Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hazadecim bana verilen belgede yumurta toplandıktan sonraki 14.gün yazıyor. Transferden sonra 12 gün sanıyordum ben de şaşırdım. 10 mayıs transferimin 10.günü oluyor.

Akasya kuzum,oylarımı sana veriyorum. Ama şartım var lütfen sağlıklı çocukları olanlarınkini de karşılasınlar.... 2., 3.çocuğu da yaparım menopoza girmeden ben bu gidişle...

Geeel vatandaaaş gellll Bizde tek çocuk , 2 çocukk sınırı yookkk. Sayın Başbakanımızın dediği gibi hedefimiz en az 3 çoooocuukkkk Heheheheh.. Şaka bir yana sorun çocuğunun olup olmaması değil. bizim ana mantığımız , davamızın temeli genetik hastalığını çocuklarına geçirme riski bulunanların PGT yaptırmak zorunda olması. PGt yaptırmazsa engelli çocuk doğum riski olduğundan, devletin engelliği önlemek gibi bir misyonu bulunduğundan, bu ücretlerin ödenmesi gerekliliği... biliyorsunuz yıllar önce tüp bebek ücretleri de ödenmiyordu. Kendisi de tüp bebek yaptıran bir bayan avukat dava açıp bu ücretlerin ödenmesi gerektiğine ilişkin karar aldırdıktan sonra devlet bunları ödemeye başladı.

kızlar yumurtam gayet güzel olgunlaşmış 24mm olmuş ve rahim kalınlığımda güzelmiş hamdolsun herşey yolunda ilerliyor

kadın doğum dr umla ve tüp bebek dr um arasında git gel yapıyorum tabi sonuçlarımı göstermek adına

mayıs adetimle bekliyor beni Tüp bebek dr um foliküllerime bakacakmış bende haberler güzel hamdolsun inşallah hepimizin hep güzel haberleri olsun inşallah

tabi tüp bebek dr um hemen mayıs ayına tedaviye başlayalım diyor ama ben yok olmaz ki para yok ki dedim

merhaba arkadaşlar
burası o kadar hızlı ilerliyor ki,sayfaları okumak bile çok zaman alıyor...volkan hoca ile ilgili yazdıklarınızı okudum,biraz canım sıkıldı,muhterem bahçe bir arkadaşın dediği gibi çok tatlı bir insan,çok samimi,volkan hoca biraz daha soğuk doğru...ama cidden doktorların genelinde böyle bir durum var artık..hele bu tüp bebek işi tam bir ticarete dönüşmüş durumda...ben burda araştırıp insanların çook tatlı,çook şöyle,çoook böyle,bir numara falan dedikleri bir dr a 2.denememi yaptırdım,ya bende bir sorun var,ya da insanlar fazla abartıyor.bana direkt ne ise onu yapacağız,"şapkadan tavşan çıkarmayacağız" dedi..zaten çıkmadı da...zaten o kadar meşguller ki,genetik sorunu merkeze faksladık,tlfnda bile lutfedip konuşmadı,randevu alıp gelsinler demiş,hani çok iyilerdi...

PSİKOLOJİ falan kimsenin umrunda değil,onların derdi belli,biz o merkez senin bu merkez benim geziyoruz işte,artık fazla bir şey beklemeyeceğiz biz,ben kendi adıma son rapor hakkımı kullanmak adına burayı seçtim,o yönde kendimi inandıracağım,çünkü beni anlamalrını beklemek sadece kendimi kandırmak oluyor,Allahım yüzümüze baksın inşallah,bu durumlarla daha fazla bizi muhatap etmesin,hayırlsıyla evlatlarımıza kavuştursun inşallah,

trkuazcım bu topik bazen günlerce tek sayfa ilerlemez bazense sayfalar alır başını gider Hangi şehirdesin? Merkezi seçtin mi?

Geçmiş olsun. Hayırdır? Bu meseleileilgili mi?
yok canım yumurta rezerv sorunum var bu yüzden 2. tüp bebek tedavime kadar tahliller takipler yaptırıyorum

sifacım hayırlı olsun canım. Doğal deneyecek misin?
sağol incim , doğal derken yumurtlama günlerini değerlendirmeyi mi bahsediyorsun ohohohoo her ay doğal deniye deniye 6 yıl oldu tabi bir yandan da dr tedavileri filan

Olsun canım ya dene ne olacak. Bakarsın olur. Baksana yumurta kocaman olmuş Ama denersen fmf riskini de göze alman gerek maalesef

Olsun canım ya dene ne olacak. Bakarsın olur. Baksana yumurta kocaman olmuş Ama denersen fmf riskini de göze alman gerek maalesef
evet canım hep denedik ilk 1 yıl hariç hiç korunmuyoruz ayy evet yaaaa fmf var işin içinde ne biliyim denerim yinede :44: Rabbim mucizemizi pgt li nasip etsin inşallah

evet canım hep denedik ilk 1 yıl hariç hiç korunmuyoruz ayy evet yaaaa fmf var işin içinde ne biliyim denerim yinede :44: Rabbim mucizemizi pgt li nasip etsin inşallah

İşte hastalık insanın elini kolunu bağlıyor. Ben de evlendiğimden beri korunuyorum mecburen. Hakkında hayırlısı olsun inşaallah. Doğal yoldan olmamasının hikmeti belki de çocuğunun fmf olmayacak olmasıdır.

haklısın canım benim yaa aynen öyle valla

bugün fısh ve mikro bahsi geçmiş ne demek :26: bana hamiş hamiş yoracağım ya seni

delikız çalıştığın için akşamları kk ya gelmiyorsun zannediyordum hoş geldin nasılsın canım daha iyisin demi

İnşaallah hayırlı olur. Çok şükür. Elimden geldiğince dinleniyorum zaten evdeyim bütün gün.

2.denememdi canım. İlkinde transfer olamamıştım bunda oldum çok şükür. Evet ikisini de Memorial'de denedim.

evet Merveciğimin yeri belli belli ama tahminimce en fazla 1 hafta cezalıdır inşallah daha kısa sürede burda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…