Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım benim sakın ağlamaaa ağlaamak ağlamayı getirir inan bakk... Güçlü ol dirayetli ol herşey bizler iiçin ya doktor sana kızım rahminde Tümör var (Allah korusun) almam lazım deseydii bir daha ne pgt nede başka bişey derdine derman olmazdı en kötü örnekleri veriorumki durumunun şükredilcek bir surum oldugunu anla diee pgt testiyle bir sürü hasta anne olduu sende dua et umutlu ol Allah bizleride görücektir canım ...

haklısın
zaten inancım olmasa kafyı yerdim ,inancım beni ayakta tutuyor çok şükür yine de iyi taraflarına bakmaya çalışıyorum ama insanız sonuçta üzüllmeden de olmuyor..
ALLAH hepimizin yüzünü güldürür de bu günleri unutuuuuuuur gideriz inş

canım benim yaaa haklısın ne yapsak endişeliyiz :18: ALLAH ım şaşırtmasın hepsi şifa olsun inşallah

canım benim aynen öyle yaaa Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük vermezmiş diyerek motive olalım beterin beteri var deyip halimize şükredelim inşallah hepimz emeklerimizin karşılığını görelim ALLAH kimseye dermansız dert vermesin (amin)

bir konuda malesef birini tatlı dille uyarırken büyük ihtimal karşı taraf tarafından şikayet almış Merveciğim canım inşallah kısa sürede aramızda olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…