- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #9.621
aleyküm selam canım hoş geldin evet hemde çok yenisin ilk mesajını buraya yazmışsınarkadaşlar slm ben yeniyim :) aranıza alırmısınız
Geeel vatandaaaş gellllBizde tek çocuk , 2 çocukk sınırı yookkk. Sayın Başbakanımızın dediği gibi hedefimiz en az 3 çoooocuukkkk Heheheheh.. Şaka bir yana sorun çocuğunun olup olmaması değil. bizim ana mantığımız , davamızın temeli genetik hastalığını çocuklarına geçirme riski bulunanların PGT yaptırmak zorunda olması. PGt yaptırmazsa engelli çocuk doğum riski olduğundan, devletin engelliği önlemek gibi bir misyonu bulunduğundan, bu ücretlerin ödenmesi gerekliliği... biliyorsunuz yıllar önce tüp bebek ücretleri de ödenmiyordu. Kendisi de tüp bebek yaptıran bir bayan avukat dava açıp bu ücretlerin ödenmesi gerektiğine ilişkin karar aldırdıktan sonra devlet bunları ödemeye başladı.
kızlar yumurtam gayet güzel olgunlaşmış24mm olmuş ve rahim kalınlığımda güzelmiş hamdolsun herşey yolunda ilerliyor
kadın doğum dr umla ve tüp bebek dr um arasında git gel yapıyorum tabi sonuçlarımı göstermek adına
mayıs adetimle bekliyor beni Tüp bebek dr um foliküllerime bakacakmışbende haberler güzel hamdolsun inşallah hepimizin hep güzel haberleri olsun inşallah
tabi tüp bebek dr um hemen mayıs ayına tedaviye başlayalım diyor ama ben yok olmaz ki para yok ki dedim
merhaba arkadaşlar
burası o kadar hızlı ilerliyor ki,sayfaları okumak bile çok zaman alıyor...volkan hoca ile ilgili yazdıklarınızı okudum,biraz canım sıkıldı,muhterem bahçe bir arkadaşın dediği gibi çok tatlı bir insan,çok samimi,volkan hoca biraz daha soğuk doğru...ama cidden doktorların genelinde böyle bir durum var artık..hele bu tüp bebek işi tam bir ticarete dönüşmüş durumda...ben burda araştırıp insanların çook tatlı,çook şöyle,çoook böyle,bir numara falan dedikleri bir dr a 2.denememi yaptırdım,ya bende bir sorun var,ya da insanlar fazla abartıyor.bana direkt ne ise onu yapacağız,"şapkadan tavşan çıkarmayacağız" dedi..zaten çıkmadı da...zaten o kadar meşguller ki,genetik sorunu merkeze faksladık,tlfnda bile lutfedip konuşmadı,randevu alıp gelsinler demiş,hani çok iyilerdi...
PSİKOLOJİ falan kimsenin umrunda değil,onların derdi belli,biz o merkez senin bu merkez benim geziyoruz işte,artık fazla bir şey beklemeyeceğiz biz,ben kendi adıma son rapor hakkımı kullanmak adına burayı seçtim,o yönde kendimi inandıracağım,çünkü beni anlamalrını beklemek sadece kendimi kandırmak oluyor,Allahım yüzümüze baksın inşallah,bu durumlarla daha fazla bizi muhatap etmesin,hayırlsıyla evlatlarımıza kavuştursun inşallah,
Olsun canım ya dene ne olacak. Bakarsın olur. Baksana yumurta kocaman olmuşAma denersen fmf riskini de göze alman gerek maalesef
Kızlar Merveye üzüldüm yaaaAkşamları ne güzel sohbet ediyorduk. Merve'nin cezası ne zaman bitecekmiş ? Bilen var mı ?? :26:
arkadaşlar slm ben yeniyim :) aranıza alırmısınız
arkadaşlar slm ben yeniyim :) aranıza alırmısınız
sağol canım benim inşallah hepimiz çok yıpranmadan sıradaki tedavilerimizde müjdelerimizle hayırlı sağlıklı evlatlarımızı kucaklarımıza alalımMaşallah canım.İnşallah ilk pgt li denemende olur...
Fsm neki?:26:
evet hepimiz en güzel en şeker hamişler anneler olacağız tez zamanda canımmmŞifaaa çok şekermişBayıldım.. İnşallah kısa sürede hepimiz öyle oluruz
aleyküm selam canım hoş geldin hamdolsun iyiyim sen nasılsınselam kızlar nasılsınız?
inci hazade nasıl gidiyor sürelki yatmayın he arada kalkın dolaşın.hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
Vallahi cnmm çok haklısın böle bir prosüdür yok ya bende dedim ya dün zeynep kamili aradım sağlık bakanlığıyla görüştümmya böyle bişey olamaz yaa hem benim sağlıksız çocuk dogurmama seyirci kalioo hemdeee ben parasını ödememe ragmen doktoru devlet hast. koymuo canım arkandayız vallahi benden n zaman yardım istersen arkandayımmBen genetik test ücretimi, set up ücretimi, doktor muayene ücretlerini, tüp bebek ücreti , pgt ve ilaç masraflarını dilekçe ile talep edeceğim. Yani çocuk için yaptığım tüm masrafları. Devlete süre vereceğim. Ki kanunen bu 2 ay. 2 ayda ödemezse bunları faizi ile mahkemeden talep edeceğim. Diğer dava ise Danıştayda açacağım SUT ( Sağlık Uygulama Tebliği ) değişikliği, SUT'A madde eklenmesi talepli dava olacak. Bu ikisini aynı davada da isteyebilirim. Henüz yönteme karar vermedim. Yani masraflarım+kanuni düzenleme.. Amacım ödediğim paraları faizi ile almak ve SUT'a PGT ile ilgili hüküm ekletip; genetik hastalığı olan, taşıyıcı olan bu nedenle engelli çocuk doğurma riski bulunduğundan PGT YAPTIRMAK ZORUNDA OLAN HERKESİN PGT+TÜP BEBEK MASRAFININ DEVLETÇE KARŞILANMASI İÇİN HUKUKİ DÜZENLEME YAPTIRABİLMEK.. UFFFFFF.. DAVA DİLEKÇESİ GİBİ YAZDIM KIZLAR
Vallahi cnm bende bir yerde okudum kopyaladım çok ilginç anlam vermedim vallahiihazadecim bana verilen belgede yumurta toplandıktan sonraki 14.gün yazıyor. Transferden sonra 12 gün sanıyordum ben de şaşırdım. 10 mayıs transferimin 10.günü oluyor.
Tabikki alırız ne demek sizde sıkıntı nedir canım anlat bakalımmarkadaşlar slm ben yeniyim :) aranıza alırmısınız
incim de hazadeciğim de uyuyorlar galiba bebişleriyle
Şifacım ben uyumuorum fakat eşim artık okuma dio herşey olucagına varır dio okuyarak kendni geriosun dio ya incininki olur seninki olmazsa dioo (herkesin isminide bilio)
İncininki olursa benimki olmazsa benimki olmuş gibiii çooooookk sewinicem zaten dedimmm tabii tabiiii dioo
Eki Görüntüle 406495
selam kızlar nasılsınız?
inci hazade nasıl gidiyor sürelki yatmayın he arada kalkın dolaşın.hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
delikız çalıştığın için akşamları kk ya gelmiyorsun zannediyordum hoş geldinnasılsın canım daha iyisin demi
kızlar yumurtam gayet güzel olgunlaşmış24mm olmuş ve rahim kalınlığımda güzelmiş hamdolsun herşey yolunda ilerliyor
kadın doğum dr umla ve tüp bebek dr um arasında git gel yapıyorum tabi sonuçlarımı göstermek adına
mayıs adetimle bekliyor beni Tüp bebek dr um foliküllerime bakacakmışbende haberler güzel hamdolsun inşallah hepimizin hep güzel haberleri olsun inşallah
tabi tüp bebek dr um hemen mayıs ayına tedaviye başlayalım diyor ama ben yok olmaz ki para yok ki dedim
Kızlar nasılsınız????
Arada gırıp bakıyorum ama cok vaktım yok bu sıralar o yuzden muhabbetınıze dahıl olamıyorum.
Ama ıkınızı cok merak edıyorum.
Keyıfler, moraller nasıl? Gunler gecıyor. Bır gun daha eksılecek bugun ve sız ınsallah 10 mayıs mujdenıze daha da yaklasmıs olacaksınız .
herkese günaydınlar
yarın volkan hocayla görüşeceksin değil mi?
aklına takılan herşeyi sor,sonra buraya yazmayı unutma,düşündün mü?neler soracaksın?
Vallahi canım ne olsun benim belim çok ağırıo ya regle olucakmışım gibi
Moreller iyi gibi ama stresliyiz ... Ama ben tahlil yapmakdan vazgeçtim ama inci yap dio n bilim ya o tahlil sonucunu beklemek çok streslii ztn regle olmazsam hamileyimdir :))
Bu arada ; Allah nasip ederse hamile kalırsam şayet ben bebegimin cinsiyetini öğrenmiycem dogunca öğrenicem incide bekleyemezsin dedi bende beklerim dedi ve iddaya girdik bebek için hastane çıkışına
herkese günaydınlar
yarın volkan hocayla görüşeceksin değil mi?
aklına takılan herşeyi sor,sonra buraya yazmayı unutma,düşündün mü?neler soracaksın?
günaydın...
evet yarın görüşeceğim inş. heyecanlıyım ..
ya öncelikle doğal yolla olursa hasta çocuk olabilirmiymiş ?
illaki tüp bebekle olması şart mı ?
oranın az olması olumlu mu yoksa az oran da olsa bu kısırlık yapmaya yetermi?
bi de adet gördüğüm halde nasıl böyle birşey olduğu ..
oran az ise çok etkilememli bizi ama gebe kalamıyoruz.
oran fazla ise nasıl adet görüyor yumurtluyoruz ikisi arasında bir çelişki var ..
gerçi bunları sen de sormuşsundur ...
sana cevapları nasıldı açıklayıcı mıydı,ben hem volkan beyle hem aysun hanımla görüşeceğim gidince.
bi de şimdi test isterlerse diye korkuyorum ,bir iki güne adet olurum çünkü bu ay geçmesin hemen yaptıralım diyordum ama sendeki testi benden de isteyeceklerdir muhtemelen ..
bi dahaki aya mı kalacak offf yaa..
peki o testi görmeden yapamıyorlarmı tüp bebek ..
sonuçta yumurta rezervinin tüp bebekteki önemi ne ki
selam kızlar nasılsınız?
Canım ben ztn çalışıorum sabah 8:30 - 18:00 Asıl inci pasoo yatıoo şişko olucak bu gidişle vallahi
Sen nasılsın cnm çok sık girmiosun özletme kendinii
Kızlar nasılsınız????
Arada gırıp bakıyorum ama cok vaktım yok bu sıralar o yuzden muhabbetınıze dahıl olamıyorum.
Ama ıkınızı cok merak edıyorum.
Keyıfler, moraller nasıl? Gunler gecıyor. Bır gun daha eksılecek bugun ve sız ınsallah 10 mayıs mujdenıze daha da yaklasmıs olacaksınız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?