Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Tabi öyle canım. Burada bir kader birliği kurduk. Allah'ın izniyle bu zorlu yolları da aşacağız. Oh ne güzel kafan da dağılır biraz. Görüşmek üzere

Canım sız nasılsınız?
Once hamıle adaylarına yazdım, sımdı de hamılelere:):)

Serumumu bitirdim şimdi bakayım dedim. Dün taktırmamıştım rezil oldum zaten azıcık şey yiyorum onlar da gidiyor. Sğ olsun eşim yeni çıkan ekşi mevyelerden almış kahvaltı niyetine yedim. Şikayet etmek istemiyorum ama şu bulantılar beni depresyona soktu. Ağltıyor resmen beni...

Sen nasılsın?

Olmazsın inşallah canım. Çok heyecanlı bekleyiş...

Az kaldı güzel haberlere inşalla. Şimdiden yiyin bol bol...

OF kızlar ya elimde poşet, yediğim bir şey kalmadı. Nasıl geçecek günler böyle?

canım dr bana 24 saatlik gecikme olmasın gerisi önemli değil dedi. gece unuttuysanız sıkıntı yok yani.
unutmadıysan da bişey olmaz. ben akşam unuttum, sabah yaptım hatırlayınca. o akşam yapsan da ertesi sabah yapsan da bişey olmaz. önemli olan dozun az az ve düzenli olması dedi.
gecikme 24 saati geçmezse sıkıntı yok.

bulantılar çok zorluyo seni, ama tecrübelisin böyle oluyo demek ki bünyen, allah sana dayanma gücü versin, bebeğin sağlıklı olsun da bulansın varsın.
ilk 3 ay bebekler parazit gibi yaşarmış vücutta, beslenmeyi takma bu yüzden. susuz kalma yeter, zaten serumu bunun için alıyosun.

delikiz1982 kullanıcısından alıntı
çok geçmiş olsun ..
bizim gibi mozaik olanlarda hasta çocuk olmuyormuş sanırım daha çok düşük ya da döllenememe sorunu oluyormuş ..
İnş. hepimizi sağlıklı evlatlar doğruruz

cANIM BU BİLGİYİ NEREDEN EDİNDİN? Benim eşim mozaik ve2 kere düşük yaptım. Hasta çocuğum yok. Oğlum var 7.5yaşında test yaptırdım 46 xy sağlıklı çıktı. Erken doğumum başka sebeptendi...

kürtaj mı tüp bebek mi sorusuna 2 kürtaj yaşamış biri olarak kürtaj dedim ben.
tüp bebek uzun protokol oldu bizim, haftalarca eşimle kafayı yedik.

ilk kürtajda çok anlamamıştım ne olduğunu ama 2.de çok ağladım, benim bebeklerin kalbi duyulup sonra durdu bi de.
kürtaj sonrası öyle ağlamışım ki eşim ne yapacağını şaşırmıştı, normal denemeye karar verirken kürtaj vs. olursa öyle ağlamak yok diye söz aldı benden.

hepsi çok zor. ama sonuca ulaşma açısından değerlendirdim ben, tüp bebekte onca stres onca para, transfer bile olamadık.
normal yolla hamile kalırsan ya devam edicek ya etmicek, o kadar.
opu da anestezi kürtaj da. ikisi de rahim için yapışma vs. riskleri taşıyan operasyonlar.

ben illa pgt desem eşim kabul ederdi, allaha sığındım inş sağlıkla gelicek bebeğim. hituci 4. tedavide kavuşmuş, en kötü öyle olsa dedim 3 tedaviye daha gücüm yoktu manevi olarak.

ama bu herkesin kendi iç dünyasında alacağı bi karar, benimle aynı şeyleri yaşayan biri böyle düşünmeyebilirdi.

Canım ben düşüklerdışında 2 hamileliğimi de böyle geçirdim ama diğerlerindecahillikten serum da taktırmamıştım. İnşallah sağlıklıdır benim diğerleri 16 ya dek sürmüştü umarım devam etmez o kadar. Ya ibadetlerimi bile yapamıyorum... İğneye yine akşam aynı saatte devam di mi?

OF kızlar ya elimde poşet, yediğim bir şey kalmadı. Nasıl geçecek günler böyle?
Geçer geçer canım Allahın izniyle az kaldı dayannn
[Vallahi cnm bana geçen 2 tedavidede bu şekilde ilaçlar verdi ve kullandım ...

Canım başarısız tüp bebek mi kürtaj mı sorusunun cevabını ben de sordum kendime? Geçen sene mayısta dr ye gittiğimde hiç aklımda yoktu bebeğimin kalp atışlarının olmadığını öğrenmek. Ki ben 12. haftada serklaj konusunu konuşmayı tasarlamıştım. Sonra dr dedi ki kalp atışlarını duyamıyorum zaten yolk sacı da yok. Birhafta bekleyelim olmazsa kürtaj. Bunları fakülteden öğrenmiştim. Sonra kendi dr mde aynı şeyleri söyledi özeldeyaparsak genetiğede gönderelim pahalı olur fakültede yapılsın. Bebekte sorun var mı öğrenelim dedi. Asistan bana kürtajdan önceki gece bir vajinal hap verdi kullanmam için. O gece koyunca hapı kanamam oldu ve malesef dediğim halde sabah, ultrasonla düştü mü diye bakmadan beni kürtajaaldılar. Çok ağladım zaten biryıl önce 25 haftalık erken doğumda 4 gün yaşamıştı oğlum ve onu kaybetmiştim. Bu bebeğimi de kaybediyordum ve kürtaja ağlayarak girdim. Çıkarken hastaneden hala ağlıyordum ve asistanın bana dediğine bakın: Alttarafı bir kürtaj oldun amma da büyütüyorsun. Ben de ağzıma geleni dedim bu ilin neden gelişmediğini, Edirne tıpta ben ilk düşüğümü yaparken ağlıyorum diye psikolog getirdiklerini de...

Tek tesellim neden kaybettiğimi öğrenecek olmamdı. Sonuç geldi 46 xx, sağlıklı kız bebek. Bunu yard. doç da dedi. Ben tekrar hamile kalmayı istedim ilk adetsonrası . Ama o ay olmadı. Sonraki ay eşim şehir dışındaydı ve ben de İstanbula gittim prof. dr.Cemil Akgüle gittim. Buyazıyı nasıl görmediler notta koryon villusaları saptanmamıştır yazıyor sen düşük yapmışsın bu 46 xx sana ait. Bebeğe ait bulgu yok dedi. Bizden eşli genetik testistedi. İşte böylece belli oldu. Çok zor süreçti bebeklerimi kaybetmek.

Pgt tedavime gelince. 2 sağlıklı embriyomun gelişimlerinin durduğunu öğrendiğimde de düşüklerime ağladığım kadar ağladım belki.Onlar da candı hatta sağlıksız olanlar da candı o ana. Ama gelişimleri durmuştu.

2 acı da çok kötüydü. Sonra dualar ederek eşim doğal istedi diye doğal denedik ama maddi manevi gücüm olsaydı yeniden pgt ister bu sağlıklı mı sağlıksız mı stresine girmezdim. Hepsi stressiz ki...[/QUOTE]
Ewet canım hepsi başlı başına stresli bir dönem Allahım neyi layık görüosa onu yaşayalım artık ne diyelim

Vallahi cnm bende aynı fikirdeyim artık bende kürtajdan yanayım .... Opu zaten kürtaj gibi yanii insanın psikolojisi çok önemli bence

Ewet canım hepsi başlı başına stresli bir dönem Allahım neyi layık görüosa onu yaşayalım artık ne diyelim

Vallahi cnm bende aynı fikirdeyim artık bende kürtajdan yanayım .... Opu zaten kürtaj gibi yanii insanın psikolojisi çok önemli bence[/QUOTE]

Kızlar bu karşılaştırma kırk katır mı kırk satır mı gibi bişey Hepsi kendine göre zordur. Ben ikisini de yaşamadım ama anlamak için yaşamak gerekmiyor. Tüp bebeğin stresini sizlerden biliyorum. Kürtaj da canından can kopması gibi bişeydir herhalde.. Velhasıl keşke ikisini de yaşamak zorunda kalmasaydık.. Ama dediğim gibi bizim sınavımız çok zor.. Allah herkesi çok uğraştırmadan sağlıkla yavrusuna/yavrularına kavuştursun inşallah...

chnbcim Allah yardımcın olsun canım ya Eminim çok zordur. Normal mide bulantılarına bir kaç saat dayanamazken sen günlerce çekiyorsun. Ama sonu güzel olacak inşaallah.

Kızlar bu karşılaştırma kırk katır mı kırk satır mı gibi bişey Hepsi kendine göre zordur. Ben ikisini de yaşamadım ama anlamak için yaşamak gerekmiyor. Tüp bebeğin stresini sizlerden biliyorum. Kürtaj da canından can kopması gibi bişeydir herhalde.. Velhasıl keşke ikisini de yaşamak zorunda kalmasaydık.. Ama dediğim gibi bizim sınavımız çok zor.. Allah herkesi çok uğraştırmadan sağlıkla yavrusuna/yavrularına kavuştursun inşallah... [/QUOTE]
Amin cnmm inşallahh sağlıkla yavrularımızı alırız kucagımızaa ...

Karnımın alt kısmına ani ağrılar giriyor. hazade sende de oluyor mu?

Oluo cnm benim dün belim fecii agırdıı ama tahmin edemezsinn böyle ama bugün zerre ağrı yok çok şükürr ...
Senin gögüslerde ağrı sızı varmı canım?

Oluo cnm benim dün belim fecii agırdıı ama tahmin edemezsinn böyle ama bugün zerre ağrı yok çok şükürr ...
Senin gögüslerde ağrı sızı varmı canım?

Bugün dokunduğumda hafif acımaya başladı. Sürekli kontrol ediyorum. Umarım regl belirtisi değildir. Seninkiler ne alemde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…