Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kız beni ne çok güldürdün bugün. Allah iyiliğini versin:))

Gerçekten süpersin. Ben genelde olumsuzu düşünürüm. Pozitifliğin bize de bulaşıyor:))

Anneanne olsun da 4 tane olsa da alır...
Ya ağlasakda sızlasakdaa herşey olucagına varıo cnm napalımmm bebeişinle konuşş ona hediyeler all seni bırakmaz bak vallahiii :)) Abin seni döverse ben seni korurum deee erkek ark bana söleyebilirsin dee bak nasıl gelioo hınzırr
Herkese merhaba :)
Allah muhabbetinizi arttırsın pgt güzelleri
Ben bir güzel uyumuşum, uyuyarak zamanı doldurmaya çalışıyorum
Ohhh uyuuu uyuyan güzelll bebişinlee aran nasıl bakimm teyzelerinden bahsediomusunn bak beni anlattt ben ona çok dua ettimmm beni tanısın :)))

Biz de sana uyuyan güzel mi dese o zaman? Evet muhabbet epey koyuydu ben de sdimdi serumumu taktıracağım.İğnemi oldum damar yolumu açtırdım(

Vallahi cnm bu iğneler bizi mahfetti yaa
Ben kıçımın üstüne oturamıorum sanki içinde misketler varrr ama olsun bebişim için herşeye degerrr

Allah iyiliğini versin :)
Aşk yaşıyoruz şu an umarım beni terketmez :)

teşekkür ederim sağolasın
ya ben sizi tanımıyorum kısaca hepinizi tanısam olmaz mı
bu arada benimki mozaik turner sendromuymuş araştırdım da
burda pgt ile hamile kalan kaç kişi var acaba
amma da soru sordum ama

Diyeyim bari. Şu an ben kendisinden pek şikayetçiyim amademiyorum kendisine. Aman gücendirmeyelim:))

İğne, iğne... Serum, kan sulandırıcı her gün iğne. Aman duyma bebişim sen...

Canım sayısını bilmiyorum ama var epey arkadaş. Ben genetik bir hastalık taşıyıcısıyım. Çocuğuma geçebilir bu hastalık ve geçerse engelli olma ihtimali var. Bu nedenle pgt'ye başvurduk. İlk denememde transfer olamamıştım, bunda oldum çok şükür.

sifaa hayalet sen misin kuzum
canım benim pgt de tek hayalet benim galiba hayalet mayaletim ama kabak çiçeği gibi ortadayım anacığım geçmiş okuyum dedim maşallah sayfalar katlanmış uyu canım benim uyuda büyüsün bebişin göbişinde

delikız canım hoş geldin

kızlar nasılsınız

buna çok sevindim ,her gün bir hamile haberi duysak ne güzel olur bize de umut olur...
sen şimdi sonuçmu bekliyorsun yoksa..
ayy inş.RABBİM yüzünü güldürür...
peki transfer olamadığın zaman sadece ilaç parasınımı ödüyorsun ...

Evet senden başka hayaletimiz yok
Çok şükür, sen nasılsın kuzum?

Evet canım hazade'yle haftaya test yapacağız bakalım bebeklerimiz bizimle mi :) İnşaallah hepimizin...
Tedavi ücretini, pgt ücretini, ilaçları yani hepsini ödüyorsun. Bana ilkinde transfer olamadığım için sadece transfer ücretini iade etmişlerdi. Hele transfer olamayıp pgt ücretini ödemek yok mu çok zordu...

Gelecek seçimde oylar senin. Tüp bebeğe artı pgt yi de ekle süper. Htta 4 çocuk yapana ev, araba... Ben artı iki daha eklerim pgt li vallahi. 2 yılda ücretli izin olsun ama:))

Sayın KK üyeleriiii bu sene Başbakanlığa adaylığımı koyuyorumm
Tüp bebek Bedavaaa
Pgt bedavaaa
4 çocuk yapanaa Yatak odası bedavaa
Test gününü 7günde belli eden bir cihaz üreticemm
Veee vee en önemlisiiii 4doğurana 1 tane bedava

uff yaa hakikaten olmayan şeyin ücretini ödemek koyar insana neyseki Rabbim unuttursun inşallah 10 mayıs hazade ve senin günün olacak inşş

vuuuuuuuuuuuuu süpersin canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşbulduk

ayyy hadi hayırlısı inş.RABBİM hayırlı sağlıklı evlat verir size hem de ikişer ikişer
hımm..
tedavi ücreti derken benim gittğim tüp bebek merkezi tüp bebek için yasal ücret olan 800 tlyi alıyor sadece ..
ilaçlar da 1200 civarı imiş ,400 de rapora veriyormuşsun o kadar ..pgt ücreti ne kadar onu artık cumartesi ayrıntılı görüşmede öğreneceğiz ..
sen ne kadar ödedin ayrı ayrı yazabilirmisin merak ettim
ben artık ikiz istiyorum yaaa bi anda olsun bitsin çok zor çünkü bu süreç

oyumu verdim gitti o vakit

Amin canım hepimize inşaallah.
Benim gittiğim merkezde rapor geçmiyor. Bu tedavimde 8 bin lira ödemişiz. Bunun 3 bin lirası pgt (embriyo başı 350 dolar-24 sure tekniği yani tüm kromozom analizi) İlkinde de 5 bin lira kadar ödemiştik. Onda embriyo sayım azdı ve fish tekniği ile pgt yapılmıştı bir de transfer olamamıştım. Maddi manevi zor bir süreç. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Tüm oylar sana... Oley o bir tane bedava süper...Hamilelik sıkıntısı olmadan hazır çocuk...

canım senin merkez hangi merkezmiş öyle maşallah çokkk uygun fiyat valla bende ikiz çok istiyorum inşş hayallerimiz gerçek olsun canım bende 12 yıldır zorlu sürecin , yanlış tedavilerin ve yanlış ilaçların alımından sonra ancak çok yeni netleşti meğer ben FMF ( ailevi akdeniz ateşi ) hastasıymışım ve genetik bi hastalık olduğu için benden bebişime hastalığım geçmesin diye 2. tedavimde ( inş eylül ayında ) pgt yöntemiyle tedaviyi tekrarlıycaz bakalım

valla yine söylüyomm pahalı mahalı ama pgt ne güzel bi nimet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…