Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Maşallah canım ne güzel. Benim eşim bir kere denedik başlarken de bir kere deneriz olmazsa doğal tamam mı diye söz alarak başladı benden. Biz uzaktayız bu ilde bırak pgt yi tüp bebek bile yapılmıyor. Git gel, işlerimiz vs. İstemedi maddi olarak da sıkıntı olacaktı zaten...

Kızlar Memorial topiğinde bir arkadaş vardı, idrarda çıkmadığı için çok üzülmüştü bugün kanda çıkmış çok şükür. Evde test yapmamaya karar verdim :)

Ne güzel inşallah senin de güzel haberlerini alacağız:))

Selamunaleyküm güzel bayanlar nasılsınız

A.s Sen nasılsın eğlenmişsin maşallah ...

zaten RABBİME ŞÜKÜR imkanımız olması beni teselli ediyor ..Bu kadar olumsuzluk içinde olsun ne yapalım belki bi araba parası vereceğiz ama yavrumuza vereceğiz inş. diyorum ..ALLAH hepimize yardım etsn inş.
Şimdi aklıma bi soru takıldı cevaplayabilcek varmı acaba
şimdi dölenmiş embriyoya genetik tanı yapılıyor değilmi .orada sağlıklı olanlar seçiliyor ve onların kromozomları o testte bell zaten ..yani dişi mi erkek mi pgt aşamasında belli olmuyor mu ? erkeğin ve dişinin kromozom yapısı belli zaten ..
cinsiyet de belli olmuş olmuyor mu o aşamada .
ayrıca eğer öyleyse dyelimki3-4 tane embriyo çıktı sağlam ve farklı cinsiyette o zaman nasıl transfer yapacaklar ..

Delikız hele bi sağlam sağlıklı çıksında cinsiyet en son düşüneceğin şey olsun canım benim

Ya geçen ben sana Nergis abla diye hitap etmişim gece yattığımda geldi aklıma gülmekten öldüm yatakta yaa

Evet ekonomi çok önemli. Benim 7.5 yaşında oğlum var. Onu özel okula gönderdik burada ilkokullar yarım gün. Çalıştığımız için. Onun ödemeleri, ev aldık onun borcu derken. Arbaya niyetleniyoruz birazını pgt de harcadık ve benim 25 haftalık erken doğumum vardı bu yüzden filmler, testler filan derken epey zorladı bizi. Yine zorlayabilirdik bir kere daha ama eşim istemedi işte...

Evet cinsiyet belli dr ler de biliyorlar ama yasakmış söylemek. Benim 2 sağlam vardı zaten embriyolarımın gelişimi durmuş o yüzden cinsiyetlerini sormadık. Gerçi söylermiydi bilmiyorum...

Genetik tanı genelde embriyo 3. güne gelince yapılıyor... En azından fishte böyle...

Delikız hele bi sağlam sağlıklı çıksında cinsiyet en son düşüneceğin şey olsun canım benim

cinsiyet düşündüğümden değil zaten de kafam karıştı ,o durumda soracaklarmı yani hangisini transfer edelim diye ,biz şimdi o aşamada seçim yaparsak bu günah oluyor mu acaba ,eşim de diyorki o embriyoların hepsi senin sonuçta ,ALLAH hangisini takdir ettiyse o olacak zaten diyor

Bildiğim kadarıyla söylemiyorlar cinsiyetlerini galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…