- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #10.021
inş canım belirti aramak istemiyorum oluruna bırakmaya çalışıyorum zaten inciye de yazdığım gibi her hamilelikte belirti olacak diye bir kural yok bazen yazıyordum eskiden şu var bu var diye ama sonuç negatif o yüzden elimden geldiğince akışına bırakıyorum sadece bugün biraz kötüyüm kasığım ağrıyor hem sağdan hem soldan ona canım sıkkın
Hiii gerçekten mi ayy yaa kıyamam sana Allah'tan Annen orada
Diyet yapsan veremezdin haa bu 3 kiloyu
Evet okulda zaman geçiyordu bizim de...evet gerçekten ne ara saat akşam 6 oluyor farketmiyorum bir bakıyorum herkes toplanmış gidiyor
dOĞRU BELLİ OLMUYOR BU BELİRTİLER YANILTICI. bEN BİR SEFERİNDE ADETİM 4-5 GÜN GEÇTİ TM BELİRTİLER var kan testi yaptırdım tamam dedim değerim kaç onu öğreneceğim. Negatifdeyince dr. nasıl olur yanlışlık olmalı demiştim.İnşallah hamilelik belirtisidir. Sen doğal hamile kaç kez kaldın ve zor mu hamile kalmıştın?
Ah canım Allahtan. Annem oğlanla ilgileniyor. Diyet ve yürüyüşle ayda 3-4 anca:)) Ama ben hep derim 100 kilo olaydım da bu bulantılar olmayaydı...
Evet okulda zaman geçiyordu bizim de...
trizom 21 down mu oluyordu :44:Belki de hastalardan korkuyorlardır vay sen neden şunu yerleştirmedin filan...
İşin şakası tabi... Olabilir aslında. Bizim raporda cinsiyet kısmı belirtilmemişti yasakmış diye incelenen embriyolarımda. Ben çok merak ediyorum sağlıksız 2 embriyomda eşimin hastalığı var mıydı öğrenemedim. Birinde trizomi 21, diğerinde de her hastalık vardı.
hAY aLLAH
ben hiç doğal hamile kalmadım kio yüzden zor mu kolay mı bilmiyorum sadece şunu söyleyebilirm kromozom testinden önce 3 ay denedik 2 ay ara sonra dr doğal deneyin demişti bu 2. ay bundan da anlaşılmaz ama sanırım değil mi?
trizom 21 down mu oluyordu :44:
bi de volkan bey bana down da olabilir demişti o nasıl oluyor ki ,yani down farklı bir olay bizimki farklı bir olay ,sonradan down a mı çeviriyor acaba bu kromozom bozuklukları :44:
Canım bilemiyorum bu konuyu.İnşallah sağlıkla hayırlısıyla doğal hamile kalırsın.Ama süre kısa olmuş. Eşinin sperm analizi filan yapılmştır sorun yoksa kalırsın inşallah...
Evet canım ya... Trizomi 21 down. Ben de anlamıyorum ben bizim sağlıksız embriyolarda bekliyordum ki eşimin rahatsızlığı çıkacak. Ama Volkan Beye sormuştum. Benim eşim 46 xy, 47 xyy, 48 xyy mozaik. Bir de ne olduğu belli olmayan marker kromozom var. Dediki o marker kromozoma bağlı olarak dedi.
Cumhur Bey de bu durum sizin yaş gurubunuzda sağlıklı birinde de aynı olurdu dedi. 2farklı genetikçi 2 ayrı yorum.
Bu arada döllenme sırasında da olabiliyormuş. Hani hiç sorunu olmayan çiftlerin down sendromlu çocukları oluyor ya onun gibi...
Liste olayını daha öncede konuşmuştuk. Konuyu açan arkadaş pek uğramıyor buraya. Listeyi ilk sayfaya koymak, düzenlemek için konu sahibi olmak gerekiyor. Yönetime bildirirsek yardımcı olabilirler belki. Ben bir sorayım.
Canım benim yazıştığım rahimağzı topiği var. Orayı açan arkadaş da uğramıyordu başka bir arkadaş yaptı ama ilk sayfada olmadı haftada bir defa filan yayınlıyor tabi ilk sayfada olsa iyi olurdu. Bilmiyordum yönetime mesaj atıldığını. Sanki Şifa yapacak gibi anlamıştım. Yanlış mı hatırlıyorum...
3-4 Tane embriyo biraz zor canım Tabiki Rabbim isterse O dilerse olur ama görünen köy kılavuz istemez
Hele b,itane sağlıklı çıksında
Kızlar bir şey soracağım. Günde 1 tane coraspin kullanıyorum. Dün gece içmeyi unutmuşum. Sabah 5'te uyandım ve aklıma geldi içtim. Bu gece yatarken içsem bir şey olur mu? 24 saat geçmesi gerekiyor mu üstünden?
incicim aspirin zaten kanı sulandırmak için.ama zararı olurmu bilemiyorum canım ya.
Kızlar bir şey soracağım. Günde 1 tane coraspin kullanıyorum. Dün gece içmeyi unutmuşum. Sabah 5'te uyandım ve aklıma geldi içtim. Bu gece yatarken içsem bir şey olur mu? 24 saat geçmesi gerekiyor mu üstünden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?