Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

[QUOTE=Akasya78;24471616
aa ne güzel,tebrik ederim,Allah mesut etsin inşallah,nice güzel yıllara ulaştırsın...sen nerde çalışıyorsun canım?tabii özel değilse...

hazade ben ne yapayım seni Ben de dün çok gelgit yaşadım yapsam mı yapmasam mı diye ama yapmamaya karar verdim hele Memorial topiğinde defalarca test yapıp negatifi ama kanda poizitifi gören arkadaşı okuduktan sonra. Lütfen yapma böyle. Forumda fortel ile ilgili bir konu var. Şöyle bir baktım da negatif çıkıp hamile kalan arkadaşlar var. En doğrusu kanda baktırmak bence.

Canım dayanamadım napim ((
Ya fortel çok hasas bir test olsa çıkardı die düşünüorum cnm ben

Canım dayanamadım napim ((
Ya fortel çok hasas bir test olsa çıkardı die düşünüorum cnm ben

Hiçbir test yüzde yüz doğru değil canım benim. Burada çok okudum ben. Lütfen yapma böyle. Çarşamba günü kanda pozitifi göreceksin inşaallah sonra buraya gelip kem küm şey ben hamileymişim yazacaksın :) Ben buna çok inanıyorum...

Dilerim öle olur canım ama pek umudum yok ... İnşallah sen görüceksin pozitifi sana sewiniezz

Dilerim öle olur canım ama pek umudum yok ... İnşallah sen görüceksin pozitifi sana sewiniezz

Yapma böyle ama çok üzülüyorum güzel arkadaşım benim. Bak ne diyeceğim çarşambayı bekleme yarın sabah git hastaneye ver kanını. Sen üzüldükçe inan biz de çok üzülüyoruz

Yapma böyle ama çok üzülüyorum güzel arkadaşım benim. Bak ne diyeceğim çarşambayı bekleme yarın sabah git hastaneye ver kanını. Sen üzüldükçe inan biz de çok üzülüyoruz

Üzülme canım hele sen hiç üzülme ne olur ((
Sizleride üzüorum ne olur beni affedin ama 3 kürtaj 3,denemeden sonra ne bilim mutlarımı yitirdim artık benide anlayın ne olur

Üzülme canım hele sen hiç üzülme ne olur ((
Sizleride üzüorum ne olur beni affedin ama 3 kürtaj 3,denemeden sonra ne bilim mutlarımı yitirdim artık benide anlayın ne olur

Güzelim burada beraber sevinip beraber üzülüyoruz olur mu öyle şey. Kimseyle konuşamadıklarımızı konuşuyoruz burada.Birbirimizi hiç görmedik, çoğumuzun sesini bile duymadık ama kader ortaklığı yaptık burada, birbirimiz için sürekli dualar ediyoruz böyle bir bağ var aramızda. Birisinin sevinci hepimizin sevinci oluyor birimizin üzüntüsü hepimizin üzüntüsü oluyor.

Ewet öyle canım Hepinizden binlerce kez Allah razı olsunnnn inallah sizlerin emekleri benim gibi boşa çıkmaz yawrularınızı kucagınıza alırsınız

inci kesinlikle katılıyorum sana..ben sadece okuldan 2 en yakın arkadaşım vardı,ilk tüp bebeği yaptırdığımı bilen,2.yi onlara bile söylemedim,bu pgt olayını da kimseye söylemedim,söylesem de anlamayacaklar,olmazsa gene denersin deyip geçecekler,kendi çocukları olduğu için ne hissettiğim akıllarının kenarına bile gelmeyecek...onlar için çok kolay birşeyken benim bu çabamı sadece benle aynı şeyi yaşayanlar bilebilir...o yüzden iyiki burası var arkadaşlar...ben zaten çok yeniyim,hele ki sizlerin arasında süper bir iletişim var,inşallah ilerde benimle de olur,ben ilk duyduğumda sadece ben miyim demiştim,tesadif o ki,delikız var benimle aynı durumda,merkezimiz bile aynı....sizlerden çok şey öğrendim,hepinize çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…