- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #9.641
Bismillahirrahmanirrahim
niye yapmayacaksin test?? Olmaz oyle şey. sen iğne oluyor musun kalçadan?
bildiğim kadarı ile o iğneleri kesmeden regl olamıyorsun . ben 2 tedavimde progestan iğne oldum gün aşırı.sonra kan testi negatif çıkınca iğneleri kestim ve regl oldum.
e sen test yapıp bilmezsen, ,ğneleri kullanmaya devam edersin o zaman da regl olmazsın .
çok çok emin değilim buna ama böyle duymuştum o dönemlerde.
bebeğin cinsiyeti meselesine bir şey diyemeyecegim. dayanabilirsin eger istiyorsan , eskiden var mıymıs ultrason??
ama bu çileye ne gerek var orasını anlamadım
Herkese günaydın
Günaydın canımmm nasılsın bugünnnn
tşk ederim lavequeCanım sız nasılsınız?
Once hamıle adaylarına yazdım, sımdı de hamılelere:):)
cinsiyeti öğrenmiceksen gittiğin dr.a söylemeyin diye uyarman lazım. hiç sormadan söylüyolar. ben 6.aydan sonra sormayı düşünüyodum ama dr.a söyleme demek lazımmışVallahi canım ne olsun benim belim çok ağırıo ya regle olucakmışım gibi
Moreller iyi gibi ama stresliyiz ... Ama ben tahlil yapmakdan vazgeçtim ama inci yap dio n bilim ya o tahlil sonucunu beklemek çok streslii ztn regle olmazsam hamileyimdir :))
Bu arada ; Allah nasip ederse hamile kalırsam şayet ben bebegimin cinsiyetini öğrenmiycem dogunca öğrenicem incide bekleyemezsin dedi bende beklerim dedi ve iddaya girdik bebek için hastane çıkışına
bende aynı şeyi düşünüyordum,bugün kan vereceğim ama haftaya perşembe çıkarmış sonuç, inşallah kötü çıkmaz tabii,ama sanırım dhea diye bir ilaç var,değer düşük çıkarsa onu kullanmak gerekecek, sonuçta tüp bebek yapılacak her durumda neden önemli ki bu bu kadar, senden de isterlerse belki haziranda karşılaşırız bile....herşeyi sor,aklında hiçbir şey kalmasın...benim drum sertaç bey...
Vallahi cnm ben 5 aylık gibi şiştimm ve goguslerimdeki ağrı devam edi belim çok ağırıoo jel kullanıorum ben hep korkuorum regle oldum die bir bakıorum jel :)) benim göbegim mos mor oldu cnm clexsan kullanıorum sen kullanıomusunNasıl olduğumu ben de bilmiyorum. Vücudumu dinlememeye çalışıyorum ama yapamıyorum :) Sen nasılsın?
tşk ederim laveque
iyiyiz çok şükür..
cinsiyeti öğrenmiceksen gittiğin dr.a söylemeyin diye uyarman lazım. hiç sormadan söylüyolar. ben 6.aydan sonra sormayı düşünüyodum ama dr.a söyleme demek lazımmış
3 farklı dr erkek dedi şu anda. tmm pipisi sağlıkla oluşmuş demek ki ben burdan bunu anladım
Vallahi cnm ben 5 aylık gibi şiştimm ve goguslerimdeki ağrı devam edi belim çok ağırıoo jel kullanıorum ben hep korkuorum regle oldum die bir bakıorum jel :)) benim göbegim mos mor oldu cnm clexsan kullanıorum sen kullanıomusun
bende aynı şeyi düşünüyordum,bugün kan vereceğim ama haftaya perşembe çıkarmış sonuç, inşallah kötü çıkmaz tabii,ama sanırım dhea diye bir ilaç var,değer düşük çıkarsa onu kullanmak gerekecek, sonuçta tüp bebek yapılacak her durumda neden önemli ki bu bu kadar, senden de isterlerse belki haziranda karşılaşırız bile....herşeyi sor,aklında hiçbir şey kalmasın...benim drum sertaç bey...
biz geçen ay istiyorduk bu aya ertelendi bu ay istiyoruz hazirana kalacak ..sinir oluyorum yaa..
bi de haziranda iptal edilirse sorusu var kafamda ..her ihtimali düşünüyorum ..aylarca uğraşmayasak ..
iptal olursa 3 ay mı bekeleyceğiz yenisini yaptırmak için acaba ?
sen neler sormuştun peki
Canım ben sabahları Claxane die bir iğne kullanıorum ve Crinone jel kullanıorum ilaç olarakda ; Estrofem, Coraspirin, Folbiol ve Gnc nin PHYTOSTEROL WITH COQ-10 die bir vitamin alıorum... Akşam ise işde Progynex iğne oluorumNe jeli? Progestan mı? Ben kullanmıyorum clexsan. Ne işe yarıyor ki? Ben bir progestan iğne bir de coraspin kullanıyorum canım.
biz geçen ay istiyorduk bu aya ertelendi bu ay istiyoruz hazirana kalacak ..sinir oluyorum yaa..
bi de haziranda iptal edilirse sorusu var kafamda ..her ihtimali düşünüyorum ..aylarca uğraşmayasak ..
iptal olursa 3 ay mı bekeleyceğiz yenisini yaptırmak için acaba ?
sen neler sormuştun peki
Günaydın canımm yaa daha başlamadan ne bu olumsuzluk ayol yaaaa aaaa
Herşey güzel olucak bak görr iyi düşün iyi enerjiyi çağırr cnm
Canım ben sabahları Claxane die bir iğne kullanıorum ve Crinone jel kullanıorum ilaç olarakda ; Estrofem, Coraspirin, Folbiol ve Gnc nin PHYTOSTEROL WITH COQ-10 die bir vitamin alıorum... Akşam ise işde Progynex iğne oluorum
Günaydın canımm yaa daha başlamadan ne bu olumsuzluk ayol yaaaa aaaa
Herşey güzel olucak bak görr iyi düşün iyi enerjiyi çağırr cnm
ne yapayım şok hala geçmedi doktorla konuşmayınca da geçmeyecek ,gerçi doktor da iyi mi söyleyecek kötümü onu da bilmiyorum ya
belki zamanla düzeleceğim ama şuan boşluktayım gerçekten canım çok sıkılıyor
Canım ben sabahları Claxane die bir iğne kullanıorum ve Crinone jel kullanıorum ilaç olarakda ; Estrofem, Coraspirin, Folbiol ve Gnc nin PHYTOSTEROL WITH COQ-10 die bir vitamin alıorum... Akşam ise işde Progynex iğne oluorum
ne yapayım şok hala geçmedi doktorla konuşmayınca da geçmeyecek ,gerçi doktor da iyi mi söyleyecek kötümü onu da bilmiyorum ya
belki zamanla düzeleceğim ama şuan boşluktayım gerçekten canım çok sıkılıyor
öyle tabi şükrediyorum ama bi yandan da üzülmeden olmuyor tabi ..Güzelim yapma böyle. Çok şükür ki bir yolumuz var. Ben evlenmeden önce pgt'yi bile bilmiyordum. Hatta eşime ben evlenemem diyordumPgt'yi evlendikten sonra keşfettim. Ya umudumuz, bir çözüm seçeneğimiz olmasaydı Allah korusun.
biz eşime sperm dna hasar testi yaptırmıştık çok şükür çok iyi çıktı sonucu ..
ama amh isterlerse bu aydan geçmiş olacak ..
ya tüp bebekte 3 ay bekleniyormuşya 2.yi yaptırmak için...
peki neden böyle oluyor diye sorduğunda ne dediler sana ..
ama amh kötü çıksa da onu ilaçla hallediyorlarmış ..
öyle tabi şükrediyorum ama bi yandan da üzülmeden olmuyor tabi ..
ALLAH ın yanlış işi olmaz her işte vardır bir hayır tabiki ama insanız sonuçta üzülmek de insana özgü..
Aslında çok dışarıya yansıtmıyorum üzüntümü ama içimde bir daralma var sadece o da zamanla geçecek inş. ,daha çok yeniya ondan galiba...
Yarın bir de doktora gideceğim için stres var bi de belki bu ay olmayacak bekleme stresi var derken tüm hepsi bir araya gelince iice stres oluyor insan..
Ama zamanla daha pozitif olacağım inş.
Canım hepimiz üzülüyoruz. Bu topikte kimse üzülmüyorum demez. Bizim de imtihanımız böyleymiş. Herkesin farklı farklı sınavları var. Doktorla konuştuktan sonra daha bir ferahlayacaksın emin ol. Şimdi içinde acabalar beynini kemirip duruyor. Stres bizim en büyük düşmanımız ama tabi ister istemez içinde buluyoruz kendimizi. Araştırarak, sorup soruşturarak, doğruları öğrenerek stresi en aza indirmemiz gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?