- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #9.381
evet aynen ,yazık yaa üzüldüm şimdi ..ALLAH inş .bir an önce yüzlerini güldürür..
Ayy çok tatlıııı
Ya bende hala 6 haftalık bebeğimin ultrason fotosunu saklıyorum arada bakıyorum
Sen bi zamanlar benimleydin diyorum üzülüyorum
Delikiz canım hoşgeldin sizin sorununuz neydi canım?
Ayy ne kadar tatlı yaaa.İçim titredi.. Sen o kadar yumurta içinde olgunlaş, döllen , 5.güne kadar diren ve sağlıklı ol.. Tam bir mucize bence...
evet evet olabilir Rabbim dilesin yeterki ne mucizelere şahit olacağızKızlar bir de benden 4 yumurta bekleniyordu, 3'ü sonradan geldi. Belki transfer edilen o 3'ünden biriydi. Hep bunu düşünüyorum.
Evet canım 2 tane malesefcanım benim sen daha önce hamiş kalıp bebişinimi kaybettinkusura bakma yaaa çok unutkanım ben inşallah bu kez bebişin seni 9 ay bırakmıycak kucağına alıcaksın tatlım
ALLAH ım bana bol hafıza ver
bu kez yüzün çok gülecek çok inşallah canım hepimiz bol bol dualarımdasınızEvet canım 2 tane malesef
inşallah canım cümlemize nasip olsun
Kızlar bir de benden 4 yumurta bekleniyordu, 3'ü sonradan geldi. Belki transfer edilen o 3'ünden biriydi. Hep bunu düşünüyorum.
İnşallah canım hep umut etmekteyim neyaparsın işte umut fakirin ekmeği derler yaO halleri gözümün önünden gitmiyor. İnşaallah onlar da sağlıkla yavrularına kavuşurlar.
KıyamamBundan sonra ultrason fotolarına gülümseyerek bakacaksın Allah'ın izniyle mervem.
hb..
kromozomlarımda sorun çıktı 2 yıldır sebepsiz dendi bu son kromozom testinde sorun çıktı
Kızlar bir de benden 4 yumurta bekleniyordu, 3'ü sonradan geldi. Belki transfer edilen o 3'ünden biriydi. Hep bunu düşünüyorum.
bu kez yüzün çok gülecek çok inşallah canım hepimiz bol bol dualarımdasınız
YA SONUÇ İÇİN TELLE ARADILAR DÜN ayrıntılı görüşme cumartesi yapılacak..İnşallah canım hep umut etmekteyim neyaparsın işte umut fakirin ekmeği derler ya
Hıı senin mi bende eşinin anladım
Canım ya işte burada hepimiz aynı dertten muzdaribiz
Birbirizimize destek oluyoruz bu sorunu sadece ben yaşamıyormuşum diyoruz
Genetik danışmanın nasıl yönlendirdi seni
Hastanede cnm sen nerde oturuodun bu arada cnmBir şey bulamadıkları zaman sebepsiz diyorlar. Sebepsiz olur mu ya herşeyin bir sebebi vardır elbet.
Tabi yaaa keşke ilk başta yapsalar şu kromozom testini benim ilk tüp bebekde bilmioduk kromozom sorunumuu boşa gitii
Canım iğne yapılırken az acıyor. Sonrası fena. Oturamıyor insan doğru dürüst.
O saatte nerede yaptırıyorsun?
Aman yok cnm yaaa badem var yiyorum :))Kız canın mı çekti yoksa kıyamam eşine söyle hemen alsın valla sen hamile sayılırsın artık
Ay banada dedi dedim Allah söletti gel seni öpeyimİğneyi yapan kadın hamile misin dedi. Ah ah dedim tedavideyim.
Yok cnm sadece transfer zamanında ekrandan gördüm veee çıktısını aldılar iksi bıcır bıcır kaçıştılar bir yerleree aldım baktım ama vermediler bizde kalması gerek dedii hülya hemşire onun için içimden neler söledim bir bilseniz ama o zaman bile incim sana dua ettimm allahım en yakın inci dedim emeklerini boşa çıkarma diee sağlıklı bulunsun dedimm ve bulundu bakk ben vaktis annesiyim ona göreehazade sana bebişlerinin resimlerini verdiler mi?
Nasıl yani embriyoların mı ayy çok tuhafff
YA SONUÇ İÇİN TELLE ARADILAR DÜN ayrıntılı görüşme cumartesi yapılacak..
pgt ile tüp bebek dedi doktorum ama gidince içeriğini daha iyi öğreneceğiz bakalım
Hastanede cnm sen nerde oturuodun bu arada cnm
Aman yok cnm yaaa badem var yiyorum :))
Ay banada dedi dedim Allah söletti gel seni öpeyim
Yok cnm sadece transfer zamanında ekrandan gördüm veee çıktısını aldılar iksi bıcır bıcır kaçıştılar bir yerleree aldım baktım ama vermediler bizde kalması gerek dedii hülya hemşire onun için içimden neler söledim bir bilseniz ama o zaman bile incim sana dua ettimm allahım en yakın inci dedim emeklerini boşa çıkarma diee sağlıklı bulunsun dedimm ve bulundu bakk ben vaktis annesiyim ona göree
Ben nasıl ihmal ettim şu embriyoların görüntülerini ahhh ahhhhh
pgt ile tüp bebek dedi doktorum ama gidince içeriğini daha iyi öğreneceğiz bakalım
Hastanede cnm sen nerde oturuodun bu arada cnm
Aman yok cnm yaaa badem var yiyorum :))
Ay banada dedi dedim Allah söletti gel seni öpeyim
Yok cnm sadece transfer zamanında ekrandan gördüm veee çıktısını aldılar iksi bıcır bıcır kaçıştılar bir yerleree aldım baktım ama vermediler bizde kalması gerek dedii hülya hemşire onun için içimden neler söledim bir bilseniz ama o zaman bile incim sana dua ettimm allahım en yakın inci dedim emeklerini boşa çıkarma diee sağlıklı bulunsun dedimm ve bulundu bakk ben vaktis annesiyim ona göree
Ben nasıl ihmal ettim şu embriyoların görüntülerini ahhh ahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?