlar çok kızıyorum ..
benim doktorum ve merkez çok iyi ve giden çok memnun.
paracı biryer değil zaten tamamen başarıya odaklılar...
inş. hepimiz 2şer tane doğururuz ..
artık en büyük isteğim sağlıklı ikizlerimin olması

sağol canım evet Rabbim dr lara ALLAH korkusu ve vicdan versin neler çektim neler neyseki artık eminim ne olduğundan en azından 2. tedavi öncesi netleşmesi de mucize valla yaaa halaaaa bilemeseydim hastalığımı inşallah kolları sıvayacağız hepimizin gönlünce olacak inşallah valla bana bi ara yazsana özelden filan senin merkezi çok merak ettim inşallah hepimiz ciciş anneler olacağız

Evet canım maalesef çok ama dediğin gibi insanın gözü görmüyor bir noktadan sonra. Pgt önemli olduğu için insan ince eleyip sık dokuyor.

aahhh aaah çok şükür ödeme gücümüz var ya olmayanlar ne yapsın ona da şükredelim ..
ALLAH isteyen herkese versin inş.

neyseki zarrarın neresinden dönsen kardır ,ben şimdi seni okuyunca daha çok şükrettim halime ki başta öğrenmişim bu durumları ..
ne olduğunu bilmek önemli zaten ,bize de sebepsiz kısırlık dediler bu zamana kadar ama değilmiş bir sebebi varmış işte ...
ben genartta aysun hanıma gidiyorum ..

evet herşeye rağmen şükredecek hallerimiz var beterlerinden korusun Rabbim hepimizi hımm sağol canm inşallah 2. tedavimde müjdem olsun hepimizin bu tedavileri son olsun inşallah ama senin merkez aklımızın bi köşesinde bulunsun inş gerek kalmaz sen gerçekten çok şanslısın tatlımm 2 sene bana göre yolun başı sayılır inşallah çok yıpranmadan ilk tedavinde yüzün gülecek

sen ankaradamısın ..
inş. cümlemize
sen nerde yaptırıyorsun

Kızlar iğneye gidiyorum, yandım anam yandım
Şifa olsun cnm benimm ben saat 7 de yapıorum bak iğne saatini sakın kaçırmaa saatinde yapmak çok öenmlii
Kızlar bu iğne çok mu kötü Ortada bişey yok ama tırstım desem Jelle devam edemiyor musunuz ? İkisi de aynı işlevi görüyorsa bu kadar acı çekmeye gerek var mı ki ? :26:

Ewet cnm çok yağlı aynı linkosilin gibii yağlı bir iğne ve mos mor oluo yapılan yer ve çok acıoo :18:

sen ankaradamısın ..
inş. cümlemize
sen nerde yaptırıyorsun
canım ben Kayseri deyim acıbademde yaptırdım tine 2. yide acıbademde kayseri de yaptıracağım

Kızlar bu iğne çok mu kötü Ortada bişey yok ama tırstım desem Jelle devam edemiyor musunuz ? İkisi de aynı işlevi görüyorsa bu kadar acı çekmeye gerek var mı ki ? :26:
ben ilk tedavimde sadece ve sadece jel kullanmıştım valla dr a göre değişiyor sanırım :26:

Nerelerdesinizzz Huuu huuuuuu
buralardayımm

Bir şey bulamadıkları zaman sebepsiz diyorlar. Sebepsiz olur mu ya herşeyin bir sebebi vardır elbet.

Canım iğne yapılırken az acıyor. Sonrası fena. Oturamıyor insan doğru dürüst.

O saatte nerede yaptırıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…