Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

petunya trkuaz hos geldiniz

hoşbulduk canım nasılsın?
Biz de diyoruz bu kız nerede
Bende pek belirti yok canım. Korkuyorum çok. Bakalım sonucumuz ne olacak...

sorma ya 1 sene ara vermiştim iş hayatına dönüşüm muhteşem oldu vücudum için bütün gün pc başındayım eve gelince görmek bile istemiyorum yorgunluk da cabası gece 11 olmasan yatıorum ama diğer yönden bakarsan çok iyi geldi iş yoğun olduğu için başka hiç birşeyi düşünecek zamanım kalmıyor geçen aydaki gibi olmaktan korkuyorum zor geçirdim adet dönemini

canım aklına negatifi düşürme ben adettendir diye sordum ama hiç belirti yaşamadan hamile kalan var benim bir arkadaşımın adeti 1 hafta gecikmiş zaten düzensiz diye önemsememiş sonradan bir idrar testi pozitif dr ult. da görüp net söyleyene kadar inanamamış hiç bir belirti yoktu diyordu o yüzden takılma bunlara sen olabildiğince rahat olmaya çalış bebeğiniz en doğru zamanda kucağınızdaki yerini alacak Allah'ın izniyle merak etme

yanilmiyosam hamisligin birinde kanda cikmis idrarda cikmamisti

yoksa yarin bekliyim salimi yapiyimbilmiyomki belki yarin yaparim sali calisiyomstreiolmasin

Canım beklemekte yarar var aslında. Ben adete2 gün varken evde erken gebelik testi vardı onla yapmıştım evet duyarlı test dediğimiz testle. İnsan sabırsızlanıyor gerçekten ben hemen o gün pıhtılaşma iğnesine de başladım...

Evet canım malesefdevam. İnşallah biter tez zamanda. Senin kaç gün var adete?

İnciiiiiiii, aradım telini sekretere bağlamışsın.Azıcık sohbeteedlim demiştim zaman geçsin:))

Vakit gerçekten zor. İnşallah hamilesindir bu sefer de kese, kalp atışı heyecanı. Şükür2 li 3 lü taramalar fialan uğraşmayacaksın. Tescilli:))

Son düzenleyen: Moderatör:

Delikız bazı merkezler embriyo başı fiyat veriyor bazısı da standart fiks bir fiyat veriyor. Belki de orada fikstir fiyatlar. Emriyo sayın fazla olursa 2000 tl karlı olur.Az olmaz inşallah.

Delikız bazı merkezler embriyo başı fiyat veriyor bazısı da standart fiks bir fiyat veriyor. Belki de orada fikstir fiyatlar. Emriyo sayın fazla olursa 2000 tl karlı olur.Az olmaz inşallah.
evet o da var doğru ..inş. güzel çıkar da para boşuna gitmez .aman yaa düşününce ne çok ince ayrıntıs var bi de onları düşünmek zorunda kalıyor insan yaaa...
eşim bu sefer aşırı inceleyip kendini bunaltma para sorun değil doğru işlem yapsınlar yeter diyor aslında haklı ama ben de araştırmadan duramıyorum

chnbcim iğneye gitmiştim, şimdi de anneme uğradım biraz. Telefon kapalıydı. Akşama arayayım seni inşaallah.

Sen Ankarada mı otuyorsun Delikız? Eşin de ne güzel önemsemiyorsA boş ver yorma kendini:))

Sen Ankarada mı otuyorsun Delikız? Eşin de ne güzel önemsemiyorsA boş ver yorma kendini:))
evet ANKARADAYIM.eşime diyorumki ya pgtde sağlam çıkmazsa bi tüp bebek parası boşa vermiş olacağız diyorum ..olsun bi daha verir bi daha yaptırırız olmazsa bi daha verir bi daha ,olana kadar yaptırırız ,parayı bunun için harcamak kadar güzeli var mı ,nasılsa kazanıyoruz bişeylere gdiyor,hiç değilse yavrumuza kavuşmak için gitsin diyor .. eşimparaya hiç takmaz ,o çok kurcalayıp iice strese girmeme ve kafamı bulandırıp olaya konsantre olamamama kızıyor

Kızlar Memorial topiğinde bir arkadaş vardı, idrarda çıkmadığı için çok üzülmüştü bugün kanda çıkmış çok şükür. Evde test yapmamaya karar verdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…