- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #9.981
Selamunaleyküm güzel bayanlar nasılsınız
Mervee nasıl geçti nişan?
Çok güzel geçti canım çok eğlendik bana iyi oldu valla
as iyiyiz sen nasılsınSelamunaleyküm güzel bayanlar nasılsınız
olabilirdelikız sana verilen fiyatta büyük ihtimalle fish ile bakılacaktır embriyolara.
as iyiyiz sen nasılsın
olabilir
O zaman ŞafakBugünü saymayalım
evet ANKARADAYIM.eşime diyorumki ya pgtde sağlam çıkmazsa bi tüp bebek parası boşa vermiş olacağız diyorum ..olsun bi daha verir bi daha yaptırırız olmazsa bi daha verir bi daha ,olana kadar yaptırırız ,parayı bunun için harcamak kadar güzeli var mı ,nasılsa kazanıyoruz bişeylere gdiyor,hiç değilse yavrumuza kavuşmak için gitsin diyor .. eşimparaya hiç takmaz ,o çok kurcalayıp iice strese girmeme ve kafamı bulandırıp olaya konsantre olamamama kızıyor
Kızlar Memorial topiğinde bir arkadaş vardı, idrarda çıkmadığı için çok üzülmüştü bugün kanda çıkmış çok şükür. Evde test yapmamaya karar verdim :)
Selamunaleyküm güzel bayanlar nasılsınız
zaten RABBİME ŞÜKÜR imkanımız olması beni teselli ediyor ..Bu kadar olumsuzluk içinde olsun ne yapalım belki bi araba parası vereceğiz ama yavrumuza vereceğiz inş. diyorum ..ALLAH hepimize yardım etsn inş.Maşallah canım ne güzel. Benim eşim bir kere denedik başlarken de bir kere deneriz olmazsa doğal tamam mı diye söz alarak başladı benden. Biz uzaktayız bu ilde bırak pgt yi tüp bebek bile yapılmıyor. Git gel, işlerimiz vs. İstemedi maddi olarak da sıkıntı olacaktı zaten...
Ne güzel inşallah senin de güzel haberlerini alacağız:))
A.s Sen nasılsın eğlenmişsin maşallah ...
zaten RABBİME ŞÜKÜR imkanımız olması beni teselli ediyor ..Bu kadar olumsuzluk içinde olsun ne yapalım belki bi araba parası vereceğiz ama yavrumuza vereceğiz inş. diyorum ..ALLAH hepimize yardım etsn inş.
Şimdi aklıma bi soru takıldı cevaplayabilcek varmı acaba
şimdi dölenmiş embriyoya genetik tanı yapılıyor değilmi .orada sağlıklı olanlar seçiliyor ve onların kromozomları o testte bell zaten ..yani dişi mi erkek mi pgt aşamasında belli olmuyor mu ? erkeğin ve dişinin kromozom yapısı belli zaten ..
cinsiyet de belli olmuş olmuyor mu o aşamada .
ayrıca eğer öyleyse dyelimki3-4 tane embriyo çıktı sağlam ve farklı cinsiyette o zaman nasıl transfer yapacaklar ..
Şuan Tam 1000. Sayfamızdayız maşallah maşallah
ChnbNasılsınn??
Delikız hele bi sağlam sağlıklı çıksında cinsiyet en son düşüneceğin şey olsun canım benim
cinsiyet düşündüğümden değil zaten de kafam karıştı ,o durumda soracaklarmı yani hangisini transfer edelim diye ,biz şimdi o aşamada seçim yaparsak bu günah oluyor mu acaba ,eşim de diyorki o embriyoların hepsi senin sonuçta ,ALLAH hangisini takdir ettiyse o olacak zaten diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?