- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #10.001
Maşallah. Ben yazmaya başladığımda 300 lerdeydik. Ne gevezeymişiz:))
Komşuya indim geldim. Oğlanla anneannesi parkta. Eşim arkadaşlarıyla tekim evde. Beni kabul ettin mi dün?
biz de yeni ev aldık ev kredisi de ödüyoruz ..bizim de harcamamız çok ama ne yapalım ARABA yenileyecektik vazgeçtik 1 sene sonra alırız yeterki olsun da inş.Evet ekonomi çok önemli. Benim 7.5 yaşında oğlum var. Onu özel okula gönderdik burada ilkokullar yarım gün. Çalıştığımız için. Onun ödemeleri, ev aldık onun borcu derken. Arbaya niyetleniyoruz birazını pgt de harcadık ve benim 25 haftalık erken doğumum vardı bu yüzden filmler, testler filan derken epey zorladı bizi. Yine zorlayabilirdik bir kere daha ama eşim istemedi işte...
Evet cinsiyet belli dr ler de biliyorlar ama yasakmış söylemek. Benim 2 sağlam vardı zaten embriyolarımın gelişimi durmuş o yüzden cinsiyetlerini sormadık. Gerçi söylermiydi bilmiyorum...
Genetik tanı genelde embriyo 3. güne gelince yapılıyor... En azından fishte böyle...
biz de yeni ev aldık ev kredisi de ödüyoruz ..bizim de harcamamız çok ama ne yapalım ARABA yenileyecektik vazgeçtik 1 sene sonra alırız yeterki olsun da inş.
ama 3-4 embriyo olursa onlar mı seçiyor neye göre seçiyor ,bize sorarlar mıacaba hangisini transfer edelim diye ,transfer ettikten sonra neden söylemiyorlarki onu anlamadım nasılsa belli oluyormuş yasak olmasının sebebi ne ..
3-4 Tane embriyo biraz zor canım Tabiki Rabbim isterse O dilerse olur ama görünen köy kılavuz istemez
Hele b,itane sağlıklı çıksında
cinsiyet düşündüğümden değil zaten de kafam karıştı ,o durumda soracaklarmı yani hangisini transfer edelim diye ,biz şimdi o aşamada seçim yaparsak bu günah oluyor mu acaba ,eşim de diyorki o embriyoların hepsi senin sonuçta ,ALLAH hangisini takdir ettiyse o olacak zaten diyor
Canım beklemekte yarar var aslında. Ben adete2 gün varken evde erken gebelik testi vardı onla yapmıştım evet duyarlı test dediğimiz testle. İnsan sabırsızlanıyor gerçekten ben hemen o gün pıhtılaşma iğnesine de başladım...
Evet canım malesefdevam. İnşallah biter tez zamanda. Senin kaç gün var adete?
İnciiiiiiii, aradım telini sekretere bağlamışsın.Azıcık sohbeteedlim demiştim zaman geçsin:))
Vakit gerçekten zor. İnşallah hamilesindir bu sefer de kese, kalp atışı heyecanı. Şükür2 li 3 lü taramalar fialan uğraşmayacaksın. Tescilli:))
Canım bence sormazlar çünkü yasak.
öyle tabi de ben mantığını anlamak için sordum
AYnen bende 500 lerde birşeydi galiba:)
Bugün iyisin galiba maşallah bulantın felan yok demi
Evet kabul ettim bugün açtım ancak
biz de yeni ev aldık ev kredisi de ödüyoruz ..bizim de harcamamız çok ama ne yapalım ARABA yenileyecektik vazgeçtik 1 sene sonra alırız yeterki olsun da inş.
ama 3-4 embriyo olursa onlar mı seçiyor neye göre seçiyor ,bize sorarlar mıacaba hangisini transfer edelim diye ,transfer ettikten sonra neden söylemiyorlarki onu anlamadım nasılsa belli oluyormuş yasak olmasının sebebi ne ..
inş geçer gider en kısa zamanda ya Allah kolaylık versin sana benim adetime +- 3 gün var bakalım neler olacak?
Petunyaaa canım hoşgeldin nerelerdeydin dün muhabbetinde geçti burda
sormaları yasak çünkü cinsiyet tayini oluyor ama söylemeleri neden yasak
yok zaten ben o seçimi yapmak istemem dinen de günah oluyor sanırım ..ben de duymuştum mesela bendeki hastalık kız çocukta oluyormuş o yüzden erkek koyabiliyorarmış sanırım ...yok ben özel olarak gidip cinsiyet seçiminin günah olduğunu ALLAHIN takdirine karşı olduğunu biliyorum ztane o yüzden kafam karıştı da sordum ,bize sormasınlar zaten ,ben seçim yapmak istemem ,en kalitelisini ve belki senin deidğin yöntemle yapıyor olabilirler...Sabah bir kez çıkardım şükür daha çıkarmadım. 3 haftada 3 kilo vermişm.
İnşallah olur ilk seferde. Canım bilemiyorum neye göre seçiyorlar. Yasak çünkü insanlar bu durumu kullanırlar diye ve doğanın dengesi bozulur diye sanırım. Biliyorsun Türkiyede erkek çocuk için neler yapan erkekler var sırf bunu bile kullanabilirleer. Ama Kıbrısta cinsiyet serbest. M. Ali Erbil Kıbrısta erkek bebek yaptırdı ya. Birde o cinsiyette olursa mutlaka özürlü olacaksa diğer cinsiyeti yerleştiriyorlar galiba...
Azalmış inşallah sağlıklısı ve hayırlısıyla hamilesindir...
hoşbulduk tatlım işe başladım 1 hafta oldu yorgunluktan hiç giremedim siteye hamlaşmışım bayaavay unutmadınız yani beni sen nasılsın ?
Ya herkes Erkeği tercih ederdi galiba düzen ve denge değişirdi o zaman
Ama ben kız çocuklarını daha çok seviyorum ya bide tatlı tatlı pembiş pembiş giydireceksinn ohh yemede yanında yat
Sabah bir kez çıkardım şükür daha çıkarmadım. 3 haftada 3 kilo vermişm.
İnşallah olur ilk seferde. Canım bilemiyorum neye göre seçiyorlar. Yasak çünkü insanlar bu durumu kullanırlar diye ve doğanın dengesi bozulur diye sanırım. Biliyorsun Türkiyede erkek çocuk için neler yapan erkekler var sırf bunu bile kullanabilirleer. Ama Kıbrısta cinsiyet serbest. M. Ali Erbil Kıbrısta erkek bebek yaptırdı ya. Birde o cinsiyette olursa mutlaka özürlü olacaksa diğer cinsiyeti yerleştiriyorlar galiba...
Sabah bir kez çıkardım şükür daha çıkarmadım. 3 haftada 3 kilo vermişm.
Canım yorulursun ama günler hızlı geçer kafan dağılır ne güzel...
Canım ben Cem Beye demiştim fazla embriyom olursa kız bebek tercih edeceğiz Volkan Beye söyleyeceğim çünkü benim erken doğum riskim var. 25 haftalık doğan bebeğim kız olsaydı yaşama ihtimali daha fazlaydı. Akciğer gelişimi kızların önde olurmuş. Bunu düşünerek talep edecektim kız...
yok zaten ben o seçimi yapmak istemem dinen de günah oluyor sanırım ..ben de duymuştum mesela bendeki hastalık kız çocukta oluyormuş o yüzden erkek koyabiliyorarmış sanırım ...yok ben özel olarak gidip cinsiyet seçiminin günah olduğunu ALLAHIN takdirine karşı olduğunu biliyorum ztane o yüzden kafam karıştı da sordum ,bize sormasınlar zaten ,ben seçim yapmak istemem ,en kalitelisini ve belki senin deidğin yöntemle yapıyor olabilirler...
ama işlemden sonra söylemelrinde bir sakınca yok bence sonuçta olmuş bitmiş müdahele edilemeecek noktada oluyorsun erkenden bilmek güzel olurdu
Anaaa yemeği ocakta unutmuşum buraya takılmaktan hey Allah'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?