Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ne güzel. Tebrik ederim o avukatı da canım...

Maşallah canım.İnşallah ilk pgt li denemende olur...

Evet, aslında psikolojik etkilenmemek için busüreçten, psikolojik tedavi almak lazım galiba:)) Ben böyle şeylerden çabuk demoralize oluyorum. Biz hasta muamelesi görmek istiyoruz. Dr lerin çoğu da bize müşteri gibi bakıyor sanırım biz de alıcı gibi davranmamız lazım...

Olsun canım ya dene ne olacak. Bakarsın olur. Baksana yumurta kocaman olmuş Ama denersen fmf riskini de göze alman gerek maalesef

Fsm neki?:26:

Kızlar Merveye üzüldüm yaaa Akşamları ne güzel sohbet ediyorduk. Merve'nin cezası ne zaman bitecekmiş ? Bilen var mı ?? :26:

Ben de ya. Canım kardeşim benim.Eminim bakıyordur arada. Öpüyorum onu...

arkadaşlar slm ben yeniyim :) aranıza alırmısınız

Hoş geldin...

Maşallah canım.İnşallah ilk pgt li denemende olur...

Fsm neki?:26:
sağol canım benim inşallah hepimiz çok yıpranmadan sıradaki tedavilerimizde müjdelerimizle hayırlı sağlıklı evlatlarımızı kucaklarımıza alalım

canım fsm değil FMF(Ailevi Akdeniz Ateşi ) hastasıyım ben yani genetik bi hastalık ya bende bu yüzden pgt ile 2. tedavim olacak incimde sağolsun hatırlattı bana doğal yolla gebe kalırsam benden bebişime hastalığım geçecek riskini

[video=youtube;ZUXFUyXGvwY]http://www.youtube.com/watch?v=ZUXFUyXGvwY[/video]

canım Merve ciğime hediye ediyorum hay bu kızın başına gelen banlar

incim de hazadeciğim de uyuyorlar galiba bebişleriyle

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız?

inci hazade nasıl gidiyor sürelki yatmayın he arada kalkın dolaşın.hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

selam kızlar nasılsınız?

inci hazade nasıl gidiyor sürelki yatmayın he arada kalkın dolaşın.hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
aleyküm selam canım hoş geldin hamdolsun iyiyim sen nasılsın yok bence fazla yatmıyolar günlük topikte çene çalıyozzz saatlerce :121:

Vallahi cnmm çok haklısın böle bir prosüdür yok ya bende dedim ya dün zeynep kamili aradım sağlık bakanlığıyla görüştümmya böyle bişey olamaz yaa hem benim sağlıksız çocuk dogurmama seyirci kalioo hemdeee ben parasını ödememe ragmen doktoru devlet hast. koymuo canım arkandayız vallahi benden n zaman yardım istersen arkandayımm
hazadecim bana verilen belgede yumurta toplandıktan sonraki 14.gün yazıyor. Transferden sonra 12 gün sanıyordum ben de şaşırdım. 10 mayıs transferimin 10.günü oluyor.
Vallahi cnm bende bir yerde okudum kopyaladım çok ilginç anlam vermedim vallahii
arkadaşlar slm ben yeniyim :) aranıza alırmısınız
Tabikki alırız ne demek sizde sıkıntı nedir canım anlat bakalımm

selam kızlar nasılsınız?

Canım ben ztn çalışıorum sabah 8:30 - 18:00 Asıl inci pasoo yatıoo şişko olucak bu gidişle vallahi
Sen nasılsın cnm çok sık girmiosun özletme kendinii

Kızlar nasılsınız????
Arada gırıp bakıyorum ama cok vaktım yok bu sıralar o yuzden muhabbetınıze dahıl olamıyorum.
Ama ıkınızı cok merak edıyorum.
Keyıfler, moraller nasıl? Gunler gecıyor. Bır gun daha eksılecek bugun ve sız ınsallah 10 mayıs mujdenıze daha da yaklasmıs olacaksınız .

delikız çalıştığın için akşamları kk ya gelmiyorsun zannediyordum hoş geldin nasılsın canım daha iyisin demi

evet akşamları olmuyorum ama bazen eşim yürüyüşe çıkyor o zaman bi bakıyorum
iyiyim çok teşekkür ederim

çok sevindim hadi bakalım inş. çifter çifter alırız haberlerini
ben de yarını bekliyorum bakalım bana ne diyecek diye..
gün geçmiyor yaaa
bu arada herkese günaydın

Vallahi canım ne olsun benim belim çok ağırıo ya regle olucakmışım gibi
Moreller iyi gibi ama stresliyiz ... Ama ben tahlil yapmakdan vazgeçtim ama inci yap dio n bilim ya o tahlil sonucunu beklemek çok streslii ztn regle olmazsam hamileyimdir :))

Bu arada ; Allah nasip ederse hamile kalırsam şayet ben bebegimin cinsiyetini öğrenmiycem dogunca öğrenicem incide bekleyemezsin dedi bende beklerim dedi ve iddaya girdik bebek için hastane çıkışına

Bismillahirrahmanirrahim
niye yapmayacaksin test?? Olmaz oyle şey. sen iğne oluyor musun kalçadan?
bildiğim kadarı ile o iğneleri kesmeden regl olamıyorsun . ben 2 tedavimde progestan iğne oldum gün aşırı.sonra kan testi negatif çıkınca iğneleri kestim ve regl oldum.
e sen test yapıp bilmezsen, ,ğneleri kullanmaya devam edersin o zaman da regl olmazsın .
çok çok emin değilim buna ama böyle duymuştum o dönemlerde.

bebeğin cinsiyeti meselesine bir şey diyemeyecegim. dayanabilirsin eger istiyorsan , eskiden var mıymıs ultrason??
ama bu çileye ne gerek var orasını anlamadım

incim de hazadeciğim de uyuyorlar galiba bebişleriyle

Eki Görüntüle 406495

Ayy bayıldım İnşaallah böyle olabiliriz hayırlısıyla.

selam kızlar nasılsınız?

Selam canım. Çok şükür sen nasılsın? Yok canım ya ilk 2 gün yattım da sonra azalttım.

Canım ben ztn çalışıorum sabah 8:30 - 18:00 Asıl inci pasoo yatıoo şişko olucak bu gidişle vallahi
Sen nasılsın cnm çok sık girmiosun özletme kendinii

Vallahi kilo alsam hiç fena olmayacak

Canım çok şükür. Evet günler azalıyor azaldıkça da stres artıyor. İlk günler daha kolay geçti sonlara yaklaştıkça daha zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…