Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Maşallah. Ben yazmaya başladığımda 300 lerdeydik. Ne gevezeymişiz:))

Komşuya indim geldim. Oğlanla anneannesi parkta. Eşim arkadaşlarıyla tekim evde. Beni kabul ettin mi dün?

AYnen bende 500 lerde birşeydi galiba:)
Bugün iyisin galiba maşallah bulantın felan yok demi
Evet kabul ettim bugün açtım ancak

biz de yeni ev aldık ev kredisi de ödüyoruz ..bizim de harcamamız çok ama ne yapalım ARABA yenileyecektik vazgeçtik 1 sene sonra alırız yeterki olsun da inş.
ama 3-4 embriyo olursa onlar mı seçiyor neye göre seçiyor ,bize sorarlar mıacaba hangisini transfer edelim diye ,transfer ettikten sonra neden söylemiyorlarki onu anlamadım nasılsa belli oluyormuş yasak olmasının sebebi ne ..

3-4 Tane embriyo biraz zor canım Tabiki Rabbim isterse O dilerse olur ama görünen köy kılavuz istemez
Hele b,itane sağlıklı çıksında

Canım bence sormazlar çünkü yasak.

inş geçer gider en kısa zamanda ya Allah kolaylık versin sana benim adetime +- 3 gün var bakalım neler olacak?

AYnen bende 500 lerde birşeydi galiba:)
Bugün iyisin galiba maşallah bulantın felan yok demi
Evet kabul ettim bugün açtım ancak

Sabah bir kez çıkardım şükür daha çıkarmadım. 3 haftada 3 kilo vermişm.

İnşallah olur ilk seferde. Canım bilemiyorum neye göre seçiyorlar. Yasak çünkü insanlar bu durumu kullanırlar diye ve doğanın dengesi bozulur diye sanırım. Biliyorsun Türkiyede erkek çocuk için neler yapan erkekler var sırf bunu bile kullanabilirleer. Ama Kıbrısta cinsiyet serbest. M. Ali Erbil Kıbrısta erkek bebek yaptırdı ya. Birde o cinsiyette olursa mutlaka özürlü olacaksa diğer cinsiyeti yerleştiriyorlar galiba...

inş geçer gider en kısa zamanda ya Allah kolaylık versin sana benim adetime +- 3 gün var bakalım neler olacak?

Azalmış inşallah sağlıklısı ve hayırlısıyla hamilesindir...

Ya herkes Erkeği tercih ederdi galiba düzen ve denge değişirdi o zaman
Ama ben kız çocuklarını daha çok seviyorum ya bide tatlı tatlı pembiş pembiş giydireceksinn ohh yemede yanında yat

yok zaten ben o seçimi yapmak istemem dinen de günah oluyor sanırım ..ben de duymuştum mesela bendeki hastalık kız çocukta oluyormuş o yüzden erkek koyabiliyorarmış sanırım ...yok ben özel olarak gidip cinsiyet seçiminin günah olduğunu ALLAHIN takdirine karşı olduğunu biliyorum ztane o yüzden kafam karıştı da sordum ,bize sormasınlar zaten ,ben seçim yapmak istemem ,en kalitelisini ve belki senin deidğin yöntemle yapıyor olabilirler...
ama işlemden sonra söylemelrinde bir sakınca yok bence sonuçta olmuş bitmiş müdahele edilemeecek noktada oluyorsun erkenden bilmek güzel olurdu

hoşbulduk tatlım işe başladım 1 hafta oldu yorgunluktan hiç giremedim siteye hamlaşmışım bayaa vay unutmadınız yani beni sen nasılsın ?

Canım yorulursun ama günler hızlı geçer kafan dağılır ne güzel...

Ya herkes Erkeği tercih ederdi galiba düzen ve denge değişirdi o zaman
Ama ben kız çocuklarını daha çok seviyorum ya bide tatlı tatlı pembiş pembiş giydireceksinn ohh yemede yanında yat

Canım ben Cem Beye demiştim fazla embriyom olursa kız bebek tercih edeceğiz Volkan Beye söyleyeceğim çünkü benim erken doğum riskim var. 25 haftalık doğan bebeğim kız olsaydı yaşama ihtimali daha fazlaydı. Akciğer gelişimi kızların önde olurmuş. Bunu düşünerek talep edecektim kız...

inş canım belirti aramak istemiyorum oluruna bırakmaya çalışıyorum zaten inciye de yazdığım gibi her hamilelikte belirti olacak diye bir kural yok bazen yazıyordum eskiden şu var bu var diye ama sonuç negatif o yüzden elimden geldiğince akışına bırakıyorum sadece bugün biraz kötüyüm kasığım ağrıyor hem sağdan hem soldan ona canım sıkkın

Hiii gerçekten mi ayy yaa kıyamam sana Allah'tan Annen orada
Diyet yapsan veremezdin haa bu 3 kiloyu

evet gerçekten ne ara saat akşam 6 oluyor farketmiyorum bir bakıyorum herkes toplanmış gidiyor

Belki de hastalardan korkuyorlardır vay sen neden şunu yerleştirmedin filan...

İşin şakası tabi... Olabilir aslında. Bizim raporda cinsiyet kısmı belirtilmemişti yasakmış diye incelenen embriyolarımda. Ben çok merak ediyorum sağlıksız 2 embriyomda eşimin hastalığı var mıydı öğrenemedim. Birinde trizomi 21, diğerinde de her hastalık vardı.

Anaaa yemeği ocakta unutmuşum buraya takılmaktan hey Allah'ım

hAY aLLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…